2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Lencsevégre kapták a HP W10-es mobilját

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Tech2

Az Elite X3 a Microsoft operációs rendszerét futtatja, a csúcskategóriás felszereltséget pedig a Snapdragon 820 SoC biztosítja.

Nemcsak az LG, a Samsung, vagy éppen a Xiaomi készül a barcelonai kiállításra, hanem a HP-nél is lázasan megy a munka, ugyanis az MWC-n leplezik le legújabb készüléküket, ami Elite X3 néven kerülhet forgalomba. A mobilról már elég sok mindent sejteni lehet: az előlapra egy 6 hüvelykes kijelző kerül, a burkolat alá pedig egy Snapdragon 820 SoC-t szerelnek, vagyis elvileg ez lesz a legerősebb Windows 10 mobil operációs rendszert futtató eszköz.


[+]

A HP nem aprózza el az Elite X3 képességeit, ugyan a képeken látható modellben még nincs, a véglegesben már lesz ujjlenyomat-olvasó, ráadásul az írisz szkenner sem marad el, támogatott a Qi vezeték nélküli töltés is. Hab a tortán az IP67 védettség és a MIL-STD-810G szabvány, elméletileg akár az egy méteres esést is kibírja a készülék.


[+]

Az adattároló mérete 32 GB, microSD-vel bővíthető, RAM-ból 4 GB jut, az egyelőre még ismeretlen kapacitású akkumulátort USB Type-C csatlakozón lehet tölteni. A képek egyébként a Tech2 egyik olvasójának megbízható forrásától származik. A 16 megapixeles kamerával rendelkező eszköz ára egyelőre még nem ismert.

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​de​t​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.