Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
LENOVO A7000 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Kísérletképpen felraktam egy miui 10 pro-t a lenovo a7000-re de nem jött be. Most tennék rá egy másik rom-ot de nem tudom mert installnál kiírja hogy a készülék egy K50 és nem A7000. Hogyan tudom "visszacsinálni" hogy ismét A7000-nek látszódjon?
-
KION3524
tag
Sziasztok.
Két napja elkezdtek fura dolgok történni az android 5.0 rendszeremmel (amikor hívtak, nem csörgött és nem jelezte hogy van egy nem fogadott hívásom) ezért tegnap volt egy kis szabadidőm és kipróbáltam egy pár custom rendszert a needromról. A következő lett a tapasztalatom:
Ezzel a rendszerrel kezdtem, gondoltam ha stable, akkor biztosan jól működik. A 9.6.0 (legfrissebb) zipet felrakva zöld lett az értesítési sáv, és leálltak az alkalmazások. Nekem nem működnek az alsó gombok, erre egy soft buttons programot használok, ami csak roottal működik, viszont garantáltan megjeleníti a virtuális gombokat és a képet is annyival kicsinyíti, így nem történik meg az, hogy nem tudok rámenni valamire mert a virtuális gombok mögött van. Szóval a programot felrakva az egész összeomlott, és újraindítás után a bootloppal le is zárta a indítást a rendszer.
Második próbára felraktam ezt a rendszert. Itt már jó volt az értesítési sáv, működtek a virtuális gombok is. A rendszerben nincs magyar nyelv, ez máris egy mínusz volt. Ez sem volt a legstabilabb rendszer, voltak váratlan alkalmazás bezárások, nem működő gombok.
Ezek után megpróbálkoztam az első ROM 9.5.2-es verziójával, és az szépen működött. Az értesítési sáv működött, virtuális gombok dettó. Volt magyar nyelv is, viszont a külső SD kártyát nem lehet belsőként formázni, ami elég nagy baj, hiszen a telefonban csak 5 giga használható memória van és a rendszer első bekapcsoláskor hagyott nekem 1,5giga szabad belső helyet. A ROM tele volt a miui rendszer különböző appjaival, ami nem lehet letörölni, sem letiltani. Root jogosultságokkal mindent lehet, így legyalultam az összes felesleges appot és ekkor kezdődtek a gondok. Mindig leállt valami, két másodpercenként jött egy hibaüzenet.
Így jutottam el az utolsó rendszerhez ami tökéletes. Tud magyarul, gyors a bekapcsolás, van benne dolby atmos és viper4android, rendszer telepítés után marad 4 giga szabad helyem ami minden appomra elég volt és még maradt 2 giga updateknek. Működnek a virtuális gombok is, nagyon testreszabható az egész rendszer. Aki nem szeretne sokat mókolni a telefonnal, meg 20 patchet felrakni a rendszer után, akkor ezt ajánlom.Remélem segítettem azoknak, akik a jövőben szeretnének kicsit szórakozni a telefonnal, vagy akár csak újratelepítenék a rendszert. Gyári helyett kiváló az utolsó rendszer.
-
Shirko
tag
válasz
TeebyKay #1255 üzenetére
Persze, 6.0 a legújabb hivatalos. Az XDA-Developers oldalon talált rendszert tettem fel. Ami ott van az megbízható. Sok szakember látogatja, kiderülne ha valami csúnya dolgot akarna csinálni a szoftver. Nekem semmi gondom nem volt még egy rootolt telóval sem malware téren.
-
TeebyKay
őstag
-
TeebyKay
őstag
válasz
TeebyKay #1251 üzenetére
Másik probléma ami az upgrade óta előjött, hogy kb minden 2-3. alkalommal mikor megnyomom a power gombot a telefonon, hogy megjelenjen a kép a kijelzőn, csak a világítása kapcsol be de nem hozza elő a képet amíg el nem sötétítem és újra kivilágosítom.
egyéb: arra van opció a telefonon, hogy mindent a belső tárhelyre helyezzek aminek semmi értelme, arra nincs véletlenül, hogy mindent az sd kártyára helyezzen?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy frissítsem Lenovo A7000-emet 6.0-ra, mert hogy ez mennyivel jobban kezeli a belső tárhely - sd kártya problémakört. Az eredmény az lett, hogy a telefon semmit nem rak az sd kártyára, és áthelyezni se enged mert "kevés a tárhely". Az SD kártya 8 gigás és üres, a belső tárhely szintén 8 giga, ebből 7,5 foglalt (nagyjából 7 a rendszer és gyári appok rohadjanak meg). Mi lehet a gond?
Üdv, Tibor
-
Shirko
tag
válasz
strunyo #1246 üzenetére
Én is jártam már úgy mint te az alapesetben.
SP_Flash_Tool_v5.1728_Win megoldotta. Ha megvan a gyári ROM akkor szerintem menni fog.
Én a gyári romot format all + download opcióval tettem fel. Most is él a teló, azóta már több verzió lett cserélve.
Persze mindezt a Te saját felelőségedre! -
strunyo
tag
Sziasztok!
Olyan gondom volna, h próbáltam frissíteni ilyen készüléket, de előttem már páran próbálkoztak különböző megoldásokkal sikertelenül.Csak a lenovo kiírás jött be és semmi más. Most jómagam az sp_tools progival próbáltam volna helyrehozni amit elkavartak, de nem akart lefutni a telepítő valami 4032-es hibakódot kaptam.
Kicsit keresgélve azt olvastam, h Firmwareupdate-et kell csinálni az sp_tools-ban a gyárás 6.0-ás pakkot próbáltam. Le is futott viszont azóta nem jön be a lenovo logó sem, csak ilyen fehéres lesz a kijelző. Most hiába futtatok akármilyen telepítést, csak simán a Download ponttal, lefut, minden szépen, jön a pipa de ugyan az az eredmény, fehéres képernyő majd semmi.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Shirko
tag
válasz
szemmelver #1244 üzenetére
Közben a belső SD foglalatra én is rájöttem :-)
-
Shirko
tag
válasz
szemmelver #1242 üzenetére
Ha semmilyen otg-s drive-t nem kezel akkor az nyilván rendszerhiba, esetleg az adatkábel rossz minőségű vagy az usb csatlakozó hibás. Gariba ez utóbbit lehet javíttatni, esetleg szoftvert frissíteni.
Azt még nem kérdeztem, hogy használsz-e valami Third-party app2SD programot, mert az is bekavarhat. -
szemmelver
aktív tag
válasz
KION3524 #1240 üzenetére
Transcend pendrive, android 5.0. Nem szeretnem ezert felrakni a 6.0 inkabb igy marad. Masik usb-t is probaltam. Azzal is ugyanez a helyzet. Masik 3 eszkoz szo nelkul felismeri es kezeli.
(#1241) Shirko
Az a baj, hogy nem tudom se formazni, se masolni ra... Semmit nem tudok vele csinalni, csak megjelenik mint ahogy a kepen is latjatok, de ilyenkor le is fagy az alkalmazas mikor csatlakoztatom.
Ezt meg nem probaltam amit irsz, de inkabb nem piszkalom ugyse lesz jo. Garanciaba ezt megtudnak csinalni? -
Shirko
tag
válasz
szemmelver #1239 üzenetére
A telefonnal próbáltad már formázni?
Adb shellből az eszközt kinullázni? dd if=/dev/zero of=/dev/<az eszközöd> , ezután formázni?
más már tényleg nem jut az eszembe a hardware inkompatibilitáson kivül :-)
Minden pendrive-al ezt csinálja? -
KION3524
tag
válasz
szemmelver #1239 üzenetére
Milyen USB-vel próbáltad? Esetleg másik rendszert próbálj meg (6.0 helyett 5.0 vagy fordítva). Másik OTG kábelt, másik USB-t. Nincs sok opció, hiszen ez elég egyszerű összeállítás (telefon, OTG, USB
).
-
Shirko
tag
válasz
szemmelver #1237 üzenetére
Windows lemezkezelőben törlöd a lemezről a particiót, majd újra particionálod és formázod.
Vagy parancssorból a diskpart program clean all opcióit alkalmazod a lemezen. Majd persze új partició létrehozása és formázás.
Ha szerencsés vagy akkor lehet, hogy elég a bootsect /nt60 D: , ahol D: a meghajtó valódi betűjelére cserélendő. -
Shirko
tag
válasz
szemmelver #1235 üzenetére
Más rendszeren ilyet akkor tapasztaltam, ha a drive MBR-je nem tetszik az OS-nak. Újra particionálással vagy szabványos mbr felírással orvosolható.
-
Shirko
tag
válasz
szemmelver #1231 üzenetére
két dolgot megpróbálnék:
-fájlrendszer vizsgálat,
-más fájlrendszerre formázásSem az M, se a N rendszeren nem tapasztaltam ilyen hibát, de szerintem még az M előtt is működött az OTG.
-
KION3524
tag
válasz
szemmelver #1231 üzenetére
Én az FX file explorert használom és működik az otg. Próbáld meg azt, vagy a total commandert, ES file explorert. Ezeknek támogatniuk kell.
-
-
KION3524
tag
válasz
szemmelver #1229 üzenetére
Sajnos újra kell flashelned a teljes rendszert.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Ha visszaszeretnem tenni a gyari recoveryt, akkor eleg egy hard reset, vagy ujra kell telepiteni a romot?
Köszi!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #1227 üzenetére
Amit az itteni linken töltöttem le a 2.46 azzal nem működött. Raktam fel egy 2.71 és frissítettem play-ről most már jó.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefont a leírtak alapján, (5.0) települt minden, viszont a root checker azt írja hogy nincs rootolva a készülék, illetve a SuperSU azt írja a SU binárist frissíteni kell, amit nem tud elvégezni azt írja sikertelen telepítés..
Valaki segítsen! Köszi!
-
Shirko
tag
Sikerrel jártam végre, már ami a telepítést illeti. Ezt tettem fel:
https://forum.xda-developers.com/lenovo-a7000/development/rom-carbon-rom-v5-1-t3683853(20th Oct)[ROM][7.1.2][STABLE]CARBON ROM V5.1[Venom Kernel] [aio_row]
Hozzá kell tenni, hogy az "adoptált tároló" kavarhatott be korábban is, mert ez is csak azután ment fel (OTG meghajtóról), hogy az SD kártyát formáztam Windows 10 alatt.
Eddig minden működik amit kipróbáltam (természetesen a riasztások és ébresztő is), tesztelés folyamatban.
-
Fotószem
csendes tag
válasz
KION3524 #1224 üzenetére
Egyetértek.
Az egyetlen dolog, hogy csak a SIM1 megy 4G-n a sokszámú hibával szemben meg azt hiszem mindenki egyéni döntése; senkinek nem tanácsoltam egyiket sem, pusztán segíteni akartam - azt is infó szinten.
(Ahol nincs 4G, ott a 2G röppen egyébként és kisebb a fogyasztás is. De nem vitázni akartam, itt abba is fejeztem a hozzászólást.)
Sziasztok, minden jót ! -
KION3524
tag
Fotószem: Tényleg jobb az 5.0 mind a 6. Talán az egyetlen hibája a 4G támogatás. Minden jól megy rajta, nem nyávog a tárhely miatt, 128gigás kártyával is elbánik gond nélkül. Nem formázza ismeretlen formátumra amit aztán csak a telefon fogad el. Nekem ezek az IMEI számok nem jelentettek gondot, mivel a fórumon található programmal flasheltem azt a ROMot amit innen szedtem le. Két ország közt ingázok (HU-SK) és a 6.0 "elfelejt" kapcsolódni roamingon a magyarhoz. Manuálisan kellett megkeresnem és csatlakoznom minden alkalommal. A dolby mindig befagyott, csak a reboot segített. A kevés tárhely miatt mindig figyelmeztetett. A custom ROMokkal vannak jó tapasztalataim (egy LG L3-at egy évig használtam alpha cyanogenmoddal) de ebben még nem próbáltam. Sokban nincs benne a gyári hangszínszabályzó (atmos) pedig a poweramp nagyon jó együtt dolgozik vele. A többség pedig béta, vagy rosszabb. Pár darab van, ami a gyári rendszert dolgozza át, amiben szinte ugyanazok a hibák vannak mint a gyáriban, csak új a UI és kész. Ezért maradok a 5.0-nál, mint Te.
-
Shirko
tag
Nekem a rootolással és a custom romokkal nincs rossz tapasztalatom. Volt Vodafone (1) , Samsung i5770, egy Alcatel Xpop 5030D telóm korábban és a nálam töltött életük második felében már modolva voltak. Hibátlanul működött mind. Utóbbi a nővéremnél még most is működik. Egyébként pont a szemmelver blogtárs által említett két SIM-es 4G miatt nem akarok visszaváltani, emlékszem még itt is kifejtettem mekkora öröm, hogy ezt beletették a Marshmallowba. A SIM meg IMEI adatok visszaírása dologról meg fogalmam sincs mit is jelent nekem ezzel sosem volt gondom.
-
Fotószem
csendes tag
Az Nougat béta, tele hibákkal, olvass utána pl. az XDA-Developersen, mielőtt bármit telepítesz.
Ott mindíg le van írva, hogy mi nem működik vagy még megbízhatatlan, stb.
A Custom ROM-ok olyanok, mint a "Windows Nice Black" meg hasonló kiadások, valakinek tetszett és az ő gépén hasít, aztán közzéteszi.... A gondolatmenetet lehet folytatni...
A rootolt nem gyári recoveryknél általános hiba, hogy nem mindíg működik pl. a REBOOT.
Mondom, nem mindíg és készüléke válogatja, de sajnos van.
A 6-os is hibás, hiába gyári, maga az OS optimalizálatlan és rossz:
-memóriakezelés
-ébresztés nem működik
-az USB funkció a titkosított lemezkezelés miatt kivéve
stb.
Én lecseréltem a stabil 5-ös Androidra, azóta röppen, nincs memóriagond, és megy az ébresztés, 1.5-2 napot bír az akku, és simán elérem az SD-kártyát - nem csak MTP meg PTP mód van.
Az Android 6,7 csak az 5 felcsicsázott verziója, nem több, csak rosszabb, átgondolatlanabb.
De ez csak a saját véleményem, amit viszont alátámaszt, hogy az 5-ös verzióval semmi olyan gondom nincs, mint az utódaival.
Egyébként az enyémben gyárilag 6-os volt, aztán 2 nap szívás után legyalultam és felraktam az 5-ös gyárit.
Backupra meg van egy tökéletes alkalmazás, ami root nélkül is gyönyörűen és automatikusan ment:
Super Backup & Restore v2.2.02 [Premium]
4.1 mbyte és akár az SD-re telepítve is dolgozik.
Én a Symbian óta jelen vagyok az XDA-n, és megtanultam, hogy sokszor a "kevesebb" a több.
Rootolni meg csak azért rootoltam, mert a "visszahülyítésnél 6-ról az 5-re", a SIM azonosítókat vissza kellett állítani. Ehhez pedig tökéletesen elég volt a KINGOROOT, ami ráadásul uninstallálja is magát.
Szóval gondolkozz, mielőtt esetleg téglásítod a Lenovot; bár az egyik legstabilabb készülék ezzel az MTK chipsettel, de soha nem tudni...
Sok sikert ! -
Shirko
tag
Hát elkiabáltam. Nem lehet telepíteni az oct-os rendszert. Az MD5 sem egyezik, de anélkül is hibát jelez. Először javasolta a factory resetet, megtettem, de akkor is hibát dobott, javasolta, hogy próbáljak más rendszer feltenni.
Az egészben az a bosszantó, hogy tökéletesen meg lennék elégedve a 6.0-val, ha a riasztásokat nem feledné, vagy nem késetné. Hiába állítom be az akku optimalizációnál, hogy ne legyen optimalizálva akkor sem működik korrektül. Se a rendszer saját appja, sem külső.
Ha rootolt telefonra tudtok valamit ami megoldja ezt akkor nem is érdekel tovább a Nougat.
Köszi -
Shirko
tag
válasz
KION3524 #1218 üzenetére
Köszönöm!!!!
Már minden elő van készítve:
TWRP-s teljes mentés a meglévő rendszerről,
Alkalmazások mentése az új rendszer belakásához.Gondoltam rá, hogy MD5 ellenőrzés nélkül felteszem, de most már hála Neked ezt sem kell kockáztatnom.
Most már csak ismét kell egy kis olyan időt találni, amikor biztos nem kell a telefonnak online lenni :-)
Este 6 után talán... -
KION3524
tag
Mégis találtam MD5-öt a ziphez.
-
Shirko
tag
válasz
KION3524 #1214 üzenetére
Szia maksitomi !
Végül mégis feltettem a recovery-t működik is, de a dolog még nem történt meg mert a zip fájl ellenőrzése során hiba lépett fel. MD5 fájlt nem találok hozzá, a team OctOs csak a zipet adja. Szerencsére a recovery így nem változtatott semmit, ezért az eredeti rendszerem sértetlenül elindul.
Mit javasolsz mit tudok most tenni? -
KION3524
tag
Nagyon egyszerű felrakni. Úgy írja, hogy letöltöd a zipet, majd az SD kártyára másolod. Bootolsz recoverybe (nem a gyáriba, hanem a TWRP*-be). Nem kell törölnöd, vagy formáznod semmit, csak tallózd be a zipet és telepítsd. A telepítő automatikusan törli a system partíciót. Ennyi az egész.
*2 féle custom recovery létezik androidnál. A TWRP és a CWM. Mind a kettőnek ugyanaz a dolga: felrakjon minden rendszert a telefonfodra, és biztonsági mentést készítsen. Az OctOS csapata a TWRP-t ajánlja. A recovery-t neked kell felraknod a telefonodra. Azt a recoveryt rakd fel, amilyen rendszered van (ezzel könnyen soft blick lehet a telefonból, ha 5.0-hoz készült recovery-t raksz fel 6.0 rendszer alá). Használd a leírásban szereplő recoveryket, azok már ki lettek próbálva.
-
Fotószem
csendes tag
Akku legyen legalább 80%-ra feltölve.
Elsőkörben rootolni kell egy nem gyári recovery telepítéséhez.
Ha az megvan, akkor az SD-kártyára kell felmásolni a ZIP-et, belépni a Recoverybe és onnan már a megfelelő opcióval kiválasztva elindthatod a moddolt ROM telepítését az SD-ről.
Mindenesetre ROM telepítés előtt természetesen törölgetni kell a TWRP vagy más recoveryből a partíciók tartalmát.
Aztán ha rájöttél, hogy ez-az nem úgy múködik, ahogy jó lenne, akkor kezdheted a gyári ROM visszaírását-formattálással egybekötve, hogy a gyári recovery hibátlanul visszakerüljön a helyére.
De mindenekelőtt írd le a SIM- és a Sorozatszámát a telefonodnak, mert az simán el fog tűnni.
Sok sikert ! -
Shirko
tag
Sziasztok, én letöltöttem ezt:
https://forum.xda-developers.com/lenovo-a7000/development/rom-oct-os-a7000-t3693078
OCT-OS-AIO-ROW-AKS12.zip file jött le.
Azt írják nem kell semmi trükközés. A gyári recovery nem csinál vele semmit.Mégis hogyan frissíthetem?
Próbáltam recoveryt írni a telóra a flash toolssal, az lett a vége, hogy egy órai tégla üzemmód után vissza sikerült rakni az első Android M stock Romot. DE azért a Nougát piszkálja a csőröm.
Ha valaki már feltette, leírná, hogyan?Köszi!
-
kerekx
csendes tag
Próbálgatta valaki mostanában az XDA-s Nougat romokat? Én az utóbbi hetekben többet is leszedtem (Carbon, Viper, Firehound) valamennyi Lineage klón. Végül is bármelyik jól használható lenne, de úgy veszem észre az aksi sokkal gyorsabban merül mint előtte, amíg MIUI volt fenn. Vagy csak véletlen pont mostanra kezd elfáradni az aksim?
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Ismét előjött ez a probléma. [link]
74 mb méretű alkalmazást szeretnék telepíteni, de azt írja nincs elég tárhely.... Pedig bőven van még.
Ötletek? Hard reset nem segített.
Köszi!
-
SamSem58
aktív tag
válasz
KION3524 #1205 üzenetére
Szia, A 7.0 Androidról annyit, hogy még a Vibe K5 plus-om sem kapta meg a 7.0-t, 6.0 Rommal működik, itt szerencsére nem produkál olyan vaskos hibákat mint az A7000-nél. De azért a 8.0 Oreo-t bevenné a pocim, a kevesebb fogyasztás és a funkciók miatt. Egyébként eddig csak jót olvastam a 8.0 Androidról...
Ha érdekel, akkor a háttérképek és a hangok, bárki számára letölthetők a következő linken - én holnap nekiugrok, mert a Lenovót ismerve, nem hiszem, hogy idén karira megküldi ajándékba a 8.0 Oreo-t. -
KION3524
tag
válasz
SamSem58 #1204 üzenetére
Szerintem ez még nagyon kezdetleges, de én már nem reménykedem újabb androidban ezen a telefonon. A 7.0-át sem kapta meg, a 6.0 pedig egy kalap sz*r
Ha ugranak egyet mint a Microsofték és hirtelen 8.0-át kapunk, akkor nem hiszem hogy jól lesz összerakva. Hamarabb raknék fel egy 8.0 custom romot, mint a lenovo gyári rendszerét.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
KION3524 #1203 üzenetére
A 8.0-át most dobta ki a Google, és először az ő ketyeréi kapják, csak gondoltam, ha van neked, akkor megér egy próbát. Rákerestem a neten és le lehet már tölteni Lenovo telcsikhez is, ha érdekel akkor ittenke van: http://www.rootupdate.com/2017/08/list-lenovo-devices-updating-android-8-0-oreo.html - de a frissítéshez most még Rootolni kell.
Akinek nincs kedve elolvasni a cikket, annak írom, hogy az alábbi Lenovo telcsik kapják meg a 8.0 Oreo-t:
Lenovo K3 Note
Lenovo K8 Note
Lenovo K4 Note
Lenovo K6 Note
Vibe K4 Note
Zuk Z2
K6 Power
K5 Note
Vibe K5 Plus
Lenovo A6000
Zuk Z2 ProÉn kivárom a frissítést, de aki siet, az Rootoljon és felteheti a 8.0 Oreo-t!
-
KION3524
tag
válasz
SamSem58 #1201 üzenetére
Helló. Régi telefonjaimon használtam Cyanogenmodot (ami már megszűnt), de ezen a dolby miatt csak gyárit használok, amiből az 5.1 a legértékelhetőbb. Needromon biztos lesz majd egy hónap múlva, 7.0-át már láttam megjelenés után pár héttel, de az kiforratlan alpha verzió volt.
-
SamSem58
aktív tag
Hali,
Van e Lenovo Vibe K5 topic? Mindez azért érdekelne, mert ez a telcsim és hiába csinálok sikeres képernyő mentést, ám ha elnavigálok az Asztal mentése és visszaállítása funkcióból és tesztként visszanavigálok, már azt írja a Helyi mentés, hogy - Nincs biztonsági mentés... Vagy ha vissza akarom állítani a mentést, már azt írja, hogy - előbb készítsek mentést... Az A7000-nél nem volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablettel próbálkozik a Lenovo, és bár sok pozitív tulajdonsága van az A7000-nek, az a kevés probléma lehúzza az összképet.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest