- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez megint egy jó kérdés. Az új megjelenésekre (AA és AAA) gondoltam, de igen, a pár hónapos/éves cuccok töredék áron mennek (nem beszélve az indie-ről, ami alapból olcsóbban indít a megjelenéskor).
Mindenesetre a tisztaság kedvéért újra számolok, mert én is belekavarodtam egy kicsit a dolgokba. Off-ba teszem a PS+-os játékokat, ha azt nem vettem meg külön (ilyen lesz a Titanfall 2, ha egyszer végigviszem), és nem is számolok pontot értük. A kérdés annyi, hogy az előfizetés árával mi legyen? Évente 18 ezer (angol store), ami nem kevés, viszont ha nem lenne játék hozzá, akkor is előfizetnék, mert hát kell a multihoz.
Január:
Vásárlás nem voltBefejezve:
Goat Simulator
Remnant: From the Ashes +1
God of War +1Február:
Vásárlás nem voltBefejezve:
Rime
Marvel's Spider-Man +1
The Sims 4Így idén akkor +3.
-
l.skywalker
titán
Ott sántít nálam a dolog, hogy anno vettem sok-sok hónap Xbox Live Gold-ot és Game Pass-t - "kamionról leesett" kódként. Baromi olcsón szereztem még utána is mindkettőhöz, majd tavaly bejött az Xbox Game Pass Ultimate, amikor 300 forintért összevonta a két szolgáltatást a Microsoft és így lett 3 évnyi szolgáltatásom... de! Abban igazad van, hogy mivel fizetek a szolgáltatásért, így kell a mínusz pont, de az olcsósága miatt csak 1-nek számolom ezt az előfizetést, hiába, hogy több szolgáltatást tartalmaz.
Visszamenőleg kéne még kitalálnom, hogy hány hónapja veszem igénybe...
-
ldave
félisten
"ingyenes játékok nem számítanak (PS+, Xbox Gold, GoG, akármi)" - ezzel én is bajban vagyok, emiatt is írtam még itt az első hozzászólásban egy ötletet erre: - pontokat nem lenne értelme adni szerintem ezekért, viszont + pontot akár jelenthet egy ottani játék végigjátszása.
-
Én szabadon értelmezem, a kettő nekem ugyanaz. Így nem tekintem végigjátszottnak a Rise of the Tomb Raidert (még egy rakat trófea hiányzik, csak lusta vagyok), de akár befejezettnek a Red Dead Redemption 2-t (csak a 70 gold mission hiányzik).
Tudom, hogy sok ember az ördögtől valónak tekinti a platinázást, a csajok szívét sem feltétlenül a trófealista gyújtja lángra (bár már barátnőm is szerzett egyet, szóval ki tudja), de ha az ember tartja magát hozzá, akkor baromi olcsón lehet játszani, mert mire a következő kinézett címre vetheti magát, addigra azt fillérekért dobálják a Hardveraprón.
-
l.skywalker
titán
Kezdő konzoltulajdonos voltam. Megvettem 2016-ban az első gépemet egy Xbox360-at. Kaptam hozzá 1 hónap ingyen Xbox Live Gold-ot és rögtön az első nagyobb előfizetőknek szóló akcióban le volt árazva a 3-as, megvettem, mert hű. Végig is toltam. Majd pár év múlva kitaláltam, hogy akkor már el kéne kezdeni rendesen az elejétől. El is kezdtem az egyessel, végig is játszottam, de aztán itt megrekedt a dolog. Most az Ezio Collection-re várok, hogy folytassam.
-
l.skywalker
titán
Ez is relativ, mert sokan főleg Xbox tulajok közül nagyon olcsón jutottunk nagyon hosszú előfizetéshez. Nekem 3 évig van érvényes Game Pass Ultimate-m, úgy, hogy az egészért kb. összesen fizettem 20ezer forintot, a valódi értéke pedig 60-70ezer lenne.
A GamePass és egyéb előfizetéses tartalom esetében talán az lehet "-" ha:
- egy olyan játék kikerül a szolgáltatásból, amit játszani akartam (pl. tavaly kikerült a Darksiders 1-2, pedig a Genesis előtt játszani akartam velük)
- ha év végén a szummázásnál lesz olyan játék, ami benne volt de el sem indítottuk 1 év alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest