- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Aki experiencet használ, sikeres ember nem lehet...
Van a driverben is clean install opció, az elvileg mindent kitöröl ami bekavarhat. -
válasz
DeathAdder #16 üzenetére
Én is DDUzok de se nem jó kedvemből se nem mert hülye vagyok csak a laptopba így tudom fel trükközni a újabb drivereket de nagyon ritkán játszom el ezt a tortúrat .
-
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
nekem megmarad minden ahogy volt, semmit nem kell állítanom. Még a játékok bellításai is változatlanok .Frissiti magát, aztán nagyon nem veszek észre változást. Szóval nem tudom mi ez ami nálad van.
-
mpioca
tag
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Régebben indokolatlan DDU futtatással problémákat is lehetett csinálni, mert letakarított olyan dolgokat, amit a következő telepítésnél nem biztos, hogy felrakott a driver. Nem került a látóterembe az elmúlt 2 évben DDU, lehet már nincs ilyen veszély DDU-val, de legjobb esetben is csak haszontalan (természetesen, ha egyébként jól fut minden), rosszabb esetben pedig károkat okozhat.
-
s.bala31
őstag
válasz
DeathAdder #16 üzenetére
Amióta újra nv vga-m van én is ddu-t hasznàlok driver frissìtésnél. Egyszer elcseszett valamit a sima rátelepìtéses mòdszer és azòta hanyagolom. Bàr én nem szoktam gyakran drivert frissìteni kb 3-4 havonta. Ezért kibìrom azt a pár perces pöcsölést a beàllìtàsokkal.
-
PuMbA
titán
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
"valahogy sosem vett rá a lélek, hogy rátelepítsem az újat a régire, nehogy valami anomáliát okozzon"
Semmilyen anomáliát nem okoz. Több gépen tettem egymásra 15+ AMD és Intel drivert, a Windows 10 nagy frissítéseivel egyetemben. DDU-t sosem használtam.
-
Puma K
nagyúr
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Az egyéni telepítésnél ki lehet választani a driver telepítőjén belül, hogy az előzőt leradírozza így nem kell külön DDU. Tehát egy kalap alatt megoldható a tiszta telepítés.
Viszont minden új telepítés után meg kell csinálni a driver egyén beállítását. Elvégre ezért van a radírozási opció, hogy minden alaphelyzetbe álljon.
Gyakran játszok és újabb címekkel is, de nem szükséges a driver frissítése egy újonnan megjelent címnél.
Ha csak nem fut az aktuális driverrel kritikán aluli teljesítmény mellett amire megoldást kínál az újabb driver.Az alaplapon sem frissít mindig az ember BIOS-t, mert ha működik minden rendben akkor felesleges. Ha csak nem optimalizálnak valamit ami által jobb-gyorsabb a rendszer működése akkor érdemes felrakni amúgy nem.
-
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Még akkor se futattam DDu-t mikor a GTX260 helyére ment az 1050Ti, csak uninstalláltam a drivert...
Frissítéskor meg csak elindítom a telepítést, mikor a GE szól. Gond még nem volt, a teljesítmény is rendben van. -
Asbee
veterán
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Bocs de magadat szivatod. Teljesen felesleges ez az állandó DDU pucolás. Soha nem használtam, gondom sem volt soha.
-
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Teljesen felesleges amit csinálsz... csak fel kell tenni az újat és annyi.
Ha gond van akkor kell először driver clean install... és legvégső esetben a DDU.Én még sosem csináltam DDU-t pl driver frissítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hardcore café
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LG LCD és LED TV-k
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest