Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Georg17

tag

Azért minden relatív. Talán páran emlékeznek még mennyit ért 9 évvel ez előtt 4E Ft. (Sokkal többet, mint most) Na én a Celeron-ra vettem enyiért Titan hűtőt. Azt hiszem a gyárihoz hasonlót 500Ft-ért vesztegették. 3 hónap alatt tönkre is ment. Na a Titan hűtő még mindig csendesen teszi a dolgát. Én azóta is ahhoz tartom magam, hogy inkább fizetek többet valamiért, de az akkor érje is meg az árát. Ez azóta is bejön. Sajnos ami jó, annak ára van. Persze meg kell találni azt, ami megéri az árát. Szívtam eleget olcsó vackokkal. Szerencsére nem sok pénzt öltem beléjük. Ez az élet minden területére igaz.

Ez a hűtő hogy 6 vagy 8 ezer Ft.... biztos van akinek számít. De ha abból a szemszögből közelít az ember, hogy a top hűtők 16-25E Ft vagy a fölött vannak árban, már majdnem mindegy mennyibe kerül ez a hűtő. Persze lehet neki keresni vetélytársat ebben az ársávban. S azt mondani rá, hogy túl van árazva. De én amikor a Noctua-t meg az Alpenföhn-t vettem, se nézegettem ezeket a hűtőket. Inkább túlóráztam, plusz munkákat csináltam, s olyat vettem , ami már bizonyított. Én az ilyen középkategóriában nem nagyon hiszek, hogy olcsó is meg jó is. Valamin úgyis spórolnak. Bár nyilván másnak biztos más a véleménye vagy a tapasztalata. Hosszú távon azért szerintem mégiscsak az egyszer megvásárolt minőségi termék éri meg jobban. Persze ez azoknak rossz csak, akik örökös vásárlási lázban égnek, mert ha valami jó, akkor nincs meg ok vagy indíték a vásárlásra és ettől frusztráltak lesznek. Erre épül a fogyasztói társdadalom. A vásárlásra. Én akkor vállalom, hogy miattam is van a válság, mert ritkán vásárolok és ez a gazdaságnak nem jó. De legalább nem szennyezem a környezetet sok eldobott hulladékkal. Na jó hosszú hsz.-t írtam.

Új hozzászólás Aktív témák