- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
erről írtam, nekem pl nem zavaró 1-2 évente alapot cserélni,mert úgyis megteszi az ember....és azért nem 1-2 évente jön új foglalat, ha meg jön nem egyből cserél az emberfia, Kicsit kivár, amikor úgyérzi kevés a kraft a gépében.A 2011 az más tészta... az minimum 4-5 évig szerintem csúcs lesz.
-
Zso2
őstag
Ez nem számít semmit()hacsak nem akarja a farkát valaki avval állítgatni,hogy neki van a legújabb)
, nagyon is jók 1366 és 1156 -osak is és nem kevés kakaó lesz bennük,mikor megjelennek a 2011-esek. Gondolj bele egy csúcs 775-ős még bőven megállja a helyét most is. Mi a probléma nem értem?
Én nem bánnám,ha megjelennének 10Gigás cpu-k akár, akinek kellene az megvenné és kész.
Melyik hard jatékos nem cserél itt a Ph-n alaplapot 1-2 évente (nem mondok keveset, van aki 3-4 havonta cserél szerintem) Én pl 1 éve vettem kb alapot, de már gondolkodtam a cseréjén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus PRIME Z390-A Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged