- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Vivo V50 rapidteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnyy
tag
Sziasztok!
WDC WD3200BEVT 2,5" HDD, erről fut a rendszer. Windows 7 prof. 32 bit.
Egy Kingston DataTraveler G2 8GB USB2.0 pendrive -al próbálkoztam.WDC WD3200BEVT HDD:
Működési idő: 15 nap 21 óra
Összes indulás/leállás száma: 199
Load/Unload Cycle Count: 16643Az első hozzászólás tényleg elég hiányos.
Tegnap próbáltam megcsinálni az alapján, de kellett egy kis idő, guglizás, meg jó pár újraindítás mire sikerült.Próbáltam a (#2067) patex1983 [link] hozzászólása alapján is, de sajnos az se lett jó. Szerintem azért, mert valamiért nem tette aktívvá a pendrive -ot, így nem lehetett róla bootolni.
Próbáltam a lemezkezelőben aktívvá tenni, de nem lehetett, ki volt szürkítve az az opció.Végül találtam egy egész jó leírást, ezt: [link], ami alapján sikerül megcsinálni, így:
HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 -t futattam rendszergazda módban, ennek kijelöltem a cikk honlapjáról letöltött win98boot könyvárat. Majd felmásoltam a többi dolgot is a pendrive -ra, amit a HP USB Disk Storage Format Tool nem másolt fel a win98boot könyvtárból (De valószínű enélkül is működne a dolog.) Majd a wdidle3.exe -t.
Majd újraindítottam a gépet, beléptem a BIOS -ba, és átállítottam a SATA vezérlőt IDE -re, a boot sorrendet, hogy az USB boot legyen az első.
Ekkor megjelent 4 választási lehetőség (na itt is voltak problémák):
Végül ezzel sikerült indítani: 1. Adaptec UW (SCSI) CD or DVD -t választottam.Ezután jöhetett a wdidle3 /R parancs, ami kiírta, hogy 8 másodpercre volt állítva a parkolás.
Kiadtam a wdidle3 /S300 parancsot, ami kiírta, hogy 5 percre állította a parkolást.Amióta át lett állítva azóta csak akkor parkol, amikor kikapcsolom a gépet.
Ez normális dolog?
Szerintetek mi lenne a jó beállítás ennél a HDD -nél?(Elnézést, hogy hosszú lett, de úgy gondoltam jó ha leírom a tapasztalataimat.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat már előállt egy megoldással, mellyel a hibalehetőség kivédhető.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest