Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackPriest #110 üzenetére
Látom a magas értelmi képességeket, szleng szó gondolom semmit nem mond neked
) Érdekes módon azt nem tudod mi az az offtopic .....
Mert te még érdemben nem szóltál a témához csak kötekedtél, kérdezném milyen alapon?
Szóval javaslom keresd meg a írjunk helyesen topicot és ott aztán azt csinálsz amit akarsz.. itt egy mobil telefonról volt szó érted vagy ezt sem tudod értelmezni?
És mint jeleztem tipli van.... -
válasz
BlackPriest #104 üzenetére
Jaj te kis te...grammarnáci
D Értelmi képességeidről ez nekem teljes képet adott
) tehát én nem tudok helyesen használni egy szleng szót!! De te egy mobiltelefonról írt topicban helyesírásról és egyes szavak jelentéséről posztolsz... no comment
ne is zavarjuk egymást oké!
(gondolom a női nemi szervekről szóló topicban is csak a helyes szóhasználatot és a helyesírást nézed, gondolom csak ez irányú tapasztalatokkal rendelkezel)bye
-
válasz
BlackPriest #102 üzenetére
Akkor tájékozatlan vagy, használják Kínai cuccokra! hogy egy dzsunkán szerelték össze.. mondjuk ezért posztot megírni na az no comment.. de ma is tanultál valamit
-
Egyébként pont leszarom ki mit vesz meg hogy hagyja magát átverni, de ilyeneket írni hogy ez nem drága meg milyen jó ennyiért azért kihoz a sodromból...
-
válasz
Fitzgerald #44 üzenetére
Most néztem tinydealon van ilyen telefon amit írtál HD/6592m 26e forint
DDDD
-
69900?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DD
nincs plusz áfa meg ilyenek
Ki az a barom aki ezt megvesziD
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo új, középkategóriába szánt okostelefonja korrekt hardvert és kiváló akkumulátort kapott, csak az árazásába csúszott némi hiba.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest