- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-PLevi- senior tag "Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.  " "
 Milyen pakkról lenne szó? Az előző telómat sokat buheráltam és rám ragadtak az ilyen dolgok, szóval szerintem meg tudnám csinálni. "Hát hajrá.  Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Megnéztem, nem. Megnéztem, nem. " "
 Nem, nem állt szándékomban.   
- 

KukkSteve senior tag Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.  -Plevi-: 
 Hát hajrá. Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Megnéztem, nem. Megnéztem, nem. 
- 

mexel veterán Szia! Ezt a packot nem lehet beleépíteni a rom zip-jébe, hogy ne kelljen külön feltenni? 
- 

-PLevi- senior tag Elsőő  
 Köszi az írást, megy is könyvjelzők közé! Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem. Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"
" Megnéztem, nem.
 Megnéztem, nem.  "
" 

Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
 Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.