- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Nekem tökéletesen fut a W10M a telefonomon. Semmiféle hibát nem tapasztaltam. Azért az a "hulladék" szó enyhén is szólva túlzás, ahogy a rendszer )w10mÖ minősíted. Amúgy meg a w10m még hivatalosan ki se jött, csak az új x50-es telefonokra. Tehát ha visszaállítod gyárira és nem állítod vissza a bizt. mentéseidet, akkor nem lesz vele gond.
-
HaZse
őstag
válasz
azigazimoris #21 üzenetére
Bocsi valoban. Elneztem N9 volt az ilyen unibody muanyag hazu telefon. No meg a Lumia 800.
-
HaZse
őstag
De azt nem fogják fel sokan, hogy a QI töltéshez pont a fém, ami nem lehet egy QI-s telefonnál, de csak mondják a fém fétisz itt egyesek. De mikor a Nokia kijött legelőször a Nokia N8 unibody házával akkor nem volt sírás, hogy nem fém. Ez a fém hülyeség akkortól indúlt el, mikor az iPhone 5 kijött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest