Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Arra lennék kíváncsi, ha egyszer befagy a rendszer, vagy egyéb gebasz üt be, akkor mit csinál vele a tulajdonosa? Megvárja, míg lemerül? Nevetséges dolgok ezek. Már az E1004-es PSP-nél is csak lestem a beépített aksinál, ott viszont low costoltak is, mert 900mAh-nál nagyobbat egyébként sem lehetne belerakni, a többi szériánál meg 3600-as hugyér vehető. Szóval én nem értem az integrált aksi ötletét, ez valami elcseszett ferdeszemű megoldás, meg a spórolás mintapéldája.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A várva-várt phabletről egyre több információ szivárog ki. A mostani képeknek van egy érdekessége az S-Pen járata körül.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest