- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Jahogy ezért használták a 4.5-öt a bétában amd -n is, hogy aztán a véglegesbe visszavehesék 4.3-ra, hogy rosszabbul fusson. Logikus.
A userek legalábbis ezt irják, lehet ők nem olvasták azt a press news-t amit te.
De az is lehet, hogy az R2xx és 3-assal kezdődő alteregói nem támogatják a 4.5-öt. -
Jack@l
veterán
Örülök hogy sikerült a videóval demóznod az amd opengl drivereinek gyengeségét.
https://steamcommunity.com/app/379720/discussions/0/357286119104670588/?ctp=3
(mert egyébként nv-n 4.5-el fut most)UI: én nem fújok senkire, te mutogattál egy videót szép nagy számokkal a vulkán javára, mások meg leírták hogy mért szar az opengl abban a játékban, azon a kártyán, kb akkor.
-
Jack@l
veterán
Szép diákat én is tudok készíteni, nyilván az az nvidia aki sokkal nagyobb technikai supporttal tolta a vulkan fejlesztését, gonosz módon nem támogassa az első vulkanos játékot. Főleg hogy eddig elég jól megvoltak az id-s játékokkal. (legalábbis carmack idejében)
Nem kell a rizsa, a játékosok nem diákat akarnak nézegetni, hanem kézzel fogható, mérési hibahatáron túlmutató gyorsulást. (minden kártyán, sok játékban)
Az hogy +30-40-50% fejlesztői munkával izzadságszaguan kihoznak pár százalék többletet vagy épp minuszt, igencsak megkérdőjelezi az uj apik létjogosultságát.UI: nem vagyok telhetetlen, ha valaha látok a gépemen +50%-ot egy rendesen megírt opengl-es játék mellett, én leszek az első aki térdreborul előttük
-
Jack@l
veterán
Gyors kód, aha. Arról meg egyáltalán nem hallotttál az utóbbi 10 évben egyfolytában, mennyire nem tud egy normális drivert kiadni amd openglhez(egészen pontosan fogalmazva tojik rá). Windows, linux egyaránt.
Nvidián most mértem, csontra csutkázva a grafikát: Vulkán -1 fps az opengl-hez képest.
Nem mintha számítana 120-nál... De mégis arcpirító a nagy igérgetések után. -
Jack@l
veterán
Utána már rákerestem és láttam. Ettől függetlenül ha olyan gyenge jelzőt használnak hogy esetleg, akkor elég vicces kijelenteni hogy soha. Főleg mert fórumon még két hónapja gyűjtötték a 4.6-hoz a feature listát.
Jópár nagy és drága program van amit használnak mérnökök már vagy 25 éve opengl-el, azokat nem fogják pikk-pakk kidobni vagy portolni vulkánra.
Hogy stílusos legyek: legalábbis jó ideig. -
Jack@l
veterán
Nem is tudom kinek higyjek, neked vagy egy szakmai lapnak?
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=OpenGL-Not-The-End
Régóta köztudott hogy párhuzamosan fejlesztik a vulkánnal, mert az iparnak szüksége van rá...
Még azt is meg merem kockáztatni, hogy egyszer beolvasztják a vulkánt ide és mehet minden PR-os szenet bányászni.
UI: van egy ilyen is, úgy látszik elég gyorsan változtatja az álláspontját a khronos group
http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Mesa-OpenGL-Version-Spoiler
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest