- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
#95462144 #25 üzenetére
Azt szvsz nyugodtan felejtsd el, hogy a Steam Deck DirectStorage-ot(vagy bármi hasonlót) fog támogatni(az ugyebár a DirectX12U része), az azt nem támogató játékok pedig érdemben nem profitálnak a SATA SSD-nél gyorsabb háttértárakból.
Ez ugyanolyan, mintha egy Xbox Series S-en a 4K támogatást kérnéd számon... ez az eMMC-s kiadás a Deck "budget verziója", aki ilyet vesz, legyen képben a limitációkkal. -
Busterftw
nagyúr
válasz
#95462144 #25 üzenetére
Majd ha lesznek tesztek (jatszos, nem szintetikus sebesseg tesztek), akkor majd eldontjuk mennyi az annyi, de enelkul felesleges a 100%-ot irnod.
Nem a ketto kozotti kulonbseget vitatom, hanem azt hogy hasznalhatatlan lenne.
Ha a HDD eleg jatszani, akkor az az eMMC is jo lesz.
De mondom, ott a MicroSD video. Teljesen jol fut a DS es az egy open world jatek. -
Busterftw
nagyúr
válasz
#95462144 #19 üzenetére
Ami nagyban befolyasolja az max a meret, de nem annyira a sebesseg.
A jelenlegi standard eMMC verzio az 5.1va ha jol tudom, ez kb 400MB/s jelent. (Surface Go-ba is ilyen volt)
Az Nvme-nel jol hangzik az elmeleti 4000MB/s max, de realisan nincs sok elonye es sata SSd-hez kepest. Rengeteg teszt van errol, ahol jatekok alatt max 1-2masodperc betoltest nyersz.A SteamDeck eMMC-je PCIe Gen 2 x1, tehat elmeletben 500MB/s a max, ami egy sata SSD.
Na most ahogy irtam, SATA es NVME valos jatekelmenyben nem sok kulonbseg van.
(Samsung 840 satat valtottam egy nvme A2000-re, nem eszlelek kulonbseget)Ha pedig kell a tobb hely/sebesseg, akkor meg mindig bovitheto akar belso akar kulso tarhellyel. Meg azt sem tudjuk hogy MicroSD vagy SSD based lesz az eMMC.
Ha utobbi, akkor nem sok problema lesz vele, de pl itt MicroSD-rol jatszanak DeathStrandingot, nem tolt be lassan es jol fut.Tehat elobb lesz limitacio a tarhely merete szerintem, mint a sebesseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest