Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
LENOVO A7000 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
ToniSoprano #98 üzenetére
A hazai garanciáztatásról meg vannak a tapasztalataim és a véleményem is. Nem éppen pozitívak. A 800Mhz pedig azoknak gáz, akik a telefonjukat töuchkölik a barátnőjük helyett. Aki nem képes pár órát Lte nélkül meglenni, az magára vessen.
Ettől eltekintve a Lenovo szoftveres sara a 800Mhz hiánya, ugyanis a SoC képes lenne azt a sávot is használni. Amúgy a mai világban annyi ingyenes wifi van már, hogy csak na (igaz nem feltétlenül a nagyvárosokon kívül) Az A7000 egy EU-ba és USA-ba szánt olcsósított K3 Note, amit ráadásul drágábban mérnek, mint a Note-ot (Áfa-val és mindennel együtt DHL szállítással).
-
ToniSoprano
addikt
K3 note nagyon jó teló, csak két kisebb gond van vele, hiába fullhd, erősebb processzor.
1. a 800mhz lte hiánya, ami vidéken, még a városokban a lefedettséget biztosítja.
2. Mo garancia hiánya, ami nélkül a gariztatás drága és lassú és a használhatóság szempontból ez nagyon fontos.
Ezeket is figyelembe véve 60 rugóért az A7000 elég korrekt áron van. -
-
Kisadi55
tag
Egyébként ha valakinek már megvan, és jó tokot akar rá, akkor ebay-en elég szép darabokat lehet találni.
-
danee91
senior tag
Valóban, nekem az előző Huawei G630-am is 160 gram körül lehetett, és úgy tűnt mintha több anyag lenne benne.. soha nem volt rajta sem tok, sem fólia, többször esett akkorát, és olyan magasról, ami után mindig azt hittem hogy most darabokra hullik, de sose lett semmi baja.
Ezt a Lenovo A7000 valóban könnyű, viszont leejteni már kevésbé merném, mint a Huawei-t..
-
tjb007
nagyúr
Nem a Snapdragon processzorra vezethető vissza, teljes mértékben a Lenovo sara. Nem próbálgattam, de szinte biztos vagyok benne, hogy itt is ugyanaz a helyzet, mint anno az ASUS ME173X-nél, ami nem tudott annyi kakaót leadni az USB portján keresztül hogy akár a pendrive-ot is meghajtson.
Nem mintha annyira hiányozna nekem, de nagyon bosszantó az ilyen. -
rsanyi18
tag
Mármint az S580? Szerintem is egy picit sok volt az a 45, kicsit elhamarkodott döntést hoztam mert az MM-ben nézegettem, és ott helyben meg is vettem, és ahogy néztem sok helyen kb 40ért is van. De nem sajnálom azt az 5ezret, ahhoz képest amit itt olvastam róla tesztet, kellemes csalódás még így pár nap után is. Meg amúgy is, sokkal inkább ez mint egy noname Akai vagy társai 25-30k-ért. Szerintem!
-
Gameboy77
aktív tag
Arról esetleg van valami infó hogy valójában mekkora kapacitású micro sdhc kártyát kezel?
Azt tudom hogy hivatalosan 32gb-ot adott meg a gyártó,de kezelne-e egy 64-eset estleg? -
Vartanus
őstag
Rendben ha legközelebb arra járok Pesten megihatunk egy citromos sört elmélkedés közben és megmutathatod a K3 Noteod is
Más:
Régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy pl van itt az A7000 140 grammal és mondjuk a Honor 4X 165 grammal és mindkettő 5,5"-os és még az akksi is 3000-es, akkor az A7000-ben roszabb minőségű és/vagy kevesebb anyag van, mint a 4X-ben?
-
janos1988
addikt
A tárhelye nevetségesen kevés.
-
gabe8719
senior tag
Az OTG-re azt hiszem nem tér ki a cikk, engem is érdekelne; illetve az, hogy tud-e sdxc kártyákat fogadni.
Ha az OTG-t tudja, azt hiszem megvan a következő telefonom.
-
danee91
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én ódzkodom a vonatos meg egyéb wifiktől(volánbusz), mert annyian lógnak rajta, hogy meghal az egész...(van kivétel - meki wifi
)
Valóban, én Vodás vagyok, 900MHz-es 3G okés, de ha Telekomos lennék, tuti igényelném a 800-as 4G-t, mert a 2100-as 3G-jük városokon kívül elég szar.
-
Dominó85
addikt
Rendben, részben igazat adok neked. De az hogy 2G és 4G van csak, arról a B*zi-Com tehet. Ezt a szolgáltatót (is) már páros lábbal rúgtam volna ki az országból. És bocsánat, hogy szolgáltatónak mertem nevezni őket, mert az amit nyújtanak és amilyen áron arra a trágya szó jobban illene.
Vonaton lassan, de biztosan alap lesz a 2. osztályon is a free wifi. No meg ott van a szépen terjedő UPC wifree is. Alternatívák egész hada, arról nem is beszélve hogy jobb vendéglátó helyeken is van már free wifi. Szóval a nagyvárosokon kívüli 4G az tényleg fontos, bár aki ott nem a tájban gyönyörködik vagy randizik, haverkodik, marhul. Ne az internet legyen az emberek (második) élete. Egy citromos sör mellett Pesten szívesen folytatom az elmélkedést erről a témáról.
-
Vartanus
őstag
Javaslom próbáld ki a Telekom hálózatát 3G-vel, elárulom városok kívül alig, viszont 4G-t nem volt olyan hely ahol még nem fogtam volna 2-3pálcikával az Alföld legeldugottabb helyein is és mivelén Telekomos vagyok így nálam vidéken általában 2 lehetőség adott:
2G vagy pedig 800-as 4G.
És nem torrentezni akarok csak normálisan netezni pl vonaton.Garancia lehet pl az is hogy beszarik mondjuk az USB csati, a kijelző elszíneződik, vagy megadja magát a beszédmikrofon. Ezek egyikét sem tudod szoftveresen megmenteni.
-
Dominó85
addikt
A B20 hiánya még nem bizonyított (nekem is sajna csak 3G netem van). Egyes korábbi gyári romverziók alatt a K3 Note kamerája csak átlagos volt, de azóta fordult a kocka. No meg jelenleg már 5.1.1-nél tartunk, out-of-box jelenleg is 5.0-val jön a teló. A garancia lóxarra sem jó mamár. MTK SoC lévén szó a hazai support a téglát is megmenti. Ha meg széttöröd, leesik, beázik arra a hazai gari sem vonatkozik. Mint ahogyan arra sem, ha valaki az itthon vett telót szoftveresen buzerálja. Ahol pedig nincsen B20 4G, ott van 3G. És aki a telóján torrentezik, letöltöget azt.... hagyjuk. A jelenlegi 3G-vel is pikpakk betöltődnek az oldalak. Bár a PC-knél is van akinek elég a HDD rendszernek (2G netre), Van akinek már jó egy alap SSD (3G), no meg a benchbuzik az 550/550MBps SSD only-val (4G). Nem vagyok 4G ellenes hisz arra fogom a netkarim váltani, csak alap netezésre a 3G is bőven elég.
-
Vartanus
őstag
Volt aki szerint épp a K3 Note kamerája gyengébb ettől.
A K3 Note-nak nagy hátránya ezzel szemben hogy más régióba szánták így sem Európai garancia, sem 800Mhz(B20)-es LTE nincs és a magyar nyelv is részleges benne. Ezekből számomra csak a 800-as 4G hiánya fájó, de az nagyon. -
Dominó85
addikt
A K3 Note szeruntem továbbra is jobb vétel. A cikkben szereplő teló egy olcsósított K3 Note. És a kamerája egyenesen gyengébb a Note-énál, hiába Samsung optika... Alapjában véve nem lenne rossz K3 Note alternatíva, csakhogy ez is egy Lenovo... Szóval házon belül ez egy oltári nagy Wattafak!
-
Vartanus
őstag
Egy screenshotot tudna valaki lőni a feloldóképernyőről?(az érdkel, hogy it is olyan buborékos,kislányos afeloldó képernyő mint a VIBE UI 2.0-nál)
Az értesítő led milyen színeket tud és milyen eseményeket jelez? -
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi,hogy az usb otg funkciót támogatja-e az eszköz,illetve hogy mekkora micro sd kártyát kezel maximum?
Köszi.
-
danee91
senior tag
Én is szeretem ezt a telót, zenére elég jó, valamint a kijelző feketéi elég jók, nekem ez számított.
Viszont valóban lehetne FullHD, de HD még tolerálható.
Dual SIM, de abból a 2. SIM csak maximum 2G-n enged...
-
Kékes525
félisten
Nekem tetszik, csak egy kicsit nagy.
-
Halkow.
senior tag
Ha most vennék telefont és kifogtam volna az akciót akkor 45ért jó vétel lett volna.
-
Vartanus
őstag
Igen Vibe P1 Prot akartam írni.
Nagyon várós az X3-mal együtt de csak ha bővíthető lesz a memóriaNétem X2 Pro de az nem kapható nálunk.
A VIBE UI nem jön be neked annyira? (Mondjuk most hogy az EMUI-t használom jobban tetszenek az animációk,képernyő feloldás sok jó kis ötlet van,de van ami VIBE UI-ban jobb pl üzenetkezelő,névjegyzék)
-
-
Vartanus
őstag
Plusz azóta rájöttem a hülyeségemre és vállalom is hogy hibáztam
Tettem egy vargabetűt a Honor 4X-el ami szintén nagyon tetszik,de csak visszatérek a Lenovohoz szerintem még akkor is ha utóbbi negyedévben visszaesetek a 6. helyre. Ha minden igaz a Vibe P2 Proban meglesz a nagy akksi+MT6752-es SoC+5,5" kijelző kombó( bár az talán nem elsz bővíthető SD-vel), vagy az X3, talán bővíthető memóriával.
Azóta is hibátlan a P70-esed amúgy? -
-
Vartanus
őstag
Miután most megtapasztaltam az 5,5" előnyeit mind filmezés mind játék terén nem szívesen váltanék vissza 5"-ra. Lehet sokak szerint nem számottevő a különbség de én azért érzem azt a plusz 1,25cm kijelző növekedést.
Ezen kívül miután az Jiayu S3 topikba azt írtam igen tévesen és hülyén hogy a P70 topikban leszólták a J. S3-at, így a P70 topikban nagyon valószínűsíthetően már senki nem lát szívesen, teljesen érthetően. Én pedig nem szívesen veszek telót aminél nem vehetem igénybe a fórumot esetleges gond esetén.
A másik kérdés pedig, hogy most hogyan is esz a Lenovo mobil részlege itt a nagy elszomorodás után és, hogy a Lenovo a mobil részlegének koordinációját a Motorolára bízza teljesen(ha jól értelmeztem a híreket) tervezés után.
-
Kisadi55
tag
Ha jól tudom, a Lenovo P70 16 gigás. Ugyanez a proci, csak m nélkül, vagyis magonként plussz 200 Mhz-zel több. Az is HD, csak 5"-en, nagyobb az akksia is, de annak ellenére, hogy 13 megapixeles a kamerája, nem lő olyan jó minőségű képeket. Úgyhogy vannak a komprumisszumok:
Talán gyengébb kamera, kisebb kijelző, egyel kevesebb led villanó.
-
Rusi
senior tag
Nálam a "Tetszett" plecsni akkor kerül rá egy készülékre, ha az vagy nem nyújt semmi kiemelkedőt, de különösebb hátrányai sincsenek, és árban sem lóg ki a konkurensei közül, illetve akkor, ha egy telefon alapvetően teljesen jó készülék, van 1-2 terület, ahol ki is emelkedik a kategóriája átlagából, ám az "Ajánlott"-at nem kaphatja meg, mert túlárazott (itt nyilván nem az "+/- 5 ezer forintra gondolok), viszont az árától eltekintve maga az eszköz kellemes benyomást nyújtott. Ez utóbbi van a Lenovonál, de azért itt is kiemelném, hogy az elég szűkös belső memória és a nyikorgó, nem túl tartós anyagból lévő hátlap kicsit lerontja az egyébként pozitív összképet. Szóval Ajánlott semmiképp sem lehetett volna (legfeljebb ha különösen kedvező áron adják), viszont plecsni nélkül se zártam volna a cikket, mert sok szimpatikus dolog van benne, jóval több, mint az említett két negatívum (mert ha van benne 3 jó dolog, de van mellé 3-4 rossz is, akkor már megfontolandó, hogy Tetszett legyen-e).
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként jó lett az írás, a teszt, elég alapos lett. Amivel ez a készülék kiemelkedik, az LTE. Nem sok LTE képes dual simes teló vam, főleg ilyen áron. A Honor 4C asszem 3G-s. Szerintem jó teló lett, jó az irány a kamera is egész jó, pedig a kínaiak ott szokták nagyon elszúrni, de a Lenovo most erre is figyelt.
-
GSPLR
senior tag
Nekem leginkább az Ár/Érték pont és a Plecsni viszonya nem tetszik. Teljesen ellentmond egymásnak sok esetben ez a kettő. Ez azért szerintem fura. Ha valami 5 pontot kap Ár/Értékre nem legyen már Ajánlott vagy Tetszett...
Telefont, autót, bármilyen műszaki cikket, csakis alapos utánajárást követően vásárolok és legtöbb esetben ki is próbálom. Nem támaszkodok semmilyen írásra, csupán elolvasom és ennyi. Pont azért, mert teljesen objektív véleményt még senki, semmiről nem tudott alkotni
-
Rusi
senior tag
Amellett, hogy mi is szoktunk hibázni (a pontozást tekintve is), azért megkérdezném, hogy neked a pontozás a lényeg vagy az 5-6 oldalon keresztül leírt részletes tapasztalat? Mert amit ott szerepel, az nem random dolog. Az, hogy mondjuk én a 5 órás kijelzőidőre egy 2900-as akkuval 7 pontot adtam, akkor most a pont értéke a fontosabb vagy pedig a leírtak, hogy igen, ennyi és ennyi ideig működik egy töltéssel. Úgyis lesz, aki szerint ez világrekord, más szerint pedig szar, mert miért nem bír ki 2 hetet egyhuzamban. A plecsninek és a pontozásnak nem az a lényege, hogy helyettesítse a tesztben leírtakat, hanem a cikk kiegészítője(!) legyen. Azt meg még hozzátenném, hogy mi tesztelők nem vagyunk egyforma biorobotok, mindegyikünkben ott van némi szubjektívitás, de ez mindenhol máshol is így van.
Adott esetben például egy autótesztet is úgy olvasol, hogy megnézed, hány pontot adott rá mondjuk a Totalcar és az alapján tudod, hogy jó vagy nem jó vagy pedig el is olvasod a cikket elejétől a végéig, amiből megtudod, milyen a fék, futómű, motor, utastér, fogyasztás és a többi?
-
ToniSoprano
addikt
Azért ebben a 60 ezres árkategiában sincs sok hazai számlás és garanciás dualos LTE-s készülék, kb a Honorok vannak.
Írjál már nekem 75-ért full hd-s készüléket dual simmel. A kínai oldalakról való rendelés esetén jó eséllyel rájön a 27% Áfa, plusz ha gond van lehet fizetni a 6-7 ezres postaköltséget+ az 1-2 hónap várakozás, izgulás. Nem csusszannak már át könnyen, legalábbis a tableteknél ez van.
-
Én ezt nem találom 40ezres kínai rendelésesben / hol találtad? /, ez globális modell, még a K3 Note se jön ki 50-nél olcsóbban.
A Globális modelleket meg nem lehet szürkeimportból beszerezni EU-n kívülről, csak Lenovo értékesítési csatornán keresztül.
A testvérmodelleket simán. / K3 Note, vagy pl az A6000 vs. K3 Lemon
" Aki meg Kínából rendelné, az még faraghat az összegen, cserében vállalnia kell az ilyenkor megszokott nehézkes garanciáztatást."
Ezt kihúzhatjuk, nem rendelhető Kínából.
-
Rusi
senior tag
A 75 ezres árra írtam, hogy sok és annyiért már elvárható a fullhd kijelző, meg némileg jobb anyagminőség (lehet műanyagból is igényeset készíteni), és persze a 8 giga belső tár (ami valójában 3,8 GB) sem "illendő" ennyiért. A 60 ezres ár már szimpatikusabb, a 40 ezres kínai import meg baromi jól hangzik, de annak ismerjük a hátrányait is.
-
-
-
Vartanus
őstag
A 4X azért ettől gyengébb hardveresen, kamerában talán picit jobb de én úgy gondolom hogy még 70K-ért is jó ajánlat, mert ha megnézzük a konkurenciát nem sűrűn kínálnak ilyen szép nagy kijelzős MT6752-es 2Gb ramos telókat.
Ha 16Gb-os belső tár lenne meg 80-85K-t is megérne szvsz.Egyébként kérdezném is ha van itt tulaj nála mennyire elég a 8Gb, khm 3,8Gb
Lehet csak én vesszőparipám ez a 8Gb 2015ben kevés dolog de én a 4X-en már elég nehezen férek(75 app van a telón néhány nagy game, és jópár app amit nem lehet áthelyezni.
Nagyon kíváncsi leszek az új Vibe X3; Z3 (Pro) duóra.
Duliee (45):
Szerintem is egy középkategóriás ász az A7000, minden túlzás nélkül. Ha 2-3héttel hamarabb kijön biztos ezt veszem a Honor 4X helyett de így is erős a kísértés hogy váltsak.
Lehet SD-re appot telepíteni de minden app kb 10-40Mb-os andriod.com fájlt rak a telóra így lehet szűkös. Azt azért elismerem én nagyon extrém módon rakom tele a telómat. -
válasz
ToniSoprano #41 üzenetére
Főképp annak fényében, hogy a Honor 4X is kb ugyanennyiért van. Ugyanilyen tudással.
Az ajánlott lett...
57-ért megkapható Supergameren.
-
a.sebi
őstag
,,ennyiért pedig nem csak a Full HD kijelző, hanem a kis memória és a minőségi bakik sem elfogadhatók.,,
??? -
simihun
aktív tag
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
vagy a vibe shot-ot, aminek remelhetoleg december korul lentebb viszik az arat
egybk. a telo nem rossz, szeretem a lenovo keszulekeket.
-
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Nem egy árkategória... A P90 100 ezer...
-
Inkább P90-et választanám
-
zombinyul
addikt
Nekem 32 gigas telefonom van, 32 gigas memoriakartyaval. Felhot en egyaltalan nem hasznalok, es igy van kb. 10 giga szabad helyem.
Dacara annak, hogy a tabletom 16 gigas, 8 gigas kartyaval, es azon is van sok cuccom. Pl. a jatekok zome tableton van, nem telefonon (nem vagyok egy hardcore gamer, eleg a Snapi400 az en jatekaimnak). Viszont a. 9 honapos Fiamrol iszonyat sok kep es video van telefonon (miota G4-em van, a fenykepezot elo se veszem), temerdek zene, film, alkalmazasok, meg 1-2 nagyobb jatek. A 8 giga belso hely mar a Lumiamba se volt eleg, pedig neki is 32-es kartyaja volt. Csak ugye eleve sok alkalmazas van amit csak belso memoriaba lehet telepiteni, meg maga a rendszer is eszik belole...
-
Kisadi55
tag
Hát, nekem most egy 8 gigás telóm van, 8 gigás kártyával. Én azt mondom így, hogy szűkös. 16 gigás kártyával már elférek rendesen, de nincs akkora különbség a 16-32 gigás kártyák ára közt, így 32-est veszek, ha veszek. Szerintem azon bőven el lehet férni
-
Matada2.3
veterán
60 ezer forintért teljesen korrekt! Bár ideje lenne tùllépni azon a 8gigás tárolón..
-
hemaka
nagyúr
60k-ért nem rossz.
-
-
zombinyul
addikt
Azert egy P6 szintjet nem nehez elerni, azt meg a regi Lumia 800-asom is csunyan lealazza (tapasztalat, paromnak a P8 elott P6 volt (meg is van), es van egy 800-asom is). Nem nagy durr az...
Egyebkent egesz korrekt telefon, bar en HD kijelzot nem tennek 5' fole. Onnan mar azert illene fullHD-t alkalmazni, plane ennyi zsetonert (a 85k-s arra vonatkozoan).
A gyari tokrol valamiert a 800-as Lumiak esete jut eszembe. Bar ott nagyon passzentos volt, leamortizalta a telefon hazikojat. -
Meglepően jó lett. Itt az ideje Kína felé kacsintgatni
-
rdt89
addikt
Tud ennél a Lenovo jobbat is, de a 8mp-.s kamerán meglepődtem, majdnem annyira szép képet lő mint a Huawei P6, és sok 13mp-s telefon kamera modult utasít maga mögé ez a készülék. Viszont a Lenovo-nak jár egy "nyalja ki a ..." beszólás is, mert itt az 5.0 alatt meg maradt a dupla koppos ébresztés és van egy gyors fekete kijelzős fotózás a Z2 Pro, meg a Lolira átálláskor elfelejtette ezeket, ez azért nagy hiba, főleg, hogy a másik telefon nem középkategóriába készült.
Gyári zenelejátszó azért nincs rajta, mert a Lenovo Music Player-t az Európai szabvány tiltja, így azt külső forrásból kell beszerezni (Ingyen lehet vele bármilyen zenét letölteni, ezért is tiltott). -
Vartanus
őstag
Kissé elírták a magok számát, mert a 6752m az is a 8 magos csak 1,7Ghz helyett 1,5Ghz.
Nem nagyon értek a GPS- vételhez, de nem fordulhat elő olyan mint a hálózatoknál hogy elvileg a SoC támogatja a GLONASS-t, de nincs hozzá antenna? Ha túl hülye kérdés volt akkor elnézést
-
Rusi
senior tag
Módosítottam a cikk végi ponttáblázat néhány értékén. A GLONASS-ra én se tudok tuti választ, de akár van benne, akár nincs, a GPS jól működött. A "bizonyos források"-at meg nem nevezhettem meg konkrétan, mert nem reklámozni akarom őket, másrészt a telefont a Lenovotól kaptuk, de annyit elárulok, hogy nem sufnigsm-ről van szó, hanem online webáruház, magyar webcímmel, de tudomásom szerint külföldi EU raktárból szállítanak.
tjb007:
Sajnos nem tudom, milyen kameramodul lehet benne, próbáltam én is kutakodni, de nincs infó róla, a telefon meg már nincs nálam. Én a kép minősége alapján talán Samsungra tippelnék, de bármilyen is van benne, meglepően korrektül sikerült. Egyedül a HDR lehetne jobb, mert az utolsó két képen is látszik, hogy a sötét részeket szépen kivilágosítja, viszont az égbolt nem lett sötétebb. -
danee91
senior tag
Valóban én is 45 ezerért vettem mall.hu-ról, de azóta is csak 59900-ért kapható
Az MT6752 támogatja elvileg a GLONASS-t, az MT6752m-ről nincs infom...
Sajnos 2 csatornás WiFi sincs, valamint minden egyes oldal, GSMArena, Lenovo support site, akármit nézel, aszerint nem támogatja a GLONASS-t a Lenovo A7000.
A navigáció korrekt, de láttam már ilyen téren jobb készüléket...
-
-
Külföldről ezt nem nagyon lehet rendelni, max Szlovákiából
Amúgy meg a K3 Note ugyanez, ahogy már tjb007 is említette.
Pár napig az egyik áruházban 45 ezerért adták... Páran vettek belőle, annyiért nagyon ajándék volt.
@Vartanus: Elírás, Glonass-képes
-
Vartanus
őstag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Azért ez kicsit jobb hardveresen mint a mi 4X-ünk, de amúgy tényleg a 8Gb tárhellyel szúrják el ezeket a jó kis phableteket.4X-en én is kipakoltam amit lehetett az SD-re így most 1,9Gb szabad hely van de tegnap jött 4 frissítés ami kb 40Mb elvett,és sok régi kedvenc alkalmazásomtól búcsút intettem
Kíváncsi lennék, hogy itt jelen vannak-e az ismert Lollis bugok.
A GPS a GLONASS-t valóban nem támogatja? Elvileg a 6752-es SoC támogatná pedig.
-
maggi1886076
addikt
Nem is rossz
-
noisia
aktív tag
Mi lenne az a "Bizonyos forrásokból ..." ?
Pontosan egy ilyen készülékre áhítozom, viszont sajnos számít az a 15 papír különbség.
-
rsanyi18
tag
Nekem tetszik a telefon, szerintem jó lett bár nekem az 5,5 már nagy, az én S580-asom a maga 5"-al tökéletes a 720p kijelzővel. A 60k simán okés, mindennapi használatra elég a vas is bőven.
Ha pár nappal ez előtt lett volna ez a teszt akkor lehet nem az S580-at veszem hanem bevállalom az 5,5-öt +a jobb vasat +20k-ért
Szerk.: A tokhoz még annyit hogy pofás tokokat adnak ehhez, bár műanyag, szerintem mindennapi használatra nem annyira jók. Viszont van rajtuk egy támasztó amivel a telefont fektetett álapottban letámaszthatjuk és filmezésre tökéletes. Szilikon tokokat boltokbol nehezen lehet kapni, én is netről rendeltem, mert a boltokban azt mondták nem annyira keresték "régebben", de mostmár valószínűleg lesznek ezekhez a Lenovokhoz is tokok. Gondolom a tulajnak is azért nem volt rajta tok mert nem nagyon talált. -
tjb007
nagyúr
Lenovo A7000 = Lenovo K3 Note mínusz 8GB, mínusz 200MHz/p.mag (aki esetleg nem tudná, vagy ismerős lenne a készülék valahonnan)
Azt esetleg meg tudnád nézni Rusi, hogy milyen kameramodulok vannak benne? Ha nem ugyanaz, mint a K3 Note-ban, akkor talán meg van a magyarázat arra, hogy a K3 miért csinál olyan fos képeket az A6000 rendszerével.
-
bollokcs80
Korrektor
Szinte grammra ugyanaz mint a Honor 4X, csak egy kicsit drágább.
Nem értem miért nem raknak ezekbe a középkategóriás phabletekbe 16GB tárhelyet. Gyakorlatilag eszményi telefonok lehetnének.
-
trebór31
csendes tag
Ugyanazt tudom mondani, mint az LG G4s tesztnél, hogy valamit csináljatok a pontozással főleg akkumulátornál szembetűnő, hogy most 7 pontot kapott a Lenovo 5-6 órára , LG G4s meg 4-5 órára 9 pontot...!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablettel próbálkozik a Lenovo, és bár sok pozitív tulajdonsága van az A7000-nek, az a kevés probléma lehúzza az összképet.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest