Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami. Mint, ahogy én is utálom.

Win8-ban nincs start menü, a tálcát oda pakolod ahova akarod. Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni (vagy csempehalmot, ha 8-ról beszélünk).
(#141) LonGleY: Ugyanúgy rengeteg fikázás volt, amikor a Google lecserélte a Chrome ikonját.

-
FTeR
addikt
figy sztem nézz át w7/w8 topikba, ne a logócserét offold.
vista/w7-ben listás nézet van startmenüben, win8-ban meg egy teljes képernyős oszlopos cucc. de mind1 is, mert a keresőt érdemes használni.
nekem nem fér a fejembe, hogy tudnak emberek még xp-t használni. w7-hez képest elképesztően fapados.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest