- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ezt nézd meg szerintem, ha még nem láttad és van kis időd... nekem pont amiatt tetszik, amit te is írtál... jó a karakterek kidolgozása meg a mozgás és a fizika is szerintem rendben van... nekem is hiányzik, amit írsz... nem szeretem azokat a játékokat (főleg fps-ekkel szoktam játszani) ahol lényegében egy föld felett 1.8méterrel lebegő kamerát irányítasz... a fear tetszett amiatt, hogy ott pl a korlátok átugrása normálisan le volt animálva meg ha lefelé néztem, láttam végre a "lábam"
a hw-ekben meg sokkal több erő lakozik most, mint pár évvel ezelőtt... a játékok nagy része pedig alig több már grafikailag, mégis emelkedik a gépigény ész nélkül... ez nem tetszik még... nem optimalizálnak normálisan és az "apróságokkal" nem foglalkoznak igazán... pedig akkor jó egy játék, ha minden kis részletére odafigyelnek... ezért tartom a blizzardot a legjobb cégnek, mert odafigyelnek mindig minden egyes termékükre nagyon... és olyat még nem adtak ki, ami ne vezette volna az eladási listákat
a diab3-ban meg a gpt alapján, nagyon ottlesz a fizika... pl amikor elfut a barbár a zászló mellett, akkor az belebeg... teljesen dinamikus a környezet... ez szerintem nagyon fontos...
sc2 fejlesztését annyira nem követtem, de rts-ekben szerintem gyorsan lemossa a piacot
jah és a blizz játékai soha nem a gépigényükről voltak híresek...
-
mephi666
nagyúr
vajon honnan éreztem, hogy te írtad a cikket?
egyébként ez a Z-buffer az a Z-buffer, amit 3dfx-éknél már 10éve is használtak?
ilyen gyűrűhálózatról jópár éve tanultam hálón... a token ring fogalma dereng még, ha jól rémlik, hogy az a legkiegyensúlyozottabb, de nagy adatforgalomnál elég nagy lenne szerintem itt a késleltetés... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest