Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aureal

őstag

válasz gabo89 #324 üzenetére

Nem tudom, de nálam végzetes lassulás nem tapasztalható azért.

Bekapcskor kis idő kell még összeszedi magát, utánamocorog rendesen. Opera böngi állandóan használatban, gyakran 30-40 megnyitott oldallal, de csak azért baxkódik időnként, hogy kevés neki az 1 giga szabad terület tárhely. Aztán pucolgatok 1-2 fotót, videót és oké minden. Játszani nem játszok, általában mindenre gyári alkalmazást használok róla, ill. e-bank app. az még napi szinten megy (de az tényleg lassú + 290 MB-ot zabál a tárhelyből, gondolom ezért, viszont az app kényelme nélkülözhetetlen már a korábbi online banki html böngészős felület szarakodásaihoz képest.
    Pár éve megvan a cucc, estére megy aludni (auto off), reggel meg indítja magát fix időpontban + ébreszt és sose hagyott cserbe az egyszeri több napos önkéntes kómáját leszámítva, de az vmi esti nagy frissítésbe szakadhatott bele, mikor még nem volt az auto off beállítva.
    Nem mondom hogy úgy pörög mint új korában, de nekem elég.
    Gondolkoztam már új Xiao verzión helyette, de amilyen mocsok árak vannak telóknál, hát kiröhögöm, hogy ezzel nekem 20 ezerből egy napi használatú cuccom van. Asztali gépet sztem 1 éve nem kapcsoltam be, de a laptopom se sűrűn hajtom. Talán a fizikai klaviatúrás gépelés kényelmét nem tudja kiváltani + pár windowsos alkalmazást, de netezni, emailezni, youtubeozni kis kompakt méretben nekem pótolhatatlan mai napig.
    Szóval nem is tudom, talán inkább egy kisebb tabletra váltanék leginkább róla majd 1x. Sztem addig fogom hajtani még az akksi bírja.
    Eddig heti 2x, mostanság 3x kell már tölteni. Illetve ha egész hétvégén megy róla youtubeon a zene, akkor nyilván napi töltés, vagy egy powerbank mellé a tatyóba, de el vagyok vele gond nélkül. :K

• gabo89

senior tag

válasz gabo89 #330 üzenetére

Na valaki használta az útmutatómat, tett fel crDroid custom ROM-ot? Nagyon kíváncsi vagyok. Egyébként nyugodtan lehet tőlem kérdezni, segítséget kérni. Mondom, nagyon kíváncsi vagyok! :))

• liksoft

nagyúr

válasz gabo89 #324 üzenetére

Köszönöm!

Annyi segítséget még kérnék, hogy ezt hogyan tudtad megtenni. Én telefonon csak alapszintű felhasználó vagyok, így jó lenne egy útmutató lépésről lépésre. (Az automatikus frissítéseken kívül semmit nem matattam benne, így totál gyári.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés