- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Helló!
Nekem nincs E169 -em csak a Pannon -ra való váltással együtt gondolkodtam rajta hogy esetleg ilyet is megoldhatnék mivel azon már van külső antenna aljzat. Ahogyan nézem a legtöbb modem esetében úgy működik a dolog, hogy lehet venni egy kis pigtail -t ("malacfarok") ami a gyártó saját specifikus aljzatáról valamely szabványos antenna dugóra (pl. SMA konvertál). Pl. Huawei E169 esetében a CRC9 -es aljzatra ezeket találtam: [CRC9 -> SMA] ~5k, [CRC9 -> FME] (erről a pénznemről hogy AU$ még nem is hallottamde ez sem tűnik olcsónak). Ha ezt be tudtad szerezni, akkor már csak antenna meg koax kábel kell (ezeket lehet itthon is kapni, antennák erre: [link] a többségük rendelkezik valamennyi kábellel is - ezért is különösen vicces hogy a pigtail annyi mint maga a készre szerelt antenna - de ha hosszabbítani kell van hozzávaló kábel - ha minden igaz 50Ω -os kell - illetve dugókat is lehet kapni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest