Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz Lirion #95 üzenetére

Lirion légyszíves, ha irritállak, akkor ne szólj hozzám.

Állítasz valami hülyeséget, megcáfolom, még be is idézem és még neked áll feljebb? No nem, nem húzom fel magam rajtad... Felejtsük el egymást!

• Ulkesh

őstag

válasz Lirion #78 üzenetére

"Ne aggódj, megbocsátok azért, mert nem olvasod el az általad linkelt cikkeket. Véletlenül kiderülne, hogy hazudozol össze-vissza."

Nem árt, ha ezt te is megtartod, mielőtt írogatsz...

"Oolders hozzátette, hogy a mostani eset sajnos nem egyedi, ugyanis idén augusztusban egy harminchárom esztendős holland nő is megsérült, amikor Nokia telefonja felrobbant a kezében. A finn gyártó munkatársai elmondták, hogy alapos vizsgálat indult az esetekkel kapcsolatban, további kommentárt azonban nem fűztek az ügyhöz. "

"A finn gyártó nem olyan régen hivatalosan is állást foglalt a BL-5C akkumulátorok túlhevülésével kapcsolatban, ám a cég állítása szerint azok csak kiugranak a készülékből, de nem robbannak."

"A probléma azonban ott leledzik, hogy a hibás egység nem az érintett BL-5C sorozatba tartozott, hanem attól teljesen független, BLD-3 típusú volt. A Nokia szerint egyedi esetről van szó - de az első problémás BL-5C-nél is ugyanez volt a kifogás."

----

"na nem mintha ez bármit is változtatna azon, hogy a szavadnak a szememben semmi hitele nincs..."

Ha így gondolod, akkor nem kell hozzászólnod. Főleg, hogy nem sok teteje van annak amit írtál.

----

"Jah, jó példa erre az iPhone, ahol ezt nem sikerült rendesen megoldani."

Gondolom a mobilnetre tervezett eszközök éppen ezért használják rendre ezt a méretet, mert sikertelen volt, nem azért mert erre a célra ez az ideális.

Gondolom azért neteznek ennyien iPhone-on, mert abszolút használhatatlan a mérete miatt:

Én úgy látom, hogy téged teljesen elvakít az ellenszenv.

===============

"Szerintem ha 10 szakembert megkérdezel, 9 azt fogja mondani, hogy létezik olyan hiba, amikor megjelenik a 230 V / 16 A a kisfeszültségű oldalon. 3680 W pedig elég gyorsan felhevít és eléget sok dolgot, főleg műanyagokat."

A 10-ből 10 azt fogja mondani, hogy ilyen hiba nem fordulhat elő.
    Egyrészt az elektronika nem teszi lehetővé (hamarabb szétégne az egész táp, mint átjusson rajta bármi, másrészt ez olyan zárlatot idézne elő, ami a másodperc tört része alatt leverné a lakás kismegszakítóját.
    Egyetlen lehetőség az, hogy a csatlakozó lábsora sérül meg és okoz zárlatot, de mivel a kiosztás ezt sem igen teszi lehetővé (ellentétes oldalon vannak a pólusok), így igen csúnyán meg kéne sérülnie a csatinak ahhoz, hogy zárlat jöjjön létre. No meg ezzel egy időben a töltőben is tönkre kell mennie a védelemnek.
    Nem mondom, hogy lehetetlen, de külső beavatkozás nélkül elég nehezen jöhet létre ilyen helyzet.

=========

"szerintem valahol olyan 13-15mm körül van az alsó határ. de mondjuk kinyitható telefonok esetében inkább ennél több (akár 20mm), ahol kényelmesen használható."

Ezzel teljesen egyetértek :)

"nyugodtan megnézhetsz pár üzleti kategóriás notit, ha úgy érzed, azoknak tuti nem fog ártani egy ilyen esés."

Azért HP, vagy Dell géppel ne kísérletezzél :)
    Azok a gépek amik egy ilyen kb. méteres magasságból való nyitott állapotú leejtést kibírnak, azok nem a 100-200 ezres kategóriában játszanak.

==========

"megint mellé. nézzél már meg egy U120-ast oldalról."

Nem néztem, mivel teljesen megegyezik az U100 kialakításával, amit belinkeltem (igaz, én a másik oldalát, hogy egy irányba nézzenek.)

Egyébként biztos, hogy U120 az? Én ilyen képeket találok róla:

Formára ugyanaz, csak más a színe és a csatlakozók elosztása.

Aktív témák

Hirdetés