- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
Csak nehogy Superman the game legyen
-
oriic
HÁZIGAZDA
Concept art elvileg:
-
Dilikutya
félisten
Androidra most is van: Man of Steel. A leírásokat nézve a mostani Warner minőséget már másfél éve is hozta, megelőzve a korát.
Mobilos Warner játékoktól nem vagyok elájulva, még jó, hogy az Injustice és a Mortal Kombat X ingyenes, és ráfizetés nélkül is játszhatóak WC-n 10 percig.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
Bár tényleg azt írja, hogy New 52 skin, az a ruha a képen nem Superman New 52 kosztümje.
-
SunMount3r
nagyúr
Egyébként poén, hogy az első kiszivárgott kép is már valami DLC-ből lehet (New 52 Skin). Lehet manapság már a DLC-ket előbb kezdik el fejleszteni, mint az alapjátékot?
-
AS
félisten
Injustice folytatása logikus lehet főleg hogy jön jövőre Batman vs Superman film.
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem is az a megérzésem, hogy a menü alapján ez nem egy nagyszabású "komoly" és önálló Superman játék lesz, hanem az említettek közül valamelyik folytatás vagy felújítás...
-
Jöhet!
-
petymeg2033
tag
Szerintem a "hasonló"-nál a freeflow combat-os megoldásra és értékelhető történetre gondolt.
A sötét hangulat és világ már Batman sajátja, Superman-nél elmehetnek valami kevésbé komor felé. (bár tény, hogy az általad is említett font-választás még ehhez is egy kicsit túl "játékos")
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben derülnek már ki a dolgok. A karakter ugyanaz mint ami az Injustice-ban is látható. A menü viszont más a játékban, szóval vagy egy másik verekedős játékról van szó, vagy akár az is lehet hogy felújítást kap az Injustice.
-
nonsen5e
veterán
Vajon ez a Tianhe-2 szuperszámítógépen már el fog futni akadozás nélkül?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha tényleg open world lesz ahogy a szóbeszéd szól, akkor is valami olyanra kell állítólag gondolni mint az Arkham Origins. ( főleg hogy ugyanaz a csapat csinálja)
Ettől függetlenül még mindig lehet, hogy egy Justice League játékról van szó, vagy egy verekedős cuccról, a la Injustice.
-
.LnB
titán
Miért ne?! Csak legyen hasonló minőségű mint a Batman sorozat. Na nem a mostani Arkham Knight balhéra gondolok természetesen.
-
Konzolra volt régen, pc-re nem tudom, adtak e ki. Szerintem nem. Én örülnék neki, ha lenne egy most pc-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest