- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Voiceless #17 üzenetére
Szerintem egy nem létező problémára keresed a megoldást: nincs olyan helyzet, ahol a 6 fizikai mag kevés, a 4 mag+HT meg már elég lenne.
Egyedül több virtuális gép párhuzamos futtatásánál lehetne előny a több szál, de ez egyrészt nem konzumer igény, másrészt itt is kijönne, hogy 2 valós mag erősebb a HT négy álmagjánál. -
wsanyi
aktív tag
válasz
Voiceless #15 üzenetére
Ez teljesen ésszerű. Az üzlet az üzlet. Az i7-ek a legjobban sikerült processzorok + eddig a 7700K-ból fogyott a legtöbb, most a 8600K lehet a nyerő átmenetileg, de már sok játék kihasználja a ryzenek sok szálát, ami azért nem egy utolsó szempont. Plusz minek 100 Mhz-enként kiadni egy procit? Nem értem. Vagy tényleg csak egy picivel sikerült rosszabbul az egyik, mint a másik? De i5 8400, 8500, 8600, 8600K. Hát itt elég lenne 8400 és 8600K szerintem. Vagy inkább 8500 és 8600K de 4 féle 6 maggal, HT nélkül?
És 3 féle pentium 2 mag Ht-vel, ami közel kaby i3 széria. A 2 mag meg már celeron lesz. Ez érthető. Kár, hoyg Ryzen vonalon nincs még valami 2 mag/HT és sima 2 mag megoldás. Kisebb CPU is lehetne, ezért hasonló profitrátával dolgozhatnának, és elég lenne bele vmi pici IGP is, ami 2 mag mellé befér. De a CCX-et nem akarják szétszedni, legalábbis egyelőre biztosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest