Kiváló minőségű renderképeken a „Samsung Galaxy Note 5”

Egy ideje elindult a pletykaáradat a Samsung Galaxy Note 5-tel kapcsolatban, a Galaxy S6 formavilágát öröklő phablet az állítások szerint Exynos 7422 SoC-t kaphat, ami a gyártó első ePoP lapkakészlete lehet. Ez annyit tesz, hogy egy darab szilícium lapkán kerülhet elhelyezésre a processzor, az IGP, a 4 gigabájtnyi LPDDR4 RAM, a belső tárolóegység és a hálózati modem is, ez főleg a fogyasztás tekintetében jelenthet előnyöket.

Kiváló minőségű renderképeken mutatkozott a Samsung Galaxy Note 5
[+]

Nem ritka, hogy a nagyobb kiegészítőgyártók olyan képeket közölnek, amelyeken egy még be nem jelentett készülék látható, saját portékájukkal egyetemben. Ez történt most is, az Amazonon bukkant fel egy előrendelhető Ringke Fusion névre hallgató tok, ami sokak számára ismerősen csenghet, rengeteg telefonhoz gyártottak ugyanis már ilyen szériájú burkolatot.


A készülékről és a tokról is hiányzik az apró vájat az S-Pen járatánál, ahol körömmel azt ki lehetne pattintani [+]

A másik érdekesség, hogy a képeken szereplő készüléken nem látni a körömnek kialakított rést az S Pen könnyebb kivételére, ráadásul korábban már elfogadtatott a Samsung egy olyan szabadalmat, ami a dolgot egy automatizált, mágneses mechanizmussal oldaná meg, kapcsolódó szoftveres funkciókkal (pl. gesztusvezérlés, hangvezérlés).

A készülékről és a tokról is hiányzik az apró vájat az S-Pen járatánál, ahol körömmel azt ki lehetne pattintani
A Samsung egyik szabadalma mágneses mechanizmussal lökné ki az S-Pent [+]

Természetesen ezeket a képeket sem szabad hitelesnek venni, hiszen a kiegészítőgyártók sem leplezhetik le a formavilágot a hivatalos bejelentés előtt, ám akadtak már esetek, amikor mégsem tartották magukat a partnerek az embargóhoz. Akárhogy is: a készülékvédő tok bejelentése is arra enged következtetni, hogy a Note 5 hamarosan, friss pletykák szerint augusztus 12-én bemutatkozhat.


[+]

Előzmények

Hirdetés