Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
A tegnap megjelet infó után(aggregátor# 9) megkérdezem folytassam?
-
kroky3
tag
Pont ezért nem raktam fel sokmindent amit már sejtek tudok.
nehogy egyesek Így járjanak
A memet egyébként nem is próbáltam még. Méréseim szerint Többet lehet profitálni a GPU-ból. És a GE-nél egyébként is eléggé csúcsra járatva vannak a memók (szerintem).
Átolvasni nem volt időm Valamint szerény angol "tudásommal" kis időbe telik
-
kroky3
tag
Köszi!
Így röviden átfutva megerősít, hogy 1-2 dolog megyezik az általam feltételezett alk.helyével és fesz. pontokkal.és abban is, hogy tényleg nem egyszerű De első látásra egy kicsit bonyolult, én egyszerűbb módszerrel próbálkoztam. Egyébként jártam az oldalon de most látom ezt azóta tették fel azért nem olvastam
Pyton köszi
-
kroky3
tag
Először is köszi!
1. Tudom csak a galaxy mindig különleges egyedi (de szerintem jó)megoldásokat használ. Még a kiadott 8600GE kártyáik sem teljesen egyformák. Még felépítésben sem.
Szerintem kicsit bonyolultabb mint írtad de megoldható. Inkább küldök majd egy pü.-t Ne itt töltsük az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest