- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
#65675776 #12 üzenetére
Nekem eléggé aggasztó volt a 690G északi hídjának melegedése, így nem nevezném hűvős fejűnek integrált vga használata mellett. Közvetlen légárammal vált csak kézzel tapizhatóvá.
Nem cska puritán a kinézet, hanem szokatlan az elrendezés is. Most került hozzám egy régi S939-es via csipszetes Abit lap, nah az néz ki nagyon hasonlóan. Arrébb helyezett északi híd, oldalra tolt proci foglalat, stb.
A dfi csinált még hasonlót a szintén S939-es Ultra-D személyében -
eziskamu
addikt
válasz
#65675776 #19 üzenetére
Az de szép lenne, ha kimulna a flash, kuka a lapnak
Tudom nem eszik olyan forrón, Dualbios, meg a többiek
, bár az inkább Vér István és az áramszünet ellen van, nem hardverhiba miatt, és már a BIOS chippet se cserélné ki csak aki elveteműlt.
Akkor legyen a soros port tüskesora is a déli hídnál, majd kivezetjük szalagkábelen mint régen. Nekem még jól jön a soros port
Az USB-s átalakítókat meg nem tudom mennyire tudják pótolni a soros portot, legalább Windows alatt. (DOS alatt gondolom már semennyire, de akkor ne ilyen gépet használjak) -
törölt tag
válasz
#65675776 #12 üzenetére
Szerintem nem baj az, ha van rajta PS/2, pl nekem is még csak PS/2 billentyűzetem van. Jó pár embernek lehet még PS/2 klavija.
Tényleg elég letisztult kinézetű és végre nem tucatnyi fázissal szórták tele, hanem "csak" 3+1-gyel. 5 SATA-t látom, de az eSATA-t nem, hol van rajta? SB850 már alapból kezeli a SATA3-at? Ha jól látom, akkor ez sem 8+8-as CrossFire-t tud, hanem 16+4 módút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest