- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maverick14
tag
A port.hu szemétkedését meg lehet oldani, ha a gyors letöltögetés utáni IP letiltásra utaltál. Én TVxb-vel töltöm le a műsor onnan és ha 2k-s letöltési sebességet állítok be a wget-nek akkor nem tíltja le a szerverük az IP-met. Igaz így 4-5 óra alatt jön le kb. 30 csatorna 2 heti műsora, de én türelmes vagyok.
-
Dr. Akula
félisten
Htx! Nekem csak nézni kellene, felvenni tv minőséget nem akarok, akkor elég az olcsóbb, ami jó hír.
Van egy pci tunerem (hauppauge mittoménmi), de az alaplapon levő 2 pci slotból egyiket elfoglalja a hangkártya, a másik meg közvetlenül a videokari mellett van, ami jól elzárja a levegő útját, megsütni meg nem akarom, ezért kell mindenképp pcie foglalatos tuner.
-
ngabor2
nagyúr
igen, én is utánanéztem. a cardlist-ben van 5 hauppauge kártya, egy számomra ismeretlen gyártó, és a szokásos unknown/generic. a cx88-nál jobb a helyzet, előfordul pár leadtek is, igaz, azok pci-osak.
(amúgy igazából túl mélyen nem érint, most adtam el valami őskövület tévékártyát, mert önszántamból bő 2 éve nem nézek tévét. néha, ha olyan helyre megyek, ahol van tévé, és megy,akkor szoktam nézni, de úgy érzem, nem veszítek vele sokat...)
az meg már tényleg nem ide tartozik, hogy linux alatt pl. meg tudtam csinálni, hogy másfél évig onnan gyűjtöttem be a "tévéújságot" a teletextről, 3 földi csatornáról. win alá meg nem találtam egyetlen értelmes txt-progit se, amiből ki lehetett volna másolni az oldalak tartalmát. -
DuplaZso
aktív tag
Ember ! Ezek a képek a szellemképtől eltekintve tök jók !
Nem nagyon van most "kedvem" lecserélni a jó öreg PCTV pro-t, de ez az 1200-as egy kicsit megfogott...Mod.: Egyébként nem értem, hogy az MPEG2 videokóder IC-be miért nem tudják integrálni az MPEG hangot gyúró részt. Komplett megoldást nyújtana, nem kéne itt szüttyögni az átkötöm/nem kötöm át/csúszik/akadozik szívásokkal. Menne szinkronban, gyönyörűen, rendszer-és kvázi hardverfüggetlenül minden, ahogy azt a juzer (szerintem) elvárná. Ott figyelne gyönyörűen, sztrímben összefűzve a két anyag.
Aki pedig nem akarja kifizetni a plussz lét a hardveres megoldásért, az dug egy kanócot, és terhel némi procit.
De biztos bennem van a hiba, én látom rosszul. -
Az ATI All-in-Wonder széria használhatóságát, az AGP/PCIe buszon kell átvinni a hangot elmélettel vágták haza. Innentől kezdve jelentek meg az aiw-ra addig nem jellemző szinkron és késleltetési problémák. Azóta is minden aiw tulaj drivert hackel, hogy analóg vonalkimeneten hangja legyen.
Valóban nem hiszem hogy ezen az 5cm-es jól bevállt analóg kábelen kéne fejleszteni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest