- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TE tisztáztad értem.Ez bizonyító erejű. A z új driver csak a legújabb window fall creatorral működik biztosan, a többivel meg nem biztos és nvidia nem válla garanciát rá. Mutass már erre nekem valamit négyszíves, az emalezést nvidiával, satöbbi, egyáltalán ez hogy alakut ki, meg megint milyen félreértések vannak itt.EZ te vagy szerintem az egész világon olvasva a szaksajtót külföldön vagy itthon, aki így konkrétan kijelenti.Az hogy nekitek javasolták, hogy tesztek alatt azt használjátok messze nem ugyan az mint amit itt állítasz.
-
EZ konkrétan honnan jött?
"This edition of Release Notes describes the Release 410 family of NVIDIA® graphics drivers (versions 410.xx to 414.xx) for Microsoft® Windows® 7 and later 1. NVIDIA rovides these notes to describe performance improvements and bug fixes in each documented version of the driver."
beleértve, nem kizárólag..
-
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
nekem megmarad minden ahogy volt, semmit nem kell állítanom. Még a játékok bellításai is változatlanok .Frissiti magát, aztán nagyon nem veszek észre változást. Szóval nem tudom mi ez ami nálad van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest