Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Az a baj, hogy ez sokkal összetettebb és bonyolultabb téma. Nagyon kevés a rálátásunk ezekre a dolgokra, nem ilyen egyszerű, hogy innen meg onnan elvesznek és ide meg oda hozzáadnak. És ezek a dolgok generálják a legnagyobb problémákat amikor fél információkból amiket innen meg onnan összeszed az ember konkrétumként kezelve levon valamit és továbbadja és amikor már a 3. emberen átmegy az egész 5 fillért nem ér. És az egész egy iszonyatos nagy bughalmaz lesz amit mindenki tényként kezel. Na mind1 már azt se tudom, hogy jutottunk idáig.
Ja de egy sima semmit mondó "Bezzeg a kocsog MS" hozzászólásból. (Na ezért utálom a macskákat mindent összezavarnak!) És itt nagyon nem Billről vagy az Ms-ről van szó hanem az emberi viselkedésről csak ezt értelmezni kell és nem az adott konkrét dologra érteni.
-
Vitus
őstag
Te valaha csöpögtettél vissza bármit is? Vagy csak megkeseredve, irigykedve köpködted az olyan embereket akik olyan sikereket értek el amit te nem tudtál? És nem istenítem, csak tényeket közlök és az akkori 17 milliárd ami azóta sokszor sok millióval bővült lényegesen több mint amit mások tettek. És igen büszke lennék magamra ha az ő helyébe lehetnék hasonló sikerekkel, de csak egy csutak kis nyomoronc vagyok átlag keresettel mert ennyi futotta tőlem. Csak az a különbség kettőnk között, hogy nekem nem savanyú a szőlő és attól mert én nem vagyok olyan sikeres örülök és elismerem másokét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest