- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Szerintem semmiféle személyeskedést nem találhatsz a kommentemben, kár arra hivatkoznod.
A Lenovot meg nem idekevertem, hanem példának hoztam arra, hogy te elkötelezettebb ezáltal elnézőbb vagy a kínai telefonokkal kapcsolatban. Cáfold meg, ha nem így van, és ha így van sincs azzal baj. Egyébként meg a téma nem off, a telefon amiről beszélünk továbbra is az, ami a cikkben van.
-
macskea
őstag
Tudom, hogy a kínai telefonok nagy védelmezője vagy, élen a Lenovoval, de ezeken a képeken kár mit megmagyarázni. Lehet ideologizálni a dolgokat, csak a hamis alapokra helyezett magyarázatokkal nem hogy nem fogsz meggyőzni senkit, de még a saját álláspontodat sem tudod majd mások számára elfogadhatóvá tenni.
Ami meg a motor bent van dolgot illeti. A kijelző is bent van, nem a meghajlított üveg a truváj, hanem mögötte az amoled. Én nem a hajlított kijelző miatt írtam amit írtam, de az azt hiszem egyértelmű is, hanem a dizájn miatt. Sehol nem látni senkit azon fanyalogni, hogy sokan a Sonytól veszik a kamerát például. A Samsung származású kijelző meg SoC sem fog fájni senkinek. Sőt, felhasználói szemmel ez még jó is. Viszont a körítés mellé az gáz. Ez józan esszel belátható. A régi képre meg, ha még mindig nem jött fel merőben más meg új, akkor valószínűleg amiatt, hogy mert nincs új. Ez van. Ez lesz.
-
macskea
őstag
Egyáltalán nem gondolom. Nézz meg egy Priv-et, és gondold újra. A kijelző egy dolog, a kontúrja, a házzal való kapcsolata, a hátlap jellege, a telefon váza körben, a home gomb mint olyan dolog lenne, amivel tökéletesen különböző telefont lehetne csinálni. Ha nem az lenne a fő szempont, hogy legyen egy jóárasított S7. Kici ócó... A Toyota is a BMW-től veszi a diesel motorokat, mégsem ugyan olyan kettő. Leginkább nem is hasonlít. Szóval ez nem szükségszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest