- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
igen, én is utánanéztem. a cardlist-ben van 5 hauppauge kártya, egy számomra ismeretlen gyártó, és a szokásos unknown/generic. a cx88-nál jobb a helyzet, előfordul pár leadtek is, igaz, azok pci-osak.
(amúgy igazából túl mélyen nem érint, most adtam el valami őskövület tévékártyát, mert önszántamból bő 2 éve nem nézek tévét. néha, ha olyan helyre megyek, ahol van tévé, és megy,akkor szoktam nézni, de úgy érzem, nem veszítek vele sokat...)
az meg már tényleg nem ide tartozik, hogy linux alatt pl. meg tudtam csinálni, hogy másfél évig onnan gyűjtöttem be a "tévéújságot" a teletextről, 3 földi csatornáról. win alá meg nem találtam egyetlen értelmes txt-progit se, amiből ki lehetett volna másolni az oldalak tartalmát. -
ngabor2
nagyúr
csak halkan kérdezem: mi a baj a BNC és F csatlakozókkal, hogy helyettül "bedugós" és "csavaros" lett a cikkben? imho aki ilyen téren érdeklődik, az tudja, hogy mit jelentenek, legalább zárójelben oda lehetett volna írni.
a szokásos vesszőparipámat (linux-támogatás) meg fel se hozom, mert jó eséllyel senkit nem érdekel (asszem a chipeknek van kernel-szintű támogatása, a többit nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest