- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
MeszesKPT #47 üzenetére
Vagy inkább úgy voltak, hogy aki ilyen szinten mozog az úgy is saját elgondolása és igényei szerint fog ventilátort választani.
Gyakorlatilag az összes AIO-on lévő gyári megoldású ventilátor rosszabb mintha az ember külön vesz hozzá olyan ventilátort-ventilátorokat amik jobb statikusnyomással és nagyobb mennyiségű levegőt képesek megmozgatni adott idő alatt mindezt halkabb működés mellett.
Nekem is hiába volt az Arctic Freezer 240 AIO-hoz 4db Arctic 120-as PWM-es ventilátort amik a gyakorlatban pocsékok voltak... aztán lecseréltem a 4db ventilátort 2db be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM-re és nem csak halkabb lett a hűtés de még jobb hőmérsékleteket is értem el mint azelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest