- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Carlos Padre #230 üzenetére
Azért ez abban jobb, hogy most nem lesz elég újra megvenni az adott játékot. Ha már kevesebb ember csalna online, félsiker lenne.
-
JanR
addikt
Több játékfejlesztő úgy csinálta meg a szervereit, hogy ha detektálták a csalót, akkor külön szerverre irányította Őket. Így a csalók egymás ellen játszottak.
Manapság meg ugye.. a játékfejlesztőnek is érdeke a csalás. Kibannolják azt a kulcsot/accot amivel csaltak, aztán a csaló vett egy másikat - ez haszon a fejlesztőnek.
-
JanR
addikt
válasz
Synthwave #218 üzenetére
Én már évek óta nem "telefonként" tekintek a mobiljaimra, hanem inkább okos eszközként. Nekem napközben nincs lehetőségem semmi máson ügyeket intézni, keresgélni, netezni, stb. A mobilomon pedig most már majdnem mindent lehet csinálni. Ez az egészséges határ inkább a társasági iratlan szabályoknál jön elő. Attól, hogy én a mobilon "élek", ha beszélnek hozzám, akkor nem nyomkodom, vagy ha társaságban vagyok nem nyomkodom és így tovább. Arra használom amire való és amire funkciója miatt lehet. De a tiszteletet mindenkinek megadom.
-
JanR
addikt
válasz
PCProfessor #187 üzenetére
Először azt kellene tisztázni, hogy mi számít csalásnak ugye.
Személyes véleményem az, hogy: bármilyen olyan program, vagy eszköz, ami előnyhöz juttatja az egyiket a másikkal szemben.
Nyílván ebbe az is beletartozhatna, hogy valakinek gyenge PC-je van és éppen 30fps-el fut neki az adott játék, a másiknak meg van stabil 240 fps-e, 240Hz-es monitorral. Ott hiába profi valaki, sokkal nagyobb eséllyel "győz" a 240 fpa-es delikvens.
Synthwave: Direkt nem írtam tovább, mert átment volna személyeskedésbe. Persze, tök jó, hogy van valami szavatosság minden eladott termékre, de azért maradjunk a realitás talaján. Egy több éves használt termék ugyan úgy használt marad, a nevében is benne van. Na mindegy, nem ragozom, felesleges.
-
JanR
addikt
Megint eltelt 3 év és jön valami világmegváltó megoldás az online csalásra? Semmi reményt nem látok. Éppen hogy csak 20 éve játszok online, már beletörődtem, hogy csalók voltak, vannak és lesznek is. Persze ne értsétek félre, örülök, hogy vannak törekvések, csak szimplán nem hiszek benne, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest