- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirrr
aktív tag
válasz
talpalavalo #21 üzenetére
lol. ha kiforgatod, akkor nem a bill.-el használod, hanem becsukod és tablet-ként üzemel.
-
Recon666
Közösségépítő
Ez a dell Inspiron Duo tetszetős darab.
-
Kirrr
aktív tag
Ez a Dell, ez jóféle lesz. Ha elfogadható lesz az ára, akkor lehet benevezek én is egy netbookra.
-
Воланд
titán
A Dell nagyon bejövős és - kerülve a flémet - inkább egy ilyet vennék, mint pl iPad-et.
Bár szenvedtem már eleget ilyen kis szar netbook-ok telepítésével, konfigolásával, szintén Dell volt, de arra a típusra még a nagyker is azt mondta, hogy hulladék. -
eculabs.cc
csendes tag
Ezekre kíváncsi leszek!
-
attyspocak
aktív tag
-
Alchemist
addikt
Aranyos ez a kis Dell... remélhetőleg az árcédulája sem lesz mellbevágó.
-
hakosh
tag
A Dell nagyon megfogott ezzel a gépével. Hogy nem jutott ez még másnak eszébe? Nagyon ötletes. Akarom!!!
-
Findzs
addikt
nem rossz az a forgatható dell netbook
bár tabletnek kicsit bumszli, vastag -
goodboy007
senior tag
Hát ez a Dell "tabletbook" brutális.
Még nagyobbat szólna, ha kifordítva mondjuk Android futna rajta, valahogy meg lehetne oldani ezt is nem?
Bár az árára így is kíváncsi leszek. a Dellt ismerve 150k-t biztos elkérnek majd érte.
-
Cs_Laci
senior tag
Eddig is megoldották valahogy az egy ponton középen függesztett zsanérok esetében, és az is körbefordul.
-
Angel1981
veterán
Bejön ez a "harci" laptop!
-
superecneB
őstag
Ez a DELL-es megoldás nagyon tetszetős. Valaki esetleg nem tudja, hogy ezekre kapacitív vagy rezisztív érintőkijelzőt raknak?
-
Genialis
aktív tag
Fantasztikus lenne, ha végre tudnának egy olyan különleges hordozható számítógépet csinálni, aminek nincs elkúrva a billentyűzete. De nem, ez túl extrém elvárás, pörgőforgó képernyőt sokkal egyszerűbb csinálni.
-
MittuDomain_
őstag
Ez a DELL nekem is nagyon bejött, eléggé must have, maga az ötlet nagy benne.
Szerintem nem vezetékes, nem bírná a sok hajtogatást, hanem körkörösen vannak kiosztva az érintkezők.
(Mint egy jack dugón pl.) -
Ezt a DELL-t a youtube már vagy egy hete ajánlgatta nekem megnézésre. Nem rossz. Azt hittem nem újdonság ez. Erre látom h itt meg hír.
-
zazahoho
őstag
3800 dollár hm....
nem lesz tucat termék,de nem is annak szánták .
-
lujó55
addikt
A Getac már itt is mutatott egy jó kis ütésálló masinát, ez is erősnek néz ki.
A Dell-re biztos, hogy lesz kereslet, elég népszerűek a tabletek manapság. Azt viszont nem tudom, hogy oldották meg a megjelenítő vezetékezését. Teljesen körbeforgatható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest