Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kilua

senior tag

Mondjuk más a switchben lévő emmc+microSD bővíthetőség mert ott a legnagyobb játékok is megállnak 32gigánál (a witcher3/doom eternal/SMT5/monster hunter rise annyi) de a legtöbb mégkisebb (pl crysis remasterek vagy belsős exkluzívok) tehát kevesebb adatot kell olvasni az alapból kis felbontású textúrák miatt. Aki dobozosan veszi a játékokat annak a belső tárhelyet csak a patchekhez/mentésekhez/pár gigás indie játékokhoz kell használnia lehet nem is kell bővítenie.

Az ár is érdekes kérdés, nekem már a sima switch is nagy ezért indie játékokat ameddig lehetett PS vitára vettem meg, ez sokkal nagyobb lesz mint a nagy switch. Most rákerestem egy switch lite 75ezer forint körül van, ebből a steam deckből a "használhatatlan" verzió indul 400dollártól ami szerintem legalább 450eurót fog jelenteni ami magyarországon 200ezer forint feletti összeg lesz a használható SSDs inkább 300ezer.

Szóval hasonló piacra szánt gépből 75ezer forintos és 250ezer forintos áll most szembe egymással kb.

Új hozzászólás Aktív témák