- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
xYx6
csendes tag
LOL!
Kell nekem egy ilyen csak tabletben. Már lassan ott járunk ha mindenkinek ilyen telója lesz már a rajz lap is okos teló lesz. -
Cannabis7
senior tag
válasz DemonDani #31 üzenetére
ez jó
többen említettétek itt a nokia 3,5 éves koncepcióját a morphot, az tényleg jobbnak tűnik, viszont elég lehetetlen dolgok vannak benne, főleg, hogy azt állították h 7 éven belül megvalóósítható lesz, szal ha igaz lenne akkor 3-4 éven belül ilyen telefonokkal járkálhatnánk:
elég valószínűtlen szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
jöhet az asztalterítőgép a táblagépek utódja
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
elithun
őstag
Olyan érzés lehet vele telefonálni, mintha egy zsebkendőt tartanék a fejemhez.
Majd még biztos csiszolnak a terveken, hogy valami életben is használható megoldás szülessen a hajlékonyság kihasználására.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
samsino48
csendes tag
Mit ki nem találnak? Hogy a csudába képesek ezt megoldani? Számomra rejtély..
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Azt vajon a századik, meg az ezredik hajtogatást is jól fogja bírni? Mert kétlem, nem kéne ilyen, nem hiányzik...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz callmeakos #24 üzenetére
mi nem i
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
callmeakos
veterán
Szép-szép, de i az értelme így hajlítani a kijelzőt?
All→M8
-
Solten
őstag
Az az erzesem hogy ez a jovo...
Saor Alba
-
Borote
addikt
Science, IT WORKS
[ Szerkesztve ]
-
Kumite
aktív tag
Pont úgy néz ki, mint egy iPhone, ebből per lesz...
-
Taki30
tag
Az ötlet nem rossz.De a kivitelezése az már nem lesz piskóta.
-
Dyingsoul
veterán
válasz pusszycat #18 üzenetére
Igen, azt a tesztet én is láttam, kb 2 évvel ezelőtt láttam yolutube-on. Sztem még két-három év és már szabad kereskedésben is megtalálhatóak lesznek ezek a készülékek.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Azt is vegyük már akkor figyelembe, hogy nem törik be a kijelző még kalapáccsal sem. Láttam erről egy tesztet persze csak a kijelzőt kalapálták.
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
User°
csendes tag
Nem rossz, ezzel a hajtogatható képernyővel teszem azt, még az orromat is ki tudom fújni
-
tjb007
nagyúr
Nagyon jól néz ki de ez is (mint a többi hasonló koncepció) egy fiókban fogja végezni.
-
Pete55555
addikt
Nekem tetszik az ötlet. Ilyen széles képernyőn mondjuk jó lehet gépelni, billentyűzet 2 szélen kettéosztva, középen maradhat mondjuk a böngésző ablak, vagy sms teljes szövege.
Ha nem gépelsz, egyik oldalt lehetnek a státusz ikonok, másik oldalt meg pár widget, állandóra kirakva. Játék közben 2 szélen lennének a kontrollerek, és nem ott tapicskolnál, ahova épp nézel....Szeretem leracsniztatni...
-
debrejo
senior tag
válasz MacTavish #11 üzenetére
Egyetértek, nekem kifejezetten tetszik a technika fejlődésének ezen szemléltetése. Én el tudnám képzelni azt a telefont, amit össze tudok hajtani gyufásdoboz méretre hogy zsebretegyem, ha kell előveszem és a megfelelő méretre kihajtom, anélkül hogy látszanának a hajtogatási nyomok, ha tablet kell még tovább kihajtom 7 vagy 10 vagy akár nagyobb méretre. Az akksik is fejlődnek, elég megnézni a 10 évvel ezelőttiket és a mostaniakat.
-
MacTavish
tag
Öröm olvasni a negatívnál negatívabb hozzászólásokat, amelyek már-már trollkodásba is átslisszolhatnának, moderátortól függően.
Mi lenne, ha inkább a lehetőségeket néznétek benne és nem azt, hogy mibe lehet belekötni?
Egy-egy ilyen koncepció-mobil azért készül, hogy a technika fejlődésével járó lehetőségeket szemléltesse. Egy ilyen hajlékony mobilnak ott a jelentősége, hogy ha berakod a zsebedbe, és pl leülsz, akkor nem fog akadályozni, nem fog nyomni, hajlik a combtöveddel együtt.Nyilvánvalóan az akkumulátor kérdését is megoldják, mire eljutnak odáig, hogy gyártásba kerülhessen egy ilyen, HA gyártásba akarják küldeni.
Végezetül:
Nem félig üres a pohár, hanem félig tele van!! -
Akoneira
tag
Nem jön be, pedig a Nokia ötlete tetszett nagyon!!
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
oO7
őstag
még ha a ennek a technikai problémáit nem is nézzük, hanem feltételezzük, hogy ilyet tényleg tudnának csinálni... ez használhatatlan... ilyen összevissza csavart hullámos felületen baromi kényelmetlen lenne a touch
-
lcee79
addikt
Hát ez így ebben a formában elég értelmetlennek tűnik...
Amit a nokia pár éve csinált, az órává hajtogatható telefon annak több értelme volt...
Ez meg.....
És igen az alkatrészek abban a kis bumszliban lesznek az alján?
Inkább még gondolják ezt át mégegyszerhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Pantal
senior tag
Egy elgondolkoztató dolog: Az aksit hova rakják? Mert ugye most a nagy kijelzők "előnye" a nagy aksi, ami mögöttük van. Ha a kijelző magában lesz csak, na az az aksi kárára menne biztosan!
-
kutkut
addikt
Remélem, hogy ezt nagyon nehéz lesz kivitelezni, annyira, hogy egy ilyen telefon se legyen...
Meizu MX3 32GB
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát műszaki tartalom és problémák nélkül könnyű tervezni bármit egy grafikusnak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
donceleger8
őstag
Ez jó! Hajtogassunk mobilt!
Egy Note méretével megáldott flexibilis kijelzős mobil meg már tényleg jó lenne légycsapónak is.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
plus44
veterán
Na erre pl. azt mondom, simán megvalósítható, minden technika megvan hozzá.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Cannabis7
senior tag
tetszik, bár a képarány érdekes lenne ennél a telónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.