- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
FB más, még az olyan "antiszociális" (na jó, mérsékelten kitárulkozó) egyének számára is, mint pl. én. Oda felpakolok néha családi, vagy kisállatos képeket, képes érdekességeket, és ugyaníz megnézem a másikét is. Néha kommentelünk is.
Twitterhez kell egy jó mobilos kliens beépített böngészővel (=> Tweetbot), és a napi hírolvasást/megosztást szépen, célzottan meg lehet vele oldani. Tehát sokkal kevesebb szemét közül kell kitúrni a számomra érdekes híreket, mint ha direktben olvasnék néhány szakportált.
Éppen ezért nálam a Zite-hoz hasonló, tanulékony hír tálaló alkalmazásokkal versenyzik. -
erdoke
titán
-
Peethy
őstag
Én általában olyan dolgokat osztok meg, amire várok visszajelzést. Twitterre is írtam néha, de mivel senki nem retweetelte, meg favolta, ezért a mai napig 7-8 követőm van. Nekik minek írogassak?
Van értelme, de én nem tudtam eddig semmi értelmesre használni. Ha olyan gyors közlendőim lennének, amikre az egész világ kíváncsi (vagy legalább egy nagyobb része), akkor biztos jó lenne, ha rögtön ki tudnék pakolni valamit.
Szerk: 15 oldalt követek, talán ha 5 értelmes üzenetet láttam összesen, a többi mind olyan dolog, ami egyáltalán nem érdekel. Ha viszont azt akarod, hogy téged is kövessen bárki, akkor először neked kell egy csomó embert bejelölgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest