Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz leviske #196 üzenetére

+ ha én vennék konzolt tuti vennék rá plusz garanciát, mert a gyári egy év nevetséges egy ilyen műszaki cikkre, bárki is gyártja. PC-n minden 2-3 év garanciás.

Nekem volt konzolom akkor amikor még nem voltak ekkora játékár különbségek és akkor sem volt olcsóbb, csak addig amíg cserberéltem a régi játékokat, de basszus mindenki az újjal szeretne játszani. Csak akkor nekem jobban megérte ennek ellenére is. Ahogy írod az igényeknek kell döntenie. Azonos megjelenítést alapul véve most szerintem is a pc az olcsóbb egy kicsivel, de ez az árdifferencia rohadtul nem számottevő hogy ennek kéne döntőnek lennie.

Ugyanakkor az állítás valóban az volt, ezen az oldalon is, más oldalakon is hogy a ps4 sőt xbox one után is csak kullogni fognak a fél millás pc gépek, bárhol visszakereshetőek ezek a cikkek. Ennek fényében teljesen jogosnak érzem azt amit kapnak most a konzolok, de a félretájékoztatás végző médiumokat is megilletné a kritika.

• Raysen623

addikt

válasz leviske #196 üzenetére

E téren nem velem van vitád már bocs (a vitát nem én indítottam, de mindenki engem szapul, mert nem olvassa végig a topicot) :D Ezt beszéld meg a keményvonalasokkal akik ezekkel a dolgokkal rendre nem számolnak...
    Ha már árak: konzolon inkább 20-22k jelenleg az új ár, míg PC-n 16k és nem 12 már egy ideje, illetve ami az, az vagy nem zsír új vagy nem AAA játéknak minősülő. Ha tehetem én is akciósan veszek ha veszek, ami 6-7k és biztos vagyok benne,hogy sok konzolos is igyekszik ezen az útonjárni, ahogyan te is írtad.
    Az éves díjakat, nagyon nem számolnám, mert konzolon nem a multi a húzóág szerintem, nálam sem az lenne (lehet tévedek).

(#197) joysefke: no comment :O

• Dr. Akula

félisten

válasz leviske #76 üzenetére

A konzolokban levő Kaveri az asztali Kaveri GPU-ban erősen felturbózott verziója, tulajdonképp így kellett volna kinéznie az asztali változatnak is ahhoz hogy komolyan vegyék. Sajnos konkurrencia hiányában az AMD nem nagyon volt rákényszerítve, úgy voltak vele így is jobbak GPU-ban mint az Intel, elég lesz ennyi is. Ahhoz elég volt hogy csak ennyi előnyért ne válassza senki és inkább CPU-ban jobb Intelt vegyen. Remélem a Skylake GPU-ban is megfingatja őket, és elkezdenek végre gondolkozni.

Új hozzászólás Aktív témák