- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Én info szakközépbe jártam, 32-en indultunk. Ebből 8 végezte el úgy, hogy a szakmában maradt. 12. évfolyamban még assembly-t is tanultunk, 11-ikben nand-memóriákat építettünk kapcsolótáblán. Nem volt szükségem főiskolákra, mivel olyan alapot szereztem amivel korán el tudtam kezdeni dolgozni, és gyakorlati idővel beelőztem a korosztályomat.
-
Razuel
aktív tag
Nem azért a két forintért, de én letöltöttem a Harvard egyetem programtervező előadásainak a felvételét, és kb ugyan azt tanulják, amit mi DE PTI-n. Szóval egyetemen azért mondanak hasznos dolgokat is, a nem igazán hasznos dolgok mellett.. A többiben egyetértek veled.
Szerintem a matekot kéne jobban erőltetni középiskolában, az infó helyett, mert aki infós egyetemre megy annak lesznek meglepetések..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest