- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
hallerlaller #123 üzenetére
hat, ezt nem olvastam sehol.
-
QwErTy42
addikt
Azt nem értem, hogy itt az oldalon miért nem jelent meg még róla hivatalos cikk. Pedig többre értékelem hírügyileg ezt a készüléket mint egy két ... kínai próbálkozást.
-
-
jacis
nagyúr
Az a dokkoló amit csináltak hozzá az már valami. Maga a telefon is fullos. Sztem az MS-nek legalább ezt a szintet kellett volna hozni a 950XL személyében.
-
fater007
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=gCJ9pYuxDNc
-
Воланд
titán
válasz
hallerlaller #109 üzenetére
vezetek nelkul kommunikalnak.
-
hallerlaller
addikt
-
gproject
aktív tag
-
gproject
aktív tag
az osszes ilyen HP-s tablagep iszonyat draga, mert kifejezetten "ipari" felhasznalasra keszulnek
mindenfele vedelemmel el vannak latva es extra szolgaltatasok, garanciak jarnak hozzavideoban 4ft magassagot emlitenek, ami 1,22m
-
adamadd1
tag
Kár , hogy jön a surface phone és semmi mást nemfognak azon kívül venni wp fronton
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #103 üzenetére
Így videó alapján már bejön, ezek szerint a képek nagyon bután adták vissza a valós kinézetét.
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #100 üzenetére
mar ha egyaltalan kaphato lesz nalunk.
-
válasz
Plazmacucci #100 üzenetére
Annyi nem, csak 280E
-
-
Benjago
csendes tag
Ez talán a legszebb/legjobb telefon, amit valaha láttam! Instant must have érzés kapott el... Lumia 1520-am méltó utódja lehet, ha az ára is jó lesz.
-
HaZse
őstag
Nekem tökéletesen fut a W10M a telefonomon. Semmiféle hibát nem tapasztaltam. Azért az a "hulladék" szó enyhén is szólva túlzás, ahogy a rendszer )w10mÖ minősíted. Amúgy meg a w10m még hivatalosan ki se jött, csak az új x50-es telefonokra. Tehát ha visszaállítod gyárira és nem állítod vissza a bizt. mentéseidet, akkor nem lesz vele gond.
-
Mercel
senior tag
válasz
SolidMetal91 #13 üzenetére
Nekem Lumia 930-am van 2 giga ram-al és úgy is hulladék.
Nem a telefon - a rendszer.Szóval nem a ram a szűk keresztmetszet..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #86 üzenetére
Vagy félreértetted a kérdésem, vagy nem nekem akartál válaszolni.
De megválaszolom, ha esetleg igen lett volna a válasz, ilyenről szó sincs, mert semmi köze hozzá. -
-
-
Swami
senior tag
Tobben irtak itt (is), hogy nincsenek megelegedve a wp-s telefonjukkal, mert lassu, laggol, lefagy, stb. En eleg regota hasznalok wp-s telokat, de soha nem tapasztaltam ilyet sem a HTC 8X-nel, sem pedig a Lumia 730-nal.
-
-
-
Gusztáv
addikt
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
SolidMetal91 #4 üzenetére
8.1 alatti 512 megás WP telóm van minden gond nélkül - mesélj még légyszíves
Egyébként baba kis teló lesz ez. Árára kíváncsi leszek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #72 üzenetére
Ezt most nem értem, ezzel azt szeretnéd mondani, hogy a Lumia-k vissza vannak tartva MS részről?
-
Hogy kapcsolodik egy laptop egy mobilhoz arazasban ?
Linkeljek egy 500ezres Lenovo notit, meg melle egy 150ezres Lenovo mobilt?
Hogy passzol ide? Sehogy....
Vah egy Macbookot 650ert, egy iPhonet 280-ert....
Gondolom erezheto amit akartam
@Blindmouse: lemaradtal
az meg a WebOS volt, azota mar Android fronton is OEM-et kerestek.
-
Den Hadnagy
senior tag
Nagyon szép, a mérete is bejön, kíváncsi vagyok, hogy mit villant majd rajta a W10. A spec alapján nagyon szimpatikus.
Az árától mondjuk félek, de egy év alatt majd beesik az elfogadható szintre.
-
HaZse
őstag
válasz
azigazimoris #21 üzenetére
Bocsi valoban. Elneztem N9 volt az ilyen unibody muanyag hazu telefon. No meg a Lumia 800.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon bejövős ez a telefon
-
moleculez
veterán
Ha ez a teló tényleg elkészül így, ebben a formában akkor:
-Ez az első mobil több mint egy biometrukus azonosítóval
-az első IP(+MIL) szabványú Windows teló
- Az első Windows teló 4GB rammalSzóval nem lenne rossz, főleg ha jön EU-ba.
-
-
Matada2.3
veterán
Jó látni a HP-t újra a porondon, korrekt felszereltség, dögös külső
-
legiaap
félisten
Na a vas ami benne lesz oda fog vágni ezen a rendszeren. Big respect érte. Már csak eg dolog van hátra, mint mióta a wp a színre lépett: [link]
-
fritzke
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #51 üzenetére
kb 6 éve használok egy Zune hd-t. A legjobb elektronika termék amit valaha vettem.
-
Blindmouse
senior tag
A HP hányszor akar még beszállni a mobil bizniszbe? Legutóbb is annyira sikerült nekik, amikora tabletjüket negyedáron kellett adni hogy elvigyék végre és ne kelljen bezúzni őket.
-
Воланд
titán
válasz
Luck Dragon #64 üzenetére
az ms.
-
Szép kütyü. De itt gyártó vagy az MS küldi rá a frissítéseket? Tudom láma kérdés de én ezt a részét nem tudom.
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
W10, csak ennyi....
-
Blyan
félisten
Olvasva a kommenteket, az emberek nem bírnak kibújni a WP rövidítésből....
Évek kellettek ahhoz, hogy leszokjanak a WM-ről, erre a WP is leáldozóban.
-
mtm800
senior tag
Szélesedjen csak a gyártói paletta,nekünk felhasználóknak sztem csak jó.
-
hroberto
veterán
Ez a méret nekem már túl nagy. Meg aztán az árára nagyon kíváncsi vagyok. Én megvagyok a WP-vel, de látva a jelenlegi helyzetet kissé szkeptikus vagyok. De azért drukkolok, hogy mert nagyon nem szeretnék Droidot!
-
batai15
félisten
válasz
sz.balazs.95 #6 üzenetére
+1
-
razzorr
őstag
Egy újabb bizonyíték arra,hogy nem halott a rendszer. Mert ki az a hülye,aki ennek ellenére gyártana W10M-es mobilt?!
Ez a telefon pedig szép és még bírja is a strapát. Ez a hardver elég lesz egy ideig. -
Hallosz
senior tag
válasz
SolidMetal91
Elhiszem, gondolom valamilyen régebbi készülék lehet 512 RAM-mal. Nem?
-
Mr.Silkó
veterán
Impozáns felhozatal lesz!
-
Gusztáv
addikt
Ott tényleg elég nehéz lenne labdába rúgniuk. Viszont mint a világ legnagyobb pc gyártója millió cégnél bennt vannak, ők szállítják az infrastruktúrát. Nyilván ezeknek a cégeknek szépen fel fogják ajánlani ezt a telefont is (nem véletlen, hogy az Elite szériába jön). És szerintem lesznek olyanok, akik élnek majd a lehetőséggel, mert így egy plusz beszállítótól meg lehet szabadulni. Persze ehhez kellene egy teljes termékpaletta, gondolom most ezt tesztnek szánják.
-
t3tv3s
tag
Nem rossz a telefon. Mondjuk a kamera körüli rész lehetne egyedibb, szebb.
-
Sinesol
veterán
Van már vagy millió+1 Androidos teló, szerintem semmi értelme még egynek pluszban.
Egyébként tetszetős teló, valahogy jobban néz ki, mint a Surface, remélem itthon is kapható lesz.
Jó lenne, ha nőne a non-android telefonok választéka, mivel egyszerűen semmirevaló az a rendszer, bármilyen kategóriájú telóban is próbálom megszokni -
Fejvadi
nagyúr
Androidosnak jobban örülnék.
-
fater007
csendes tag
A Lumia 950 és 950 XL csupán referencia készülékek. A(z) MS meg akarta mutatni, hogy mire képes a Win 10 Mobile, szándékosan mellőzték a prémium anyaghasználatot. Ezeken a készülékeken csiszolgatta az új rendszert, hogy mire kiadják a többiek, közel tökéletes legyen. Most, amint látjuk jobban rágyúr az OEM partnerekre...
-
TK36
aktív tag
Túl szép és jó az írás, hogy igaz legyen.
De ha mégis ezek lesznek benne, akkor a tesztre kíváncsi leszek. -
Gusztáv
addikt
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Ó, nekem is volt Zune HD-m, imádtam. De aztán sajnos én marha elhagytam valahol. Pedig az azon lévő Metro UI az valami nagyon fasza volt. Az egész cuccról sütött a minőség.
-
Šolaire
veterán
Ha így fog kinézni akkor jöhet. Ms példát vehetne anyaghasználatban.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Pontosan! Szèp kèpeket csinaljon
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #36 üzenetére
pedig nem olyan bonyolult. 8.1-tol kezdodoen a wp negy magra volt optimalizalva. mar egy 635 es 920 kozott is eszre lehetett venni a kulonbseget. epp ezert hulyeseg azt gondolni, hogy majd most kezdik el ket magra opti.alizalni a rendszert.
-
Ricardo
titán
válasz
sz.balazs.95 #36 üzenetére
Nem értek igazán hozzá, csak annyit tudok amit olvastam. Lehet téves is az info, de a lényegen nem változtat. Valamiért azokon a vasakon nem (az olvasottak alapján)az igazi a win 10.
-
hallerlaller
addikt
Közben a forrás oldalról eltávolításra kerültek a képek.
-
Ricardo
titán
válasz
sz.balazs.95 #32 üzenetére
Annyiban, hogy ma már nem hoznak ki két magos processzorral win készüléket. Az 550 is 4 magos, így a két magosok réginek számítanak.
woland_y2k : [link]
-
-
Ricardo
titán
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Elvileg két szálon nem jól skálázódik a rendszer.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
szupermacs #22 üzenetére
A WP-t a droiddal szemben jóformán semennyire nem gányolhatják szét a gyártók (ez kb. az egyetlen megmaradt előnye...)
Szóval olyan, hogy referencia készülék se igazán létezik.
Olyan ez kb. mint az asztali Windows. Azt se cseszik szét a gyártók, max előre telepítenek plusz programokat, és azzal szállítják az OS-t.Amúgy összességében ez jobban megéri szerintem, mint az MS cucca. Ez legalább ki is néz valahogy.
A Kin / Zune HD pedig még jól is néztek ki, kár, hogy nem azt a vonalat viszik tovább az MS dizjánban...(#24) Ricardo:
Már mi nincs optimalizálva?
WP 8-as hardverekből van kb. 3 fő csoport. -
gepardlacee
tag
Na ez szép! (lenne 2 collal kisebb méretben)
-
Ricardo
titán
válasz
SolidMetal91 #13 üzenetére
Akkor sikerült a leggyengébb mellé egy régebbi kétmagos készüléket is felvonultatni. A 920 ra (és a többi kétmagos készülékre) még nincs optimalizálva rendesen, ne várj tőle sokat.
-
Воланд
titán
válasz
szupermacs #22 üzenetére
semennyire nem nyulhatnak a rendszerhez es meg van szabva, hogy milyen hw-t rakhatnak az os ala.
-
szupermacs
veterán
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
Úgy értem, hogy mondhatnánk MS-t referenciának, nem tudom, hogy mennyire gányolhatják össze más gyártók a WP rendszert, mert ugye droidot is tönkre tudják tenni egyes gyártók. Mondjuk itt nem pakolgatnak rá launchereket, nem tudom, hogy MS mennyire adja meg, hogy más gyártók milyen HW-t pakolhatnak a rendszere alá.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
szupermacs #19 üzenetére
"Mennyire érdemes nem MS telót venni WP rendszerrel?"
Pontosan mire gondolsz?
A szoftveres alap és felszereltség kb. ugyanaz. -
szupermacs
veterán
Nagyon tetszik az alsó fém káva, de biztos drága lesz ilyen speckókkal.
Mennyire érdemes nem MS telót venni WP rendszerrel? -
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
+megjelenésig legyen normális OS alatta.
-
ne kúrják el a kamerát és must have.
-
HaZse
őstag
De azt nem fogják fel sokan, hogy a QI töltéshez pont a fém, ami nem lehet egy QI-s telefonnál, de csak mondják a fém fétisz itt egyesek. De mikor a Nokia kijött legelőször a Nokia N8 unibody házával akkor nem volt sírás, hogy nem fém. Ez a fém hülyeség akkortól indúlt el, mikor az iPhone 5 kijött.
-
lettyke
tag
Na végre a HP egy normális döntést hozott és win10 rendszerrel és egy egész jó spec. készüléket fog gyártani én nagyon örülök ennek gondolom az ára 200 körüli lesz. Egyébként nem tudom mi a baja sok embernek a 950 műanyag hátlapjával, teljesen szétmosták az agyatokat, hogy csak fémmel lehet prémium készüléket kiadni ez nem terminátor csak egy Lumia.
-
Router
őstag
Ez idáig oké de azért a saját csúcstermékükre is adhatnának ennyit.
Amióta wp létezik, azt használom és nagyon csalódott vagyok mikor 200+K-ért egy összecsapott középkategórás minőséget akarnak rámsózni. Értem én, hogy jó a műanyag ház de az sem olyan mint az elpusztíthatatlan 800/900/920/1020 kasztni... -
Béééla
őstag
válasz
Szerencsétlen 512MB RAMot sem képes kezelni
Hát, minimum konfignál nem csodálom hogy rosszalkodik. Elmegy vele, de látod hogyMinek ez a hardwer WP alá?
- e-pénisz
- Continuum
- komolyabb alkalmazások (aki ilyet vesz, nem aknakeresőzni fog, ha hardver miatt választotta)
- ramdisk
- és mert középkategóriában kevés a profit -
Router
őstag
Végre minőség.
Az árára mondjuk nagyon kíváncsi leszek de az mindenképp pozitív, hogy kezdenek lépni a külsős gyártók, hátha magába száll a microsoft egy picikét.
-
MrZidi
tag
válasz
Hmmm próbálnál ki egy 1 g rammal megáldott készüléket és nem lenne semmi problémád ilyen téren....
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Éppen az 512 MB miatt használhatatlan az a vacak, ami van neked.
(mondjuk a 8.1 1 GB-tal is tud meglepőket csinálni...)
Szóval pont, hogy kell oda a vas, mert lassan (ebben is) rosszabb lesz a Win, mint a droid...
-
válasz
A HP egy újabb sikertörténetét láthatjuk, az van.
-
SolidMetal91
csendes tag
Minek ez a hardwer WP alá? Szerencsétlen 512MB RAMot sem képes kezelni. (Mikor éppen nem indul újra). Mondom ezt úgy, hogy WP user vagyok, de nagyon megutáltam.
-
tixem
addikt
IP67-es WP ami ráadásul szép nagy is, must have
-
..thealien..
csendes tag
Nem is rossz! Kár h ekkora és wp..
-
sz.balazs.95
veterán
"elméletileg akár az egy méteres esést is kibírja a készülék."
wow
such durability
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Elite X3 a Microsoft operációs rendszerét futtatja, a csúcskategóriás felszereltséget pedig a Snapdragon 820 SoC biztosítja.
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest