- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Ott voltam, vettem, és jól jártam, a valóban felkészületlen, és szerintem kicsit nevetséges szervezés ellenére.
Miért jártam jól? Nos: menedzser 10000 tarifacsomaggal, 99.990,-ért, + a tablet, és egy hipernet 21 féláron. A telefont vállalkozóként elszámolom, ami kb. 78+áfa. Vagyis nekem 78-ba került, mert az áfát vagy ide vagy a navnak fizetem. A tabletet egy kollégám 60-ért megveszi a gyerkőcöknek, mobilnettel együtt. Így ő is hozzájut féláron, és ott, ahol a t-home nem képes adsl-t adni, mert nincs szabad érpár az utcában, gondolom nem rossz lehetőség. Akkor most megérte vagy nem? És az eddigi perc alapú számlázásról mostantól másodperc alapon beszélek.... -
Wave86
tag
Ha nincs a másik számlás előfizetésen hűség, veheti ugyanarra a számra is, Bónuszban. Csak azért kérdeztem meg, mert kicsit érthetetetlen számomra, hogyha valakinek van egy számlás előfizetése, akkor miért nem használja ki, a havidíjat így is-úgy is ki kell fizetnie. Akkor már érdemesebb használni.
-
agabe
addikt
Van másik csomagja, de csak így kapta (új előfizuval) meg a telefonhoz 0 ft-ért a tabletet (ami önmagában 100ezer feletti összeg lenne bőven most). Az új előfizu 38ezerbe lesz neki két év alatt, és majd lehet, hogy használja, de jelenleg nincs rá szüksége, azaz fiókban a helye.
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem a Tab előfizujára gondol... Bár aláírom, hogy én is tuti felhasználnám valahogy. Ha nem a táblában, akkor lehet venni már külön sticket, valami 1000Ft forgalommal, aztán abba bele a SIM, vagy akármi.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Wave86
tag
Mondtátok, hogy az előfizetést a vásárlást követően beteszitek a fiókba. Én komolyan nem értem, miért csináljátok ezt? Nem telefonálni vettétek a telefont? Vagy használtok kártyás csomagot 1,5X nagyobb percdíjért? Komolyan nem értem!
Valaki világosítson fel már, hogy ezt miért így csináljátok! -
kenwood
veterán
sztem az S3 elott vegyel egy uj keyboardot,amin mukodik a vesszo
En is gondolkoztam az ajanlaton,mert egy okostarifa 90/180 eseten,ha sikerul a mobilnet elofizetest csaladi,barati koron belul elhelyezni,akkor valoban egy kiemelkedo lehetoseg es meg szivesseget is teszek annak,akinek lepasszolom a hipernetet.
sajna melo volt,igy eselytelen lett vna megszervezni,eljutni stb ...Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
agabe
addikt
Biztos voltak hülyeségek (ahogy írtad is), de voltak jó páran akik elégedetten távoztak a fél napi ottlét után ... kvázi mindent összeadva (az előfizetéseket is) 2 év alatt 265ezer forintot fizet ki valaki, és van egy s3-asa + galaxy tab 2 -ese amik már önmagukban is kerülnek ennyibe (vagy többe jelenleg) , és ebből az összegből 110-115ezret két év alatt kell kifizetni (kvázi 0%-os THM 24 hónapra), valamint jár hozzá net, meg még használható előfizus kártya is (fiókban tartva néha használva is megéri).
Akinek volt 150ezer forintja tegnap, és kellettek neki a hardverek azok jól jártak mindenképp, mert a többiek leírásából kiderült, hogy valószínűleg mindenkinek jutott aki a meghirdetett feltételeknek megfelelő konstrukcióban akarta megvásárolni.
Bár nem voltam ott, de szerintem (nem hibátlan szervezés ellenére) ez valóban jó akció volt. -
rmmm
tag
meg tudom erositeni bigdigit kollega szavait
a szervezesben voltak malorok. eleve kesobb kezdtek a sorszamot osztani. aztan a pultoknal azt se tudtad mi volt. en mazlista voltam, a jo sorban alltam
a boltnal meg mondtam a hosstessnek, hogy ugyan mar, legyen sorszam szerint, es akkor hamar sorra kerultemszoval volt vele szivas azert. es en is merges lettem, h ott 150 es nem netshopos 142 volt a telo. de mindegy, meg igy is jol jartam a free tablett miatt. meg ugy is, h az elofizu megy a fiokba kb
-
bigdigit
addikt
hát engem nem a kedvezmény érdekelt hanem az,hogy hamar végezzek.mivel én a vásárlók között álltam hidd el nagyon sokan háborogtak a szervezésen.főleg,hogy semmit nem számított hányadik sorszáma volt az illetőnek.
ez így teljesen inkorrekt volt részükről.azt se értettem már a regisztráció előtt minek kellett másik asztalnál is szórakozni személyivel mivel magában az üzletben ismét megkérdezték mit is akarok.mind úgy gondoltuk ott már csak bemegyünk és átvesszük.
-
Wave86
tag
Amikor én arra jártam, úgy láttam, hogy nem voltak annyian, hogy ne jutott volna mindenkinek, szóval, aki később tudott csak menni, annak is lett volna esélye vásárolni a 200 kedvezményes készülékből. Amúgy még ha lassú is a rendszer, akkor is érdemes várni (türelem rózsát terem, ez esetben SIII-at), mert ez egy soha vissza nem térő alkalom volt, és a szolgáltatók közül elsőként (!) a Telenor-tól lehetett megvenni itthon. Azért ez nem mindegy!
-
bigdigit
addikt
nem is a telenor hibája hanem egyrészt direkt rákérdeztem facen is működhet így és pozitív választ kaptam.másrészt levélben is megerősítést kaptam róla.
a netshopos rendelés -5%-a miatt ugrott a dolog részemről ami a levelezés alatt nem derült ki mert nem is kérdeztem rá mivel triviális volt részemről egyszerűbb egy már megrendelt cuccot átadni mint újat készíteni.
de a telenornál semmi sem egyszerű.mint említettem iszonyú szánalmas és körülményes volt az egész akció nem beszélve arról hiába volt valaki ott már 16 órai nyitásra ha pl rossz sorba állt be mert a 4 asztalból csak 1 kezdett időben a többi vagy 20 percig csak szenvedett.ha meg sikerült esetleg egy korai sorszámot regisztrálnia semmit nem ért magában az üzletben mert a kutyát se érdekelte a sorszám.
ha nem tudsz minden részletet ne ítélkezz...
-
Wave86
tag
Szerintem az Nem a Telenor hibája, hogy nem tudtad értelmezni a szöveget és bepróbálkoztál Praktikummal. Benne volt az ajánlatban, hogy 2 év hűséggel és 2 év tarifamegtartásssal, ami ugye, nem Praktikum.
A NetShop-os rendelésnek más (5% kedvezőbb az ára), ami természetesen személyes vásárlásnál nem elérhető. Ha meg NetShop-on adtad le a rendelést, akkor miért az üzletbe várod? Sohasem vásároltál még az interneten?
"microslim-slim" azaz helyesen microSIM-SIM
Inkább nem minősíteném a hozzászólásod! -
törölt tag
Én is jártam már hasonlóan, más szolgáltatónál, más akcióval. Egyértelmű, h az új ügyfelek növelése a cél, ha már rendeltél, akkor le vagy tudva. A netshop pont azért olcsóbb valamivel, mert (elvileg) kevesebb munkát igényel a részükről, kevésbé pampog az ügyfél, egyszerűbb a logisztika. Sajnos általában nem hagyják ötvözni a netshop árat a fizikai vásárlás előnyeivel. (Némely netes vásárlást amúgy nem is lehet a boltban átvenni, gondolom, a fenti okokból.)
Sajnálom, hogy nem jött össze, de ha nem akartál tabletet, akkor tuti jobbban jártál, max az idő meg a bosszúság... Azért az nem semmi, hogy 2 hétig kell várni a szállításra... De legalább még van készlet, nem úgy, mint a 1X-nél
-
bigdigit
addikt
tegnap én is jelen voltam...viszont telefon nélkül távoztam.
simán praktikummal vettem volna de mint kiderült hiába rendeltem elő nem a netshopos áron adták volna ide ami 161xxxft hanem 169.990ft-ért.így nekem megéri inkább várnom még 2 napot.de nem is értem miért nem tudták az előrendelést is ide adni mikor minden szerepel a gépben.
egyébként egy nagy fejetlenség volt az egész.
először egy külön pultnál csesződtek de sok helyen nem működött a rendszerük.aztán még egy pultnál sorban állás a regszámért ami mint kiderült semmit nem ért mert ahogy beálltak az emberek az üzlet nyitására úgy mehettek be.
inkább nem is minősíteném az egész lebonyolítását.várakozás közben kiderült más szolgáltató sem különb....
kell nekem egy microslim-slim adapter..t-fos szolgáltatónál kerestem a 100ft-os tételt.
képesek voltak nem adni belőle mert nem vagyok náluk ügyfél!eszem-@szom megáll az ilyenektől.el sem akartam hinni ilyen előfordulhat.jó reklám volt nem is gondoljak rájuk mint szolgáltató. -
Alborosie
aktív tag
Azért annyira nem mondanám, hogy okosabb lett!
Ez már inkább abba a kategóriába esik, mint a Rolls Royce. Egyedi, de még mindig ugyanazt tudja, mint a többi. Csak kapott egy kis pluszt amit nem sokan fognak kihasználni!Egy-két napig jópofa szórakozni a telefonnal, hogy tényleg az ember szemét figyeli, illetve angolul tesztelgetni a bitch és beach szavakkal, majd jókat röhögni.
De jelenleg úgy kellett ez a Samsungtól, mint egy falat kenyér...
-
Wave86
tag
Gratulálok az új S3 tulajdonosoknak, egy nagyon remek akcióban vehettetek részt!
Használjátok megelégedéssel az új készülékeket! Sajnálhatja, aki kihagyta. -
rmmm
tag
Hat en vettem ebbol
Nem volt akkora tolongas, mint gondoltam. 4re mentem, jo fel ora alatt kaptam sorszamot. Span nem kellett Este meg szerintem nem is voltak osszesen 200-an. Szerintem akarmikor mentel oda, volt meg sorszam.
150eFt volt a keszulek. Mivel van masik elofizum, a fioknak vettem egy Alaptarifas kartyat (38eFt a 2 evre). Osszesen 190be van. Ha (!) elmegy a tab, es valakire ismerettsegi korben vagy hirdetve ra tudom sozni a mobilnetet (amivel nem jar rosszul aki hasznalja az sem), akkor ingyen upgradeltem az S2-met S3-ra. Lehet irigykedni, mergelodni, megertem, en is azt tennem a helyedben Igaz, rament fel napom... -
agabe
addikt
válasz Alborosie #82 üzenetére
ohhoo...akkor nincs a cegnel par elado s3-as a regebbiek kozul ha azok nem elofizusak ? (csak koltoi kerdes volt )
kivancsi vagyok a mammutban el is fogyott mar az elso 200 akcios keret? volt ott valaki aki mar tud rola? megiscsak volt ra kereslet a tomegbol itelve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alborosie
aktív tag
Cégesre megvéve 10. A tömeg gáz...
100 emberből 50 azt hiszi, hogy a Tab ingyen jár.
Mások pedig alkudoznak, hogy vesznek két Tab-ot, ha a telefon jár ingyen.
Magyar nép, Én így szeretlek... -
Gergőke88
addikt
válasz Integrator #74 üzenetére
Biztos sok jelentkezo akad majd aki felajanlja neked
-
Integrator
aktív tag
Maga a telefon nem kell, de a tab jól jönne. Ha esetleg van itt valaki önzetlen, aki amúgy is megvenné a telefont és nem érdekelt a tabletben, az kérem írjon.
-
őstag
Másik oldalon van egy fotó a 17:15-ös "tömegről".
Páran lázengenek -
törölt tag
A készülék fehér és kék színben egyaránt megvásárolható.
Szerintem ez itt az igazán jó, a többi marketing. (Bár aki amúgy is vett volna tabletet és/vagy netet, annak jó lehet, amúgy nem tudom, h utánaszámolva is ilyen jó vásár-e. Ha Ti mondjátok, elhiszem. )
Remélhetőleg akkor máshol is felbukkan már a sokak által hőn áhított kékség.
(68) agabe:
Azt majd a HTC (hasra ütöttem) következő reklámfilmjében!
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
Ez nagyon jó.
-
agabe
addikt
válasz Matula 007 #67 üzenetére
na miaz? mindenki sorban all a mammut-ban ? tenyleg johetne par kep...nameg 19:00 elott az uzlet elotti sorbanallasrol is
-
Matula 007
tag
És a blog ellenére lehet ő is ott lesz este
Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el.
-
Alborosie
aktív tag
válasz USERCONTENT #60 üzenetére
"Cikket persze nem javít, nem kér elnézést, semmi. Minden nap elcsodálkozom, hogy milyen a magyar "újságírás""
Te el is olvastad amit írsz? Pont a kommentbe írta, hogy elnézést...
Cikket pedig vélelmezhetően azért nem javít, mert a lényeg alapból érthető... -
-
USERCONTENT
tag
válasz Matula 007 #43 üzenetére
Végigolvastad a kommenteket is? Szerencsére nem csak nekem szúrtak szemet a hibák.
Azért eléggé vicces, hogy ő szapulja a nem-reálosokat, és közben 2 ponton téved és egy helyen spekulál (ami azért messze esik a reál tárgyak módszertanától).A cikkíró tollából:
"Tomi from Space · http://androlib.blog.hu2012.06.04. 11:13:27@okoska01: Igen, ez lehetséges, még eléggé reggel volt, amikor írtam a posztot, elnézést. Másrészt meg én sem a matekzsenik táborát gyarapítom "
Cikket persze nem javít, nem kér elnézést, semmi. Minden nap elcsodálkozom, hogy milyen a magyar "újságírás" .
A vaterás ötlet persze jó, csak benne is van a kockázat. Aki vállalja, az "kereshet pénzt vele", legalábbis csökkentheti saját költségeit az SIII-on, semmi egyéb.
-
őstag
helyszíni képeket szívesen fogadnék
remélhetőleg kulturált lesz a tömeg.VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
devast
addikt
Sosem értettem ezeket a 20k fölötti lakossági előfizetői csomagokat... Oké, a buta embereket be lehet vele szivatni, örül, hogy párezerértért hazavihet egy csúcstelefont. Azt is megértem, aki igazából lesz*rja, hogy ő most 40k-t vagy 8k-t fizet havonta a telefonálásért, megteheti, a többi meg nem érdekli. Viszont mindenki másnak ottvannak a flottás csomagok, amik igényelnek egy kis utánna járást, de nagyságrendekkel olcsóbbak.
Vagy csak nekem magasak az elvárásaim, és tényleg ennyi buta ember van ? -
tomatos
aktív tag
válasz micimacko #54 üzenetére
Nem én írtam a cikket!! Csak linkeltem
Itt a telenor árkatalógusa amivel könnyedén lehet választani előfizut és hozzá megadja mennyi a készülék!
micimackó: egyébként igazad van a telenor oldalán megnézve és egy normális árú előfizuval kijön 200ból a készülék előfizetéssel. A TAB nem is szükséges, bár eladni el lehet 100 körül biztos.
Ja és a blogíró csak a TELENOR akcióját nézte, azt nem hiszem hogy figyelembe vette hogy más előfizetéses konstrukciók is létezhetnek amik reálisabb árat hoznak.
[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
micimacko
aktív tag
Tomatos írása több sebből vérzik.
1. Az akció akkor érvényes, ha az S3-at hűséggel veszed meg...Praktikum csomaggal nem kapod meg a TAB-ot ingyen, tehát a blog legutolsó része már bukta, nem érvényes.
2. Miért a legolcsóbb készülékáras konstrukciót kellett felhozni példának. 133.000 Ft körül is megkapod a készüléket, havi 3000 Ft-os havidíjjal. Így számolva ugye, hogy közel sem ilyen számok jönnek ki?
133.000 + 72.000 = 205.000 Ft a telefon díja 2 éves előfizetéssel, melyben korlátlan böngészés, FB, mailezés van. Ehhez még a TAB előfizu ára 74.000 Ft.ERGO az egészet ki lehet hozni 279.000 Ft-ból. Azért ez közel sem 500.000 Ft, ahogy a blogíró túldramatizálja.
Nem mellesleg abból a 279.000 Ft-ból majd a 2 készület megveheti, de ahhoz még nincs semmilyen előfizuja semmilyen szolgáltatást nem kap érte...csak 2 db műanyag dobozt.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
pszili8
aktív tag
Nem rossz akció,gondolom pár nagyfőnöknek már a zsebében van,nem fog ott tolongani érte.Szerintem a Telenort egyedül az okostarifa 90/180 tartja életben,a Vodafone most nagyon nyomul az üzleti flottákra.
Tomatos: Jó írás[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
tomatos
aktív tag
Aki ki tudja használni az Okostarifa 1000 előfizetést és hajlandó egy előfizuért 16000 HUF-ot fizetni havonta annak megéri, de ahogy az előbb említett oldalon is írta a srác, hogy max szerintem szeptember környékén ez a telefon megkapható 120-130ért is függetlenül gyári Samsung garival ha nem előbb. Szóval aki csak a telóért venne 2 évre rabláncot az ne ezt az akciót használja ki.
[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
rizso
addikt
Fölösleges ezen matekozni, mert olyan is van, aki nagyon jól jár vele. Sokan használnak ilyen kaliberű előfizetést (én nem), és nekik igencsak megéri ez az akció. Ha úgyis ennyit fizet, miért ne éljen a lehetőséggel?
A másik jól járó csoport pedig a csalók kis közössége, akik kihozzák/kihozatják a készülék(ek)et, jó pénzért eladják, az előfizetést meg nem fizetik.
Egyébként a képlet is hibás, mert ha jól tudom a készülék már 20k, és az előfizetés is "csak" 17k
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tomatos
aktív tag
Itt egy kis eszmecsere erről az akcióról:
http://androlib.blog.hu/2012/06/04/oruletes_galaxy_siii_galaxy_tab_10_1_v3_akcio_a_human_tantargyak_szerelmeseinek[ Szerkesztve ]
-
Rusi
senior tag
Tisztázzunk néhány dolgot: NEM csak Okostarifa 1000-re, hanem bármelyik jelenlegi tarifára érvényes az akció (ha meg bónuszban veszed, maradhatsz a jelenlegi tarifádban is). Valamint NEM kötelező megvenni a Tabot, ez csak egy kedvezményes ajánlat az első 200 vásárlónak.
Mobilaréna (2010-2017)
-
b4zsi-
őstag
-
Zolesz007
őstag
Ez szerintem olyan lesz mint a féláras akció. A komoly készülékeket, félretetették, Ráadásul csak pár darab volt belőlük, ha volt egyáltalán. Szerintem, ha most elindulnék Pestre, (kb másfél óra alatt odaérnék) már 100 ember ott várakozna, 100 embernek meg el van rakva a sorszám...
Fold 5
-
Alborosie
aktív tag
Milyen diszkrimináció?
Vidéken is adva van a lehetőség, hogy akciót csináljanak! Ezen kívül arra is van lehetőség, hogy a vidéki felutazzon Budapestre és élhessen az akcióval.
Diszkrimináció akkor lenne, ha az ÁSZF-be odabiggyesztenék, hogy "Budapest közigazgatási határán kívül élők az akciót nem vehetik igénybe.".Konzekvencia...
-
Tomy Yayo
senior tag
Hmm... úgy látom keményen rákapcsoltak a marketingesek a Telenornál A baj csak az, hogy ennek nem csak akkor kellene így mennie, amikor sz*rul megy a biznisz
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Blyan
félisten
Okostelefon 180-re ideadnék 80-90-ért még meg is venném (még ha csak arra a napra vonatkozna is). De így nem éri meg nekem. Ha meg havi 17000-et akarnék fizetni, akkor meg nem érdekelne, hogy 20 vagy 30ért adják.
(#35) Tomy Yayo
+1
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SkyLaci
őstag
-
rizso
addikt
Kicsit kevés lesz az a 300k...Így már más...Matula 007: ismerős szitu
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Matula 007
tag
Hát most ír ki új tendert is a BKV és az sem 100 ember(12745 alkalmazott+vállalati telók). Én melós vagyok de mindenkinek pannonos telója van mert ingyé beszélnek egymással,+az összes céges teló is pannonos. Állítólag a Voda nyeri a tendert, de ez mind csak találgatás XD
[ Szerkesztve ]
-
Matula 007
tag
Én úgy vettem észre hogy csak az 1000-re vonatkozik. Aminek pedig 16990 ft-os havija már nemigazán kedvző XD. Vagyis nekem csóró emberkének :S
-
Blyan
félisten
Amit nem látok az az, hogy ez most csak az okostelefon 1000-re vonatkozik, vagy más is szerepel benne?
Mondjuk a 19000.es ár, az pofás, de a fene sem akarna havi 17000-et fizetni érte, nincs szükségem annyi lebeszélhetőségre.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
rizso
addikt
Ja, és ezek után vegyél vidéken S3-at...Telenor az ország összes S3-asát összeszedi, hogy meglegyen az a 200db
Xaels: én róluk hallottam. De ha sorra hallunk ilyen kaliberű elpártolásokról, akkor lesz itt még néhány telenor akció
[ Szerkesztve ]
-
-
Van egy nagy cég a több ezer dolgozójával, aki több éve a Telenorral volt szerződve es most úgy néz ki, hogy másik szolgáltató nyerte meg az erre legutóbb kiírt tendert. Nem akarok neveket írni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
micimacko
aktív tag
Szerintem nem lesz annyira eredményes az akció.
Még így is nagyon drága a telefon (hiába adnak 25 millióért egy 80 milliós Rolls-Royce-t, akkor sem fogom megvenni, mert sajnálom érte a pénzt.), hiába adnak mellé egy tabletet, nem mellesleg sokan a Telenorhoz sem akarnak 2 év hűséggel előfizetést.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
kristof83
aktív tag
válasz kristof83 #11 üzenetére
Óóo pardon már most lehet válogatni az akciós Tab-ok közül!
http://hardverapro.hu/apro/uj_samsung_galaxy_tab_2_10_1_wifi_3g_telenoros/hsz_1-50.html
A 0 forintos gépet már viheti is valaki 119ezerért!! És ha mindez nem lenne elég még az előfizetést is adja hozzá a.... Ehhez azért pofa kell
-
Zedz
addikt
OFF: Lumia 900 mikor lesz kapható itthon?
-
Titan44
tag
Marha csábító hogy rátukmálnak az emberre egyszerre KÉT előfizetést...
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
rakloo
aktív tag
Meglehetősen csábító akció. Ha az anyagiak engednék...
555-SHOE
-
Prien
addikt
Ez most megint mi? Agyon akarják tapostatni egymást a néppel? A másik meg, hogy a nem Pesten élőkkel szemben ez diszkrimináció.
A kevés is több a semminél.
-
fecs
senior tag
S2-met nem cserélem le, de egy ilyen jóárasított tablet-re vevő vagyok.
Pixel 6a
-
Muszáj nekik, mert előzetes információim szerint egy több ezer fős előfizetői csoportot veszít el hamarosan a Telenor. A kiesést pótolni kell valahogy.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
atila4
senior tag
Ez nagyon nagy akció. Tabletet ingyen és még a net felét kell csak fizetni
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Blyan
félisten
Na, erre kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest