- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
Én is így játszottam vele...nem hiányzott, ha nem tudtam leülni játszani vele, de egynek elment...aztán rájöttem, hogy a minőségibb játékok elől veszem el az időt, így letöröltem. Nagy szívfájdalmam, mert imádom a wh40k világát, el is olvastam gyorsan a Hórusz eretnekség első 3 kötetét azóta
-
RangerFox
veterán
Én nem merültem el az alkotói részében annyira, de enélkül is érdemes megvenni, rengeteg minőségi alkotás van már fent rajta, kifejezetten szórakoztató és kreatív a sztorija is, ha valaki vevő az új dolgok kipróbálására és toleráns a játékkészítőkkel szemben (mert ugyebár ők is csak egyszerű játékosok), akkor sok-sok órányi tartalom vár rá.
Kicsit félve írom le, hogy mennyi játékot játszottam végig a hónapban, mert nagyon soknak tűnik, pedig nem játszottam többet az átlagosnál, inkább csak céltudatosan töltöttem a szabadidőm.
Végigjátszottam:
Hitman (Season 1)
Death Stranding
Resident Evil 3 Remake
Fifa 20 (1 szezont "kötelezően" lejátszottam, mint ahogy az elmúlt pár évben mindig az aktuális Fifában)Vettem:
Afterparty
Hitman 2
Untitled Goose GameAz Epices akció, miszerint minden 15 eurós vásárlás után kapsz egy 10 eurós kupont eléggé veszélyes, így vettem a két indie címet, de még nézelődök, hátha találok valami jót.
Jelenleg a Mafia 2 "definitive" kiadásán próbálok átvergődni, ezen felül megpróbálom az EA Access lejártáig befejezni a Sea of Solitude-öt is. Aztán Június 19-én jön a TLoU.
-
adalbert1
veterán
Vettem egy Switch Lite-ot, és most azon játszom a Diablo 3-at. Életemben először el is jutottam a kiegészítőben található utolsó actig, esélyesen most végig is viszem
Utána lehet, hogy a Skyrimmal folytatom, vagy a Luigi's Mansion valamelyik részével.Időm több nem lett játszani, sőt, mivel a gyerekfelügyeletet is ellátjuk nap közben, így általában fáradtabbak is vagyunk a nap végére itthon mindannyian.
-
l.skywalker
titán
-
mike1334
veterán
Csak a yakuza 0 pörög egész hónapban...imádom, van benne már több, mint 40 órám
Ebben a hónapban nem is lesz más sztem, max az ori első része, ha kicsit megunnám a yakuzát vagy az animal crossing új része, ha megtörök és megveszem. Nem home office (pedig lehetne), helyette kényszerszabi lesz a héten, aztán meglátjuk.... -
l.skywalker
titán
Az a baj, hogy nem is emlékszem melyik játék honnan/hogyan került hozzám. Melyik volt ingyenes, előfizetéses vagy akármi. Ráadásul Xbox-on még van a Home rendszer is, a játékaim egy része a Home társamé.
Én a második verziót fogom használni. Minden hónapban levonok pontot az előfizetésekért, de plussz pontot írok jóvá az onnan végigjátszott játékokért.
-
l.skywalker
titán
Xbox-ra nincsenek olyanok. PC-re és PS-re vettem Humble Bundle-t, de Xbox-on csak ezeket vettem meg amikor a csomagban több játék volt:
• Halo: The Master Chief Collection (4 játék)
• Wolfenstein: The Two Pack (2 játék)
• Bioshock: The Collection (3 játék)
• DOOM + Wolfenstein II Bundle (2 játék)
• Prey + Dishonored 2 Bundle (2 játék)
• Assassin's Creed Odyssey Gold Edition (2 játék)
• The BioWare Bundle (2 játék)
• Assassin's Creed - The Ezio Collection (3 játék)
• Far Cry 5 Gold Edition (2 játék)
• The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy (3 játék)
• Borderlands: The Handsome Collection (2 játék)
• Battlefield 1 Revolution & Battlefield 1943 Bundle (2 játék)
• Devil May Cry HD Edition (3 játék)
• Darksiders Fury's Collection - War and Death (2 játék)Ez 14 vásárlásból 34 játék.
-
-
l.skywalker
titán
Részleteznem kellene, de nem fogom - pedig van benne 10-20 ingyenes cím is
De a rémisztő inkább az, hogy szűk ismeretségi körömben nekem van a legkevesebb...
De egyébként én tényleg azért veszem, mert nincs időm vele játszani. Így tartom magam közel a "tűzhöz" és mindig azzal nyugatom magam, hogy majd nyugdíjas éveimben ezzel fogok játszani amikor már nem áll fel... az ember a székből
-
alratar
addikt
BUÉK!
Szerintem járjon érte a mínusz mindenképpen, mondjuk akkor amikor a havidíj szumma értéke eléri egy AA-s játék árát, hiszen a game pass/acces/uplayplus (vagy mi fene) játékaiéért is fizetsz, csak ugye nem egy összegben.
Ha kari ajiba kaptam játékot azért jár mínusz, by the way?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest