- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Nem tudom, de nálam végzetes lassulás nem tapasztalható azért.
Bekapcskor kis idő kell még összeszedi magát, utánamocorog rendesen. Opera böngi állandóan használatban, gyakran 30-40 megnyitott oldallal, de csak azért baxkódik időnként, hogy kevés neki az 1 giga szabad terület tárhely. Aztán pucolgatok 1-2 fotót, videót és oké minden. Játszani nem játszok, általában mindenre gyári alkalmazást használok róla, ill. e-bank app. az még napi szinten megy (de az tényleg lassú + 290 MB-ot zabál a tárhelyből, gondolom ezért, viszont az app kényelme nélkülözhetetlen már a korábbi online banki html böngészős felület szarakodásaihoz képest.
Pár éve megvan a cucc, estére megy aludni (auto off), reggel meg indítja magát fix időpontban + ébreszt és sose hagyott cserbe az egyszeri több napos önkéntes kómáját leszámítva, de az vmi esti nagy frissítésbe szakadhatott bele, mikor még nem volt az auto off beállítva.
Nem mondom hogy úgy pörög mint új korában, de nekem elég.
Gondolkoztam már új Xiao verzión helyette, de amilyen mocsok árak vannak telóknál, hát kiröhögöm, hogy ezzel nekem 20 ezerből egy napi használatú cuccom van. Asztali gépet sztem 1 éve nem kapcsoltam be, de a laptopom se sűrűn hajtom. Talán a fizikai klaviatúrás gépelés kényelmét nem tudja kiváltani + pár windowsos alkalmazást, de netezni, emailezni, youtubeozni kis kompakt méretben nekem pótolhatatlan mai napig.
Szóval nem is tudom, talán inkább egy kisebb tabletra váltanék leginkább róla majd 1x. Sztem addig fogom hajtani még az akksi bírja.
Eddig heti 2x, mostanság 3x kell már tölteni. Illetve ha egész hétvégén megy róla youtubeon a zene, akkor nyilván napi töltés, vagy egy powerbank mellé a tatyóba, de el vagyok vele gond nélkül. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest