- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
igen, én is utánanéztem. a cardlist-ben van 5 hauppauge kártya, egy számomra ismeretlen gyártó, és a szokásos unknown/generic. a cx88-nál jobb a helyzet, előfordul pár leadtek is, igaz, azok pci-osak.
(amúgy igazából túl mélyen nem érint, most adtam el valami őskövület tévékártyát, mert önszántamból bő 2 éve nem nézek tévét. néha, ha olyan helyre megyek, ahol van tévé, és megy,akkor szoktam nézni, de úgy érzem, nem veszítek vele sokat...)
az meg már tényleg nem ide tartozik, hogy linux alatt pl. meg tudtam csinálni, hogy másfél évig onnan gyűjtöttem be a "tévéújságot" a teletextről, 3 földi csatornáról. win alá meg nem találtam egyetlen értelmes txt-progit se, amiből ki lehetett volna másolni az oldalak tartalmát. -
ngabor2
nagyúr
csak halkan kérdezem: mi a baj a BNC és F csatlakozókkal, hogy helyettül "bedugós" és "csavaros" lett a cikkben? imho aki ilyen téren érdeklődik, az tudja, hogy mit jelentenek, legalább zárójelben oda lehetett volna írni.
a szokásos vesszőparipámat (linux-támogatás) meg fel se hozom, mert jó eséllyel senkit nem érdekel (asszem a chipeknek van kernel-szintű támogatása, a többit nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest