- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Teljesen igazad van.
(#51) tibcsi0407
Tudom én, hogy azért tiltotta le a hozzászólás lehetőségét, mert mindenki savazta, na meg az árak miatt is sokan támadták. Igen ha ti nem fordítjátok a LeEco ROM-okat, nem is lett volna benne, de ő úgy adja elő, mintha az ő érdeme lenne és csak nála lehet beszerezni a telefont Magyar nyelvel. Gusztustalan. -
Fejvadi
nagyúr
Az első videóknál, nem tudtam mire vélni, ezt a magas fokú hozzá nem értést, egyszerűen kiverte a biztosítékot és csak dühöngtem. Aztán átmentem valami önsanyargató, mazohistába, mert már várom, mekkora marhaságokat beszél, miket hazudik. Amikor nem tudja, mennyi RAM van benne, vagy mekkora az akku kapacitása, akkor egyszerűen lezárja annyival, hogy "amúgy ez nem számít". Tőle tudtam azt is, hogy csak ő teheti fel hivatalosan a MIUIHU ROM-t. Az is tetszik, hogy lehet nála több év bolti garit venni, amit ugye előre kifizetsz, de ez csak akkor ér, ha a gyártó még támogatja az alkatrészt. Mert e LeEco fogjak pár év múlva mi?
-
Fejvadi
nagyúr
Nevetséges az egész. Nem véletlen nem enged hozzászólni. Hivatalos? Ez pont olyan, mint amikor elmondja, hogy csak ő nyithatja hivatalosan a Xiaomi bootloader-t, vagy amikor előadja, hogy csak nála kapható Magyar nyelvű ROM-al. Amikor nem tudja a telefon adatait, akkor mindig, hogy "nem fontos, vagy nem számít" Jó nagy birka aki, ilyen helyen vesz telefont, főleg annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem áll rózsásan a LeEco, pedig jó telefont, remekül árazva nem felejtett el készíteni. A teszten járt Le Max2 variáns a B20-as LTE sávot nélkülözi, viszont remek árral és QHD kijelzővel kompenzál.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Filmvilág
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Könyvajánló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest