- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz monti0222w #44 üzenetére
sejtettem, hogy lesz még valami elmés megnyilvánulásod, de ez a szellemi negatív csúcs, gratulálok de én vagyok a hülye, hogy etettelek... jóéjt...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Graphics
Jómunkásember
Mas nem történt akkor
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
RaveForce
veterán
válasz monti0222w #41 üzenetére
vicces hogy trollkodsz, személyeskedsz, belém állsz, és még te trollozol na tudjad, amit tudsz, hajra
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
macskea
őstag
válasz monti0222w #37 üzenetére
Először is nem a szám tépem, hanem próbálok veled beszélni. Kulturáltan. Tudod, az az, amikor nem a másikat támadod, hanem a mondanivalójára reagálsz. Másrészt az hogy valaki valakinek szállít komponenseket, az mióta ugyan az, hogy lemond a védjegyoltalmi jogairól?!
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
RaveForce
veterán
válasz monti0222w #38 üzenetére
mégis te trollkodsz itt, senki más
és nem vagyok samu fan se, másrészt meg miért ne lehetnék meizu topikban, de ha nem lettél volna lusta végigolvasni, akkor láthattad volna, hogy ennyi erővel akkor akármeizu fan is vagyok(ez a nagy ilyen-olyan fanság is mi már...).. nade szerintem elég a trollkodásodból, mert unalmas, vagy süllyedjek a szintedre és fikázzam a honort? komolyan egyeseknek mindenkibe és mindenbe bele kell állni...szánalmas, én itt befejezem, mert sehova nem vezet, és légyszi ilyen trollkodásokat ezentúl mellőzd, thx.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz monti0222w #34 üzenetére
-egyáltalán nem fáj egyrészt, ezt visszaolvasva láthatod is
-amibe beletrollkodtál, az arról szólt, hogy meglehet oldani máshogy is
-az iphone-os trollkodásod meg inkább szóra se méltatom
-remélem szebb napod lett ekkora böfitől„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
macskea
őstag
válasz #70516736 #30 üzenetére
Nekem ugyan nem fáj, de az már annál jobban zavar, ha valaki erre elismerően csettint.
Igen, az is igaz, hogy sokan kezdtek így, sorrendben Japán, Korea és most Kína, csakhogy én a kínaiaktól már elvárhatónak tartom, hogy túllépjenek ezen. Ahogy írtad, mondjuk öt éve egy határ sz@r volt minden chinaphone, maximum bérgyártásban lehetett náluk gondolkozni. Három éve már születtek bőven jó készülékek, az elmúlt egy-két évben már a MediaTek is kihozott pár erős és nem beépített bugoktól hemzsegő SoC-t, szóval erre a másolósdira semmi szükség nem lenne. Magunkat járatják le vele. Olyan márkák, mint a One+ például. Évről évre jöttek elő szinte tökéletes telefonokkal, olyan egyedi és felismerhető megoldásokkal, mint a Sandstone, erre a 3-nál csinálnak egy hardveresen előremutató, top telefont egy huszonnolcadik iPhone klón házban. Hát attól véresre kapartam az arcom. Többet várok tőlük, ez van. Lehet az a baj, lehet azt kellene gondolni, hogy ez ugyan az a másolós bagázs mint pár éve, csak a nagy számok törvénye alapján néha összejön nekik. De szerintem nem így van, tudatosan jutottak el oda, ahol most vannak, csak akkor mik ezek a baklővések?! Ezt nem értem, és ezért zavar.
Ja, majd elfelejtettem. Volt Symbianos telefonom, nem mondom azt, hogy az európai gyártók a kínaiak miatt mentek tönkre.
-
macskea
őstag
válasz unskillful #29 üzenetére
Mivel még kevés az ilyen készülék, magában az a kérdés is hülyeség, hogy soroljak fel néhányat. De azért egyet mondok, hogy ne legyen a vita él nélküli, bármit is jelent az... BlackBerry Priv. Hasonlít? Összetolva sem. Semmilyen szögből sem. Na ugye, nem is lehetetlen, "ember"...
-
RaveForce
veterán
válasz unskillful #29 üzenetére
Sorolj már fel kérlek néhány hajlított kijelzős készüléket ami NEM hadonlít az Edge-ekre....
mi sem könnyebb ennél, parancsolj, hajlított, mégis teljesen más design
-
törölt tag
És miért fáj neked ha lemásolják a formát
A háború után ezt csinálta japán, a 80-as években korea, napjainkban kína
Szerinted tartana itt az előző két ország ha nem kezdenek el másolni, majd kína is kinövi
Nézzél meg 5 évvel ezelötti teszteket a kínai telókról vicc kategória volt és nézd meg most miket tesznek le az asztalra
És bármennyire is taiwan-on van a htc meg az asus ők is kinaiak és a gyáraik is a kontinensen vannakÉs nehogy azt mond, hogy az európai telefongyártást a kínaiak tették tönkre
[ Szerkesztve ]
-
unskillful
aktív tag
Úr isten ember... Te nem érted amit én írtam. Egyszerűen elbeszélsz mellette, és csak hajtod ugyanazt... Sorolj már fel kérlek néhány hajlított kijelzős készüléket ami NEM hadonlít az Edge-ekre....
De inkább hagyjuk is. Él nélküli ez a "vita".
[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
macskea
őstag
válasz unskillful #26 üzenetére
Egyrészt látom nem értetted meg amit írtam, másrészt meg nagy önáltató duma ez a minden telefon egyforma, mert elől csak egy nagy kijelző van. Szerencsére ez nem igaz, jó sok példát lehet mondani az ellenkezőjére, meg aztán a kérdéses telefon sem egy iPhonera hasonlít itt sokak szerint, vagy egy Huawei P9-re, hanem a Samsung S6/S7 Edge-re. Sőt, a fent nevezett három-négy telefon is jól megkülönböztethető egymástól mindenféle varázslatos tudás nélkül. És akkor olyan ritkább készülékek, mint mondjuk egy Acer Raptor szóba se kerültek. Pedig ezek is csak egy 70-80 százaléknyi kijelzős telefonok a százból, igaz? Ugyan... húzzátok ki a fejeteket a homokból és lássatok tisztán...
-
monti0222w
addikt
Nekem nem gond a véleményed, és az sem érdekel ha a samura vagy bármi másra hasonlít a telefon, legyen jó CPU-GPU páros, jó szoftver+ a frissítéssel sincs gond a Meizunál manapság! A párom M1 Note-ja még mindig kap frissítést, pedig az nem a csúcs kategóriában szerepel, hanem lejjebb! A másik meg az ár, fele áron megkapom azt amit a samu dupla áron kínál. Én inkább, értelemszerűen ezt vesszem mint bármely más drágán adott hülyeséget!
-
unskillful
aktív tag
Igazad van!
Tegyél vissza minden kínai telefont a "gagyi szar" kategóriába... és vegyél valamit ami nem ott készül. :-) Sok sikert barátom. Teljes dilettantizmus a telefonokra a külsejük alapján rámondani hogy "copy". Egy téglalapról beszélünk, aminek 70-85%-át egy kijelző foglalja el, ráadásul ez a hajlított "edge" kijelző annyira jellegzetes, hogy ha akarnál se tudnál 2 nagyon különböző kinézetű készüléket csinálni vele. Szóval ez a mi mire hasonlít, és ki és mit csinált hamarabb ez szimplán trollkodás.The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
macskea
őstag
Szerintem semmiféle személyeskedést nem találhatsz a kommentemben, kár arra hivatkoznod.
A Lenovot meg nem idekevertem, hanem példának hoztam arra, hogy te elkötelezettebb ezáltal elnézőbb vagy a kínai telefonokkal kapcsolatban. Cáfold meg, ha nem így van, és ha így van sincs azzal baj. Egyébként meg a téma nem off, a telefon amiről beszélünk továbbra is az, ami a cikkben van.
-
Graphics
Jómunkásember
Ne haragudj meg, de itt semmi Lenovo nem volt. Ne keverj ide semmi mast
Mint mondtam senkit se akarok meggyozni. Nem azert kell nekem ellentmondani, mert a Lenovo igy meg ugy.. Reg lecsengett mar a dolog. Te meg idekevered ...
En megvarom a megjelenest .Semmifele allaspontom NEM akarom se rad, se masra eroltetni.
Ez az en velemenyem, mint az meg a Tied.
A masodik kep valós amúgy? Vagy csak pletykafotó...Ha tudod a valósságát bizonyitani tedd... Megnezem akkor azt a forrast is. Link? Egy masfel honappal ezelotti pletykafoto ... Es azert mert nem jott masik, akkor ilyen lesz? Franko erv..
Ennyi.
A szemelykedest nyugodtan el lehet hagyni, csak felesleges vita lesz belole.
.Offba is teszem, mert nagyon mellemegy a tema.
Kiszálltam , szép napot
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
macskea
őstag
Tudom, hogy a kínai telefonok nagy védelmezője vagy, élen a Lenovoval, de ezeken a képeken kár mit megmagyarázni. Lehet ideologizálni a dolgokat, csak a hamis alapokra helyezett magyarázatokkal nem hogy nem fogsz meggyőzni senkit, de még a saját álláspontodat sem tudod majd mások számára elfogadhatóvá tenni.
Ami meg a motor bent van dolgot illeti. A kijelző is bent van, nem a meghajlított üveg a truváj, hanem mögötte az amoled. Én nem a hajlított kijelző miatt írtam amit írtam, de az azt hiszem egyértelmű is, hanem a dizájn miatt. Sehol nem látni senkit azon fanyalogni, hogy sokan a Sonytól veszik a kamerát például. A Samsung származású kijelző meg SoC sem fog fájni senkinek. Sőt, felhasználói szemmel ez még jó is. Viszont a körítés mellé az gáz. Ez józan esszel belátható. A régi képre meg, ha még mindig nem jött fel merőben más meg új, akkor valószínűleg amiatt, hogy mert nincs új. Ez van. Ez lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
A motor szerintem belül van , nem kívül..
De legyen úgy, ahogy mondod Legyen igazad.
Két külön állásponton vagyunk, én nem tervezem, hogy győzködjelek annak ellenkezőjéről, amiről kialakult elképzelésed van.
Plusz a telefont teljes egészében se láttuk.
Plusz szerintem a Samsung se adna alkatrészt, ha megtévesztésig hasonlítana.De legyen szar,copy,másolat... Egyszerűbb ezt mondani
A Második kép még mindig egy másfél hónappal ezelőtti fotó.. Ezt gondolom azért tudjátok
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Pár hete volt egy másik Meizuról ilyen cikk,akkor irtam,hogy iP7 koppintás,mindenki lehurrogott😂
Nem értem én sem,miért nincs egy egyedi ötletük...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
RaveForce
veterán
-
macskea
őstag
Egyáltalán nem gondolom. Nézz meg egy Priv-et, és gondold újra. A kijelző egy dolog, a kontúrja, a házzal való kapcsolata, a hátlap jellege, a telefon váza körben, a home gomb mint olyan dolog lenne, amivel tökéletesen különböző telefont lehetne csinálni. Ha nem az lenne a fő szempont, hogy legyen egy jóárasított S7. Kici ócó... A Toyota is a BMW-től veszi a diesel motorokat, mégsem ugyan olyan kettő. Leginkább nem is hasonlít. Szóval ez nem szükségszerű.
-
bolondember
MODERÁTOR
SGS 7 Edge, te vagy az?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
RaveForce
veterán
igen, sőt meglepően jó kapcsolat, talán náluk tűnt fel először exynos a samsung mellett ugye, amit azért lehet nem volt egyszerű kibumlizni
-
RaveForce
veterán
a megkapták alatt természetesen azt értettem, hogy megvásárol(hat)ták
-
Graphics
Jómunkásember
-
Ryoo
senior tag
Nekem kell egy Meizu, nagyon tetszenek a telefonjai, és normális áron adják őket, a Flyme meg szintén nagyon tetszetős. Elkezdek spórolni sztem.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
RaveForce
veterán
A Meizu meg nem az a másolós cég.
Kedvenc kínai gyártóm, de ezen jót röhögtem Eleve hogy robbantak be sok-sok éve, akkor #1 iPhone másolók voltak, mostmár a samsung edge design a menő, nincs ezzel gond, megkapták, használják egészséggel
-
nickedez89
senior tag
Ez igaz, + edge without Touchwiz!
Duliee: Ha ez így van az nem gyenge üzletpolitika! Jól csinálják és a többi gyártónak is megérheti, hogy nem kell bajlódni a fejlesztéssel!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Graphics
Jómunkásember
Én úgy tudom Samsungtól veszik a kijelzőt..
Nem gondolod, ha így van, hogy ez eléggé behatárolja a formai lehetőségeket?
Mellé plusz adalék, hogy elvileg Exynos-szal jön, mint ahogy azt már eddig is láttuk, de ez még nem biztos
Amúgy ez a kép már kb 1,5 hónapos, egyszer már lejött egy cikk vele: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
de legalább megvan az alternatíva, ha az emberfia "normális" áron akar lehajtott kijelzőt vásárolni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
törölt tag
Mondjuk ha jól emlékszem, akkor a Samsungtól veszik a kijelzőket ehhez, szóval csak annyira másolat, amennyire a koreaiak engedik. Volt róla hír, hogy a Samsung licenceli a hajlított kijelzőt, és több kínai cég is érdeklődik iránta, gondolom ez az egyik, meg volt szó talán Oppo és Vivo telefonokról is.
-
nickedez89
senior tag
Általában nem adok az ilyesmire, de ez tényleg durva másolat! (Már-már pofátlan határát súroló! )
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Fejvadi
nagyúr
Egy kis lopkovics.
-
macskea
őstag
Itt vannak ezek a feltörekvő kínai cégek, tényleg elhitetik az emberrel, hogy komolyan kell őket venni, aztán mindig jön egy ehhez hasonló arcátlan másolat, ami után az ember visszateszi őket az olcsó de gagyi szar kategóriába. Az meg pláne fájdalmas, hogy szemmel láthatóan ezeknek áll a világ. Kíváncsi vagyok, mi lesz velük, ha az agresszív árpolitikájukkal tönkretesznek minden "nagy öreget", és már nem lesz kiről másolni.
Demagógia off...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest