Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz BlackPriest #110 üzenetére
Látom a magas értelmi képességeket, szleng szó gondolom semmit nem mond neked) Érdekes módon azt nem tudod mi az az offtopic .....
Mert te még érdemben nem szóltál a témához csak kötekedtél, kérdezném milyen alapon?
Szóval javaslom keresd meg a írjunk helyesen topicot és ott aztán azt csinálsz amit akarsz.. itt egy mobil telefonról volt szó érted vagy ezt sem tudod értelmezni?
És mint jeleztem tipli van.... -
veterán
válasz BlackPriest #104 üzenetére
Jaj te kis te...grammarnáciD Értelmi képességeidről ez nekem teljes képet adott) tehát én nem tudok helyesen használni egy szleng szót!! De te egy mobiltelefonról írt topicban helyesírásról és egyes szavak jelentéséről posztolsz... no comment ne is zavarjuk egymást oké!
(gondolom a női nemi szervekről szóló topicban is csak a helyes szóhasználatot és a helyesírást nézed, gondolom csak ez irányú tapasztalatokkal rendelkezel)bye
-
veterán
válasz BlackPriest #102 üzenetére
Akkor tájékozatlan vagy, használják Kínai cuccokra! hogy egy dzsunkán szerelték össze.. mondjuk ezért posztot megírni na az no comment.. de ma is tanultál valamit
-
veterán
Egyébként pont leszarom ki mit vesz meg hogy hagyja magát átverni, de ilyeneket írni hogy ez nem drága meg milyen jó ennyiért azért kihoz a sodromból...
-
veterán
válasz Fitzgerald #44 üzenetére
Most néztem tinydealon van ilyen telefon amit írtál HD/6592m 26e forintDDDD
-
veterán
69900?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
nincs plusz áfa meg ilyenek
Ki az a barom aki ezt megvesziD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest