Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KION3524

tag

válasz Shirko #1223 üzenetére

Fotószem: Tényleg jobb az 5.0 mind a 6. Talán az egyetlen hibája a 4G támogatás. Minden jól megy rajta, nem nyávog a tárhely miatt, 128gigás kártyával is elbánik gond nélkül. Nem formázza ismeretlen formátumra amit aztán csak a telefon fogad el. Nekem ezek az IMEI számok nem jelentettek gondot, mivel a fórumon található programmal flasheltem azt a ROMot amit innen szedtem le. Két ország közt ingázok (HU-SK) és a 6.0 "elfelejt" kapcsolódni roamingon a magyarhoz. Manuálisan kellett megkeresnem és csatlakoznom minden alkalommal. A dolby mindig befagyott, csak a reboot segített. A kevés tárhely miatt mindig figyelmeztetett. A custom ROMokkal vannak jó tapasztalataim (egy LG L3-at egy évig használtam alpha cyanogenmoddal) de ebben még nem próbáltam. Sokban nincs benne a gyári hangszínszabályzó (atmos) pedig a poweramp nagyon jó együtt dolgozik vele. A többség pedig béta, vagy rosszabb. Pár darab van, ami a gyári rendszert dolgozza át, amiben szinte ugyanazok a hibák vannak mint a gyáriban, csak új a UI és kész. Ezért maradok a 5.0-nál, mint Te.

Új hozzászólás Aktív témák