- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
AxBattler #14 üzenetére
Kanada kicsit olyan, mint Svédorszâg. Annyi plusszal, hogy itt nem csak udvariasak az emberek, hanem tényleg kedvesek is. És amennyire látom, integrálódnak a bevándorlók. Az elsõ két nap nem is találkoztunk "kanadaival", indiaiak, feketék, távolkeletiek, arabok voltak mindenhol, ahol emberrel beszéltünk. Aki fehérebb volt, arról kiderült hogy olasz, líbiai vagy magyar. Az igazán fehérek meg délafrikaiak. És ez nem csak az alacsonyabban kvalifikált munkaerõre igaz, az Amazonnál sem más a helyzet. Boldogan él mindenki együtt.
USA-t én nem ilyennek látom. Biztos vannak jobb városok és közösségek, de a rendszer amit az amerikaiak maguknak összehoztak szerintem embertelen és ostoba. -
Stimpy001
aktív tag
Tudnek meselni a munka USA vs EU (nyugat) temakorben, akar egy Logout cikket megerne a tema.
Roviden: hosszabb elvart munkaido, joval kevesebb fizetett szabadsag, kevesebb penz, egeszsegugy minosege es koltsegei, biztonsagerzet, emberek vilagnezete es mentalitasa, stb, stb.
2 ev boven eleg volt hogy egy eletre megutaljam, jelenleg Hollandiaban elek, eg es fold.... -
Stimpy001
aktív tag
válasz
lajthabalazs #5 üzenetére
Pedig meg mertem volna eskudni hogy Boston irodanegyede van a kepen.
Az EY irodaja eleg jellegzetes epulet (a hatterben latszik), ezek szerint van egy kikopott masa Torontoban is
Sok sikert az uj munkahoz! -
SutPet
aktív tag
Gratula! Jó helynek tűnik, remélem lesz majd további írás hogy vált be mennyire jó kint stb stb.
-
plömplöm
őstag
jól látom, hogy a latitude-öt választottad? helyes
-
dabadab
titán
"Ingyen Amazon Prime account nem jár."
Pedig már kezdett megtetszeni
-
Stimpy001
aktív tag
Csak nem Boston? Ismeros ez a latkep az ablakbol, par evet en is lehuztam hasonlo panorama mellett, aztan elegem lett ugy ahogy van az egesz US-bol egy eletre es kicsit kozelebb koltoztem kishazankhoz.
-
Not bad. Grats!
-
Oldman2
nagyúr
Köszi a beszámolót, anno a Lufthansa-hoz én is hasonló élményekkel kerültem be.
Te melyik korosztályba tartozol ("nagyon fiatalok...")?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest