Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
-
Mobilarena
LENOVO A7000 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
Fotószem: Tényleg jobb az 5.0 mind a 6. Talán az egyetlen hibája a 4G támogatás. Minden jól megy rajta, nem nyávog a tárhely miatt, 128gigás kártyával is elbánik gond nélkül. Nem formázza ismeretlen formátumra amit aztán csak a telefon fogad el. Nekem ezek az IMEI számok nem jelentettek gondot, mivel a fórumon található programmal flasheltem azt a ROMot amit innen szedtem le. Két ország közt ingázok (HU-SK) és a 6.0 "elfelejt" kapcsolódni roamingon a magyarhoz. Manuálisan kellett megkeresnem és csatlakoznom minden alkalommal. A dolby mindig befagyott, csak a reboot segített. A kevés tárhely miatt mindig figyelmeztetett. A custom ROMokkal vannak jó tapasztalataim (egy LG L3-at egy évig használtam alpha cyanogenmoddal) de ebben még nem próbáltam. Sokban nincs benne a gyári hangszínszabályzó (atmos) pedig a poweramp nagyon jó együtt dolgozik vele. A többség pedig béta, vagy rosszabb. Pár darab van, ami a gyári rendszert dolgozza át, amiben szinte ugyanazok a hibák vannak mint a gyáriban, csak új a UI és kész. Ezért maradok a 5.0-nál, mint Te.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Középkategóriás, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablettel próbálkozik a Lenovo, és bár sok pozitív tulajdonsága van az A7000-nek, az a kevés probléma lehúzza az összképet.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest