Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Te valaha csöpögtettél vissza bármit is? Vagy csak megkeseredve, irigykedve köpködted az olyan embereket akik olyan sikereket értek el amit te nem tudtál? És nem istenítem, csak tényeket közlök és az akkori 17 milliárd ami azóta sokszor sok millióval bővült lényegesen több mint amit mások tettek. És igen büszke lennék magamra ha az ő helyébe lehetnék hasonló sikerekkel, de csak egy csutak kis nyomoronc vagyok átlag keresettel mert ennyi futotta tőlem. Csak az a különbség kettőnk között, hogy nekem nem savanyú a szőlő és attól mert én nem vagyok olyan sikeres örülök és elismerem másokét.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest