- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
huskydog17 #92 üzenetére
Én azt nem tudom, miféle új CC-ről volt szó. Tök ua, mint a régi, az egyetlen változás az, hogy immár AMD könyvtárba telepíti magát, ez az R-es feature, megint dobjuk ki a régi karikat egy szoftveres trükk miatt? Mondjuk a szoftverírók elég lassan vették észre, hogy már az AMD-nek dolgoznak.
O_L_I: Majd lesz.
Olyan hardvfert és játékokat használtál, amelyekkel pont nem jött elő semmi. De mondjuk nálam idén fél éven keresztül szar volt az Acc. Transc., minden hardveres videólejátszóban hibát okozott, nem feltétlenül játékokban bugzott (de azért volt ott is), a telepítőről már nem is beszélve, 14.8 óta ez az új ment fel normálisan elsőre, teljesen szabályos eltávolítással és telepítéssel. Gondolom, elkerülte a figyelmedet az AMD beismerése, hogy tojnak rá minden hardveren tesztelni a meghajtókat, és most is csak "többön fogják".
-
katt777
félisten
Én meg azt hittem, a zenekarról nevezték el...
Én a helyükben perelnék.
lsc: Én inkább úgy látom, hogy ha javult a teljesítmény, akkor az előző meghajtó nem volt 100%-os, de 13.12 óta a 14.11b2 volt az első, amely legalább itt-ott picit gyorsabb volt annál, minden más lassabb. Ha meg teljesítmény kell, húzza odébb az ember azt az oiverdrive csúszkát, ne új driverre várjon. Gyakorlatban az sem ér sokat.
nap: Eddig is lehetett csak drivert telepíteni, jó is az, semmi gáz nincs vele. Viszont nem lehet felülvezérelni a játékokat.
-
katt777
félisten
Teht eddig tényleg nem tesztelték rendesen. Talán olvasták a C topicot. A user error hivatkozás szánalmas, csak a 14.8 óta MINDen szabályos eltáv/ telep során volt vmi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest