- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Teljesen igazad van.
(#51) tibcsi0407
Tudom én, hogy azért tiltotta le a hozzászólás lehetőségét, mert mindenki savazta, na meg az árak miatt is sokan támadták. Igen ha ti nem fordítjátok a LeEco ROM-okat, nem is lett volna benne, de ő úgy adja elő, mintha az ő érdeme lenne és csak nála lehet beszerezni a telefont Magyar nyelvel. Gusztustalan. -
Fejvadi
nagyúr
Az első videóknál, nem tudtam mire vélni, ezt a magas fokú hozzá nem értést, egyszerűen kiverte a biztosítékot és csak dühöngtem. Aztán átmentem valami önsanyargató, mazohistába, mert már várom, mekkora marhaságokat beszél, miket hazudik. Amikor nem tudja, mennyi RAM van benne, vagy mekkora az akku kapacitása, akkor egyszerűen lezárja annyival, hogy "amúgy ez nem számít". Tőle tudtam azt is, hogy csak ő teheti fel hivatalosan a MIUIHU ROM-t. Az is tetszik, hogy lehet nála több év bolti garit venni, amit ugye előre kifizetsz, de ez csak akkor ér, ha a gyártó még támogatja az alkatrészt. Mert e LeEco fogjak pár év múlva mi?
-
Fejvadi
nagyúr
Nevetséges az egész. Nem véletlen nem enged hozzászólni. Hivatalos? Ez pont olyan, mint amikor elmondja, hogy csak ő nyithatja hivatalosan a Xiaomi bootloader-t, vagy amikor előadja, hogy csak nála kapható Magyar nyelvű ROM-al. Amikor nem tudja a telefon adatait, akkor mindig, hogy "nem fontos, vagy nem számít" Jó nagy birka aki, ilyen helyen vesz telefont, főleg annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Politika
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!