- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
letvleree
újonc
HELP !
Vettem egy LETV LEREE LE 3 telót, de nem működik benne a 4G.Hiába állítom be a 4G hálózatot azonnal ledobja a sim kártyámat és nem regisztrál be a hálózatra.A 2g és a 3g tökéletesen működik mindkét SIM foglalatban.A sim kártyám más telóban tökéletesen működik.A telefon támogatja a B20-at és az európai hálózatokat(ez a teló a leeco orosz piacra szánt telefonja, eredetileg a Coolpad Cool1 készülék lenne annyi különbséggel,hogy belerakták a B20-at.)
Valaki esetleg ismeri ezt a problémát? Se a telefonszolgáltatóm se a telefon szervízesek nem tudnak segíteni azt mondják a telefon a szar,de én nem hiszem.
Please help ! -
Gabi 8906
senior tag
-
Gabi 8906
senior tag
Valami stabil kellene amin jobb az üzem idő. Jelenleg:
Small EUI BY AUREL
Android 6.01
EUI Verzió 5.9 Stabil
Build: Small EUI V18 by aurel
(Bocsánat a késői válaszért, most jött el az idő hogy tudok vele foglalkozni.)[ Szerkesztve ]
Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Van nálunk egy ilyen mobil B20 as 6/64 GB os kiszerelésben. De valamiért magától abba hagyja a töltést.
Valami tippetek lenne hogy miért? Próbáltam 1,5 a Sony töltőröl, meg 1,0 as power bankról.
Szoftveres lehet a dolog vagy hardveres?
Válaszokat előre is köszönöm.Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
johnahex
tag
Ez nekem elsőre nagyon lehúzós.
Minek rendel a kedves B20 nélküli variánst, hogy aztán az egész cikkben annak hiányán lovagoljon.
Érthetetlen.
Lehetne rendelne b20-as szürkét is, ráadásul nem valami kókány kínai rendszerrel használni hanem a gyárival és akkor talán érdemi cikket is készíthetne.
A kamera teljesen rendben van, sőt!!!!! biztos van jobb kamerás mobil és az kb 200 huf
A kijelző betekintési szöge egyáltalán nem romlik semmilyen szögből sem.
Ráadásul fél év alatt már jött 4 frissítés is.
Ennek a cikknek nem sok haszna van, hacsak nem a LeEco-tol való elrettentés volt a cél
de legalább megtudtam mennyi a fehér fényerő nit-ben -
shiftac
aktív tag
Utazáskor, kiránduláskor elég jól tud jönni a nagy akksi. Nálam simán megvan 10-11 óra SOT. De azt elismerem, hogy 5,5 óra elég egy napra. Galaxy S8-ban van jack. Azért egy 10$-os BT füles kétlem, hogy annyira jól szóljon. Persze átlagembernek megteszi, de én nem adnék a Soundmagic E10 fülesem alá és akkor ott vannak az audiophilek is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Racecam
nagyúr
Ebben egyet kell értenem Bog-gal!
Maradva a 90%-os hasonlatodnál, szerintem ez úgy igaz, hogy kb. ennyien rendelnek ilyen telefont csak azért, mert pl. jó nagy a kijelzője, jól néz ki és mégis olcsó. A többségnek fogalma sincs soc-ról, felbontásról, ram méretről. Tudja a magyar nyelvet? Pláne jó! Nem foglalkoznak webshopos romokkal stb. Működik ennyiért? Jöhet. Ez az átlag felhasználó hozzáállása. Szerintem is....
Hogy nekik mennyire ajánlott ez a telefon, az már lehet vita kérdése. Talán igaz lehet az, hogy a többségnek így is megfelelne. Viszont az így ajánlott plecsnit az itteni hozzáértőbbek esetleg megmorognák.Az utána olvasás inkább azokra igaz, akik pl. ide is járnak a PH-ra, Mobilaréna-ra. De valószínűleg ők vannak sokkal kevesebben.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ezt az oldalt zömmel nem azok olvassák, akik Kínából rendelgetnek telefont és felfőzik rá a ROM-ot.
A telefon az átlagvásárlónak nem tud ajánlott lenni.És egyébként ott vagy kissé félretájékoztatva, hogy olyanok is simán rendelnek Kínából telefont (és minden mást), akik technikailag nincsenek mélyen a témában. Többen, mint akik képesek egy új ROM-ot feltenni.
Mi nem abból indulunk ki, hogy "ajánlott, ha...". Hanem abból, hogy by default nem lehet ajánlott, de ha ezek és ezek nálad teljesülnek, akkor belevághatsz. És ez így normális.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Waikiki
tag
És akinek a mókolás kizáró ok a telefonnál, az vajon a Gearbestről fog telefont rendelni? Mert szerintem nem.
Az a 90% nem ott esik ki, hogy a mókolt webshopos romot le kell cserélni, hanem már ott, hogy Kínából kell egy halál ismeretlen márkájú telefont rendelni. Igen, halál ismeretlen, mert aki nem olvas MA-t, vagy más mobilos/IT-s oldalt, az nem fog találkozni a nevével. Aki viszont bevállal egy kínai telefont, az szerintem már utána is olvas (már csak azért is, hogy tudja, mit rendel), így szembe fog találkozni a mókolási igénnyel is. A 90%-nak a kínais rendelés azért is gáz, mert az elcseszett ROM-ról nem a gyártó tehet, hanem a telefonba belenyúló webshop - elvileg még egy indok a rendelés ellen, az elrettentésre. Viszont a webshop belepiszkálása sok kínai telefonnál megvalósul (ellenpélda a Xiaomi), ezért a mókolás szinte velejárója a telefonnak: akkor ez most a telefon vagy a webshop sara?
Éppen ezért véleményem szerint korrektebb lenne a "Ajánlott" / "Különösen ajánlott" plecsni azzal a félvastagon szedett megjegyzéssel, hogy a webshop eljárása miatt szükséges a ROM cseréje.
U.i.: Koratavasz óta 6/64-es X820-at használok, jelenlegi 6.0.1-es Resurrection Remix-szel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
vicze
félisten
válasz tibcsi0407 #77 üzenetére
Kösz a helyesbítés, alapból nem adta ki egyik talált se. Termék oldal meg már rég nincs.
-
tibcsi0407
félisten
Tévedés.
Le 1 pro is equipped with Qualcomm snapdragon 810 as main processor, and is also equipped with independent DAC. In official documents, it is described to be “heavy customized professional level ESS chip”, and the presumption is that it is SABRE9018Q2C derived from ESS ES9018K2M. SABRE9018Q2C should be the new version after ES9018K2M integrated amplifier, and key indicators of DAC are to be consistent.
utdetailing.hu
-
vicze
félisten
válasz tibcsi0407 #74 üzenetére
Abban igen, ebben nincs. (De abban is az alap Qualcomm DAC van semmi különleges, max. az amp más(bár kétlem), illetve nincs az EU kötelező hangerő limit benne...)
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Bog!
Az (is) a gond az írással, hogy bizony van ebből X820-as (B20) verzió EU raktárból, ráadásul 6GB RAM-mal és "csak" egy tizessel drágább...
Akkor most ezt sem ajánlanátok?Szóval, akárhonnan nézzük, ez a telefon odab@sz. És ha még azt is hozzátennétek, hogy aki tud és akar ROM-molni, maga a kánaán és a menyország ami megtalálható a telefonokhoz és ugye akár aureeel, akár más orosz developerek ROM-jai nem igazán akadoznak sehol...
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
vicze
félisten
válasz danielgalaxy #72 üzenetére
Az továbbra se zavarjon, hogy ebben már nincs semmilyen "audio chipset" bármire is szeretnél ezzel utalni. Csak digitális audio kimenete van ennek a telefonnak, a hangszórókat kivéve.
-
danielgalaxy
aktív tag
Azért az audioképességei a Leeco telefonoknak messze kiemelkedő, a bennük lévő HiFi audio chipsetnek köszönhetően. Nekem Le 1 Pro telefonom volt másfél évig, most egy Galaxy S7 Edge-re váltottam. A hanga egércincogás a Le 1 Pro-hoz képest. Egy jó fülessel a piac legjobb hangzású telefonjai ezek.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz South Velen #67 üzenetére
Ez egyértelműen bolond.
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #67 üzenetére
Mondjuk lehet, hogy ez nem a tulaj, hanem csak a marketingtevékenységet végző haverja (fb-n van köztük kapcsolat), de whatever. A véleményem attól még áll a tulaj felé is.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
ez a prc-s csávó akkora suttyó, hogy az edigitalos fórumokban ilyesmi igét terjeszt:
Nem lehet az ilyen elvetemültet bezáratni? Ez már rágalmazás teljesen hamis alapokon.
Komolyan van olyan aki ettől a tahó gerinctelen féregtől vesz telefont dupla áron az összetákolt messziről is gagyi webshopjából?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz ->Raizen<- #64 üzenetére
Ezt azért gondold/nézd át.
-
kromatika
veterán
Köszi a tesztet.Elég jó teló,és az ára sem vészes.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz South Velen #60 üzenetére
Na, ezért nem kapott plecsnit. Kiesett a vásárlók 90%-a.
-
South Velen
addikt
Neked is jobb lenne beleolvasni a telefon topikjába, ahol kb mindenki elégedett a vásárlással és nem tudja mire váltani a telefonját, mert 60 ezerért ez egy csúcskészülék és úgy is használható. Nem is tudom minek említeni a 80 ezres bruttó árat mert tényleg általában elérhető EU raktárból 61-62-ért ami brutális value. Nekem volt ilyen pár napig tavaly (csak végül egy épp nálam lévő Mate8 mellett döntöttem) és verte a jelenlegi s7 edge-em sebességét. Az meg tényleg nagyon igénytelen a MA-tól, hogy úgy tesztelik hogy kókány telespametelt webshop rom van rajta... lehet mondani, hogy a legtöbb boltból így kerül ki, de szerintem aki bevállal egy ilyen telefont az tisztában van azzal, hogy ROMolni fogja, már csak azért is mert a kínaiak (is)
szeretnek kémkedni. -
Fejvadi
nagyúr
Teljesen igazad van.
(#51) tibcsi0407
Tudom én, hogy azért tiltotta le a hozzászólás lehetőségét, mert mindenki savazta, na meg az árak miatt is sokan támadták. Igen ha ti nem fordítjátok a LeEco ROM-okat, nem is lett volna benne, de ő úgy adja elő, mintha az ő érdeme lenne és csak nála lehet beszerezni a telefont Magyar nyelvel. Gusztustalan. -
Swinegod
őstag
Nem olvastam az igaz, mert anyámnak ilyen van. Egy hétig saját telefonnak használtam, mert még sose volt LeEcom és ki kellett próbálni mégiscsak 55k volt, ennyiért még Redmi Prot se lehet venni. A kamera az, hát nem mondom, hogy jobb a sajátomnál, de P8 Lite árért teljesen frankó. A Jack hiánya elég zavaró, mivel az átalakító nem éppen kompakt, anyámnak speciel nem zavarja, ez előtt egy ZenFone Maxot használt ami valami undorítóan lassú fos szar, fájt mikor láttam, hogy azt használja és mennyire laggol, meg lassú stb... Lényeg, hogy szerintem teljesen jó gyors, oké, lassabb, mint az Redmi Pro, de konkrét laggolást nem tapasztaltam sose, fagyást talán 1x, az is a Google Play Services ami a Redmi Promat se szereti. Jétkoknál oda-vissza megtoszta az enyémet mert ugye T880 MP4 vs Adreno 530.
Lehet itt is fos ROM volt rajta, mint anno a Mi Mixen?
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
no more
veterán
Te nem olvastad el a tesztet, igaz? Ez egy akadozó kínai hulladék, borzalom kamerával és kijelzővel. A hardver valóban brutális, plusz pont az UFS tárhelyért (igaz, Huawei?), ellenben borzalom lehet használni... Érted Snap 820 és nem lehet netezni vele, mert szaggat az egész telefon. Az mi?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
Annyira jól összeollózzák a gyártók telefonjainak design-ját a kínai csodákban, hogy hihetetlen! Borzalom.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
tibcsi0407
félisten
Azért nem enged hozzászólni, mert többen is megtámadtuk a kamuzások miatt.
Például itt van a LeEco EUI. Keeperv és jómagam fordítottuk le a rendszert. Én lefordítottam még egyszer, amikor az EUI 5.8-at bevezették. Most pedig Aureel kolléga folytatta a Le Max 2 ROM-ok miatt.
Az úriember a videókban pedig úgy mutatja be a telefonokat, mint saját exkluzív magyar nyelvű rendszerrel ellátott készüléket. Más tollával ékeskedni nem szép dolog![ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
JoseGee
tag
Igazából az ember maga a stílus. Haverokkal szoktuk nézni a videóit és egy sör mellett, szénné röhögjük magunkat. Ilyen szintű felkészületlenséget ritkán látok, viszont ilyen is kell mert jobban fogja az ember értékelni a szakmaibb interpretációt.
Ami késik, az nem jön időben
-
.DLL
veterán
Szigorú volt az értékelés. Nem mondom, hogy igazságtalan, de azért a bruttó 80-85k-s ár wow.
Ami meglepett az a kis akku, a Xiaomi egy 5"-os mobilba belepakolta a 4100mAh-t, ebbe 5000-es is beleférhetett volna.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Fejvadi
nagyúr
Az első videóknál, nem tudtam mire vélni, ezt a magas fokú hozzá nem értést, egyszerűen kiverte a biztosítékot és csak dühöngtem. Aztán átmentem valami önsanyargató, mazohistába, mert már várom, mekkora marhaságokat beszél, miket hazudik. Amikor nem tudja, mennyi RAM van benne, vagy mekkora az akku kapacitása, akkor egyszerűen lezárja annyival, hogy "amúgy ez nem számít". Tőle tudtam azt is, hogy csak ő teheti fel hivatalosan a MIUIHU ROM-t. Az is tetszik, hogy lehet nála több év bolti garit venni, amit ugye előre kifizetsz, de ez csak akkor ér, ha a gyártó még támogatja az alkatrészt. Mert e LeEco fogjak pár év múlva mi?
-
Baggins86
aktív tag
Csatlakozom, ár/érték arányban az egyik legjobb. Már 2 ismerősöm is ilyet vett miután megnyomkodta az enyémet.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Nevetséges az egész. Nem véletlen nem enged hozzászólni. Hivatalos? Ez pont olyan, mint amikor elmondja, hogy csak ő nyithatja hivatalosan a Xiaomi bootloader-t, vagy amikor előadja, hogy csak nála kapható Magyar nyelvű ROM-al. Amikor nem tudja a telefon adatait, akkor mindig, hogy "nem fontos, vagy nem számít" Jó nagy birka aki, ilyen helyen vesz telefont, főleg annyiért.
-
attiati
veterán
Különösen ajánlott telefon.
Kivéve, ha nem tetszik a mérete vagy létkérdés a működőképes ujjlenyomatolvasó vagy zavar a Jack hiánya, vagy 7-8 órás SOT-ra van igényed.
Egyébként ver mindent eggyel feljebbi árkategóriában is.
-
JoseGee
tag
Úgy tudom van mo.-i forgalmazója a PRC Digital. Keressetek rá a youtubeon, tesztek is vannak magyarul. Mondjuk lehet, hogy a tesztertől kifeszültök majd 😁
Ami késik, az nem jön időben
-
Fejvadi
nagyúr
válasz ->Raizen<- #33 üzenetére
Ismerem.
-
Swinegod
őstag
Van aki nem akar BT-s fülest is tölteni, mint én. És van, aki utálja a nem in-ear füleseket, mint én, értelmes USB C-s in-ear füles meg még nincs, legalábbis én sehol se találtam. Valamint én szoktam nap közben tölteni a telefonom, mert akármennyire is 4000-es az aksim, a Beta ROM és az overclockolt Helio X25 nem éppen bánik takarékosan az akkuval és gyakorlatilag mindig töltöm a buszon, mert akkor bár még nem merül le, de otthon mindig elfelejtem felrakni, és nem vicces ha hívnak és éppen le van merülve, a buszon meg még ugye sorozatot nézek, szóval akkor tölteni nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Indy1
tag
Ar/ertek bajnok, Pont. A gyarto veszit penzt minden nem kinai vasarlon aki nem hasznalja a Lemall szolgaltatasokat. Ezt nem kulfoldi eladasra szanjak, ez van.
Miert nem eleg 5,5 ora SOT? Itt egy 5,7 huvelykes 2K kepernyorol beszelunk
Azonkivul a nap kozepen betesszuk tolteni 20-30 percre es megoldottuk.
3.5 jack? Szazmillio iPhone 7 / Galaxy S8 tulajdonos nem ert semmit
Jofele BT fules 10$ ba kerul. Nem akarod sose tolteni, eredeti LeUH101 drotos Type-C fules 13$ ba kerul... -
.bruszli.
senior tag
LeEco házon belül is van jó példa az akkura...meg amúgy is inkább az Le Pro 3 /x720/ a 3T 'embere'. Nekem a jack csati nem hiányzik,évek óta nem hallgattam vezetékes fülessel zenét telefonon. Eleve ritkán,inkább csak hosszabb tekerések közben szoktam telefonon zenét hallgatni,arra meg egy sztereo BT-s fülest használok.
Fél évig teljes megelégedettséggel használtam a Le Max 2-t. Akku így is bőven 5 óra felett hozott.
Nekem az x820 b20as verziós volt,az ujjlenyomatolvasó is kifogástalanul működött rajta. Ebben a hardveres kategóriában szerintem messze a legjobb vétel...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Swinegod
őstag
Egy ideális világban 60k alatt csak ilyen telefont venne mindenki
Én Különösen Ajánlottat adtam volna neki, ennyiért, ez mindent ver. Mindent. Egyszerűen mindent. Még 50k-val efelett is mindent. Akinek a B20 hiányzik vegye az X820-at ami 20k-val drágább és kész. De az, hogy nincs plecsni egyszerűen gáz(#30) SkyLine300: Kell az hely az akisinak, stb... Régi kis fosokban lényegtelen volt a SIM mérete, lévén 15-20mm vastagok voltak és törpe aksik
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
De jó volt a tesztet olvasni. Fél évig nekem is volt egy ilyen készülékem, és azt kell mondjam az egyik legjobb telefon árkategóriájában. Igaz az ujjlenyomat olvasó ritka sz.r benne, 10 telefonból 9-en biztos megadja magát. Nekem is volt pár csere emiatt, de valóban a legjobban a kapacitiv világító billentyűzet tetszett benne, ami alól ha elaludt a fény nem lehetett látni, hogy van ott valami. Nálam ez a telefon 10/8,5 a mai napig.
-
Freiherr
őstag
válasz SkyLine3000 #30 üzenetére
Mondjuk arra sincs magyarázat,miért nem tudod cserélni?Ez a szabvány,kész,pasz.
Back to the future
-
madd dogg
senior tag
-
vicze
félisten
"annyival annyival jobb hangminőséget kapsz"
Az hogy mihez képest mit kapsz az teljesen eseti. Lehet jobb lehet rosszabb sokkal, kizárólag a fülesbe rakott DAC erősítőtől függ. De legalább a füles hangja ugyan olyan minden készüléken, mindentől függetlenül.[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
Aláírom, a Xiaomi hozzáállása ebből a szempontból jóval iránymutatóbb: inkább eltöltenek pár óra pluszt a tervezőasztalnál, mintsem "divatból" lehagynak alapvető fontosságú és indokoltságú jack-et.
Nem volt még szerencsém ilyen, digit. kimenetes USB-s fülhallgatóhoz, de azzal látatlanban is vitatköznék, hogy annyival jobb hangminőséget kapsz a nem-dzsekken...Aki annyira audiofil, hogy ez fontos legyen neki, az nem egy telóhoz kapott fülesen és pláne nem telóról hallgat zenét, még útközben sem. Szoftveresen meg úgy tekersz a kimeneten (lásd: összes eq., Viper4Android, stb), ahogy neked tetszik. Innentől kezdve ez a kihagyósdi számomra csak divat...
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
joey04
titán
nekem nincs jack a telefonomon, bár az előzőn sem használtam már, pedig azon volt. ennek ellenére nem támogatom az elhagyását, szimplán nem foglalkoztat. Az viszont tény, hogy ha lehagynak valamit, annak a helye üres marad. Így elvileg ott van a lehetőség, hogy azt valóban plusz akksival "töltsék fel". A példád csak azt mutatja, hogy a leeco béna volt.
Azt is hozzáteszem, hogy ott az említett Xiaomi, 4000mAh-s akksival és jack csatival és mégsem olyan batár mint egy power bankba oltott Oukitel, szóval megoldható, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Viszont az is tény, hogy a jack elhagyása eredményezhetne nagyobb akksit. Viszont aki napi szinten használja az nyilván inkább bukná a kb. 200mAh-t.[ Szerkesztve ]
-
válasz madd dogg #20 üzenetére
A levezetésedhez:
LeEco Le Max2: 156,8 x 77,6 x 7,99 milliméter, 3100mAh és nincs 3,5mm-es jack
Oneplus 3T: 152,7 x 74,7 x 7,35 milliméter, 3400mAh és van 3,5mm-es jackSommázom: a LeMax2 nagyobb befoglaló méretű (aláírom, 0,2"-al nagyobb kijelzős is), de kisebb aksi van benne, és nincs 3,5mm-es jack. A Oneplus3T-ben 300mAh-val nagyobb aksi mellett is belefért a jack.
@joey04: Nekem is ez a bajom.
A Xiaomi kisebb méretű telefonokba tud 4100mAh-s aksit pakolni. Oké, most az Mi6 ellenpélda...[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
joey04
titán
ezek miért nem tudnak olyan nagy akksit tenni a telefonjaikba mint a többi kínai? az tetszik bennük leginkább főleg a xiaomiban, de eddig a felsős (vagy megjelenésekor felsős) leeco telókban csak max átlagos van, pedig ha azt nézzük, hogy otthon milyen média tartalmak és szolgáltatások köré épül az egész, még fontosabb kéne hogy legyen a kimagasló üzemidő.
-
vicze
félisten
válasz Fitzgerald #16 üzenetére
És még mindig nem a telefon hangját hallottad. Ami nincs azt nem lehet.
-
Fitzgerald
veterán
-
Kampó
senior tag
Én a nano és micro sim cirkusszal ugyan igy vagyok, biztos én vagyok a kretén mert nem értem az a 1-1mm oldalanként mennyivel nyujt több helyet valami másnak a készülékházban De amíg a bolti fülesek 90 százaléka 3.5 jack-es mert még 2.5 is van de az ritka mint a fehér zorró, addig én csak csak és kizárólag 3.5mm. jack-es telőt fogok venni.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
vicze
félisten
válasz Fitzgerald #2 üzenetére
"audiós képességeket"
Mivel a telefon az égvilágon semmilyen audiós képességeket nem ad a hangszórót kivéve így ezt hiába sorolod fel. Egy közepes minőségű DAC az erősítővel a füles része, és bármelyik USB-C-s telefonban ugyanúgy működik. -
Amit viszont nem fogok soha megérteni, az a Jack kiebrudalása...ha én tölteni is akarok, meg zenét is hallgatnék, akkor mi a helyzet? Nem egy hétköznapi eset, de van rá példa hogy ilyen előfordul.
Én is így szoktam a kocsiban tölteni, szóval ez nekem is fájó pont.
De ne aggódj, itt is fel fognak tűnni hamarosan azok, akik elmondják, hogy a 3,5mm-es Jack elavult. Csakmertazért.
Ráadásul itt is az van, hogy jack, na az nincs, de legalább nagy(obb) aksi sem. :\
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
válasz Fitzgerald #1 üzenetére
Hát jahh...
Nem sok teló jött ki azóta.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
gonorrea
senior tag
X820 van már szeptember óta, volt 6,5 óra SOT is, igaz nem játszom a telefonon. 7.1-en kicsit rosszabb lett, max 5,5-6 jött össze, de lesz ez még jobb is gyári alkalmazással a fényképek kicsit sötétek Eui alatt
[A telefon topikja][ Szerkesztve ]
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Fitzgerald #1 üzenetére
Hazai forgalmazás hiányában nem olyan könnyű szerválni egyet, a kínai webshopok sem ostobák, egy 400-500 dolláros cuccot ritkán adnak postára, hogy majd milyen jó teszt lesz belőle, mostanra esett be az ára oda, hogy már hajlandók voltak elküldeni. Viszont mivel azóta sincs új LeEco, ezért mondhatjuk, hogy kvázi a legfrissebb modelljüket teszteltük
-
shifty!
senior tag
Jól néz ki, nem vagyok híve az 5.2" fölötti kategóriának, de ez kifejezetten tetszik - hasonlít nekem egy kicsit a O+ szériára, az első tagra főleg.
A kamera kifejezetten meglepett, végre egy gyártó normális vonalélességgel és színekkel.
Amit viszont nem fogok soha megérteni, az a Jack kiebrudalása...ha én tölteni is akarok, meg zenét is hallgatnék, akkor mi a helyzet? Nem egy hétköznapi eset, de van rá példa hogy ilyen előfordul.
Kár a B20-ért, az UFS 2.0 meg tetszik. Olyan félig jó, félig nem Köszi a teszt!Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Fuxosbömis
tag
Újabb csiri-csáré dzsunkafón 820-as lapkával. Meglepett, hogy nem lett nagyon ajánlott kategória.
-
novger
tag
Ennyi pénzért ez ajándék.
-
dlaj
őstag
válasz ->Raizen<- #3 üzenetére
Szia!
Megoldható, hogy állandó legyen a gombvilágítás? És ha világit, kinti napfényben is jól látható? -
marcee
addikt
Ebben a cikkben sincs egyetlen fotó sem a készülékről, ahol világos lenne a képernyő tartalma, hogy látható legyen mekkora a káva.
\m/
-
->Raizen<-
veterán
Érdekes mód nem találtam az ujjlenyomat olvasóról semmi megjegyzést. Ez a készülék leggyengébb pontja. 3 hónapig tartott mire visszaért kínából a döglött olvasós telefonom, javítás után is 1 napot élt a szenzor. Nem cseréltem el más telóra mert van rá sok rom és jelenleg is nougat-al üzemel mindenféle dadogás nélkül villámgyors. b20-as x820as grafitszürke telóm van. Az olvasót leszámítva prémium szint nagyon kevés pénzért.
-
Fitzgerald
veterán
"nem csak ez az egy cég van Kínában, ami kiváló ár/érték aránnyal véteti észre magát."
Az tény, de azért ilyen áron egyik sem ad ilyen hardvert, kijelzőt, és audiós képességeket. A Le Max 2-vel ez a cég magasan kiemelkedik még ebből a mezőnyből is, frissítések meg B20 ide, vagy oda. Én még a B20 nélküli verzióra is simán dobnám az ajánlottat.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Nem hittem volna hogy lesz Le Max 2 teszt, így 1 évvel a megjelenés után. Jobb később, mint soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest