Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi történik most? Egy több mint tíz éve folyamatosan faragott és világszerte elterjedt mobil rendszer alapelemeiről kiderült, hogy nem free, noha eddig igyekeztek ezt sugalmazni, azért is terjedt el ennyire. A világ elhitte és elfogadta, használta, nem is igazán igyekeztek alternatívát csinálni. Aztán jött a pofáraesés, és most kényszerből, azonnal kell valamit összedobni a gugli rendszere ellen. Lehetőleg olyat, amiben van hosszabb távú, összetett fejlődési lehetőség, és nincs benne újabb gugli aknához hasonló buktató . Én nem neheztelek rájuk amiért FÉL év után ennyire jutottak egy 12 éve létező egyeduralkodó rendszerrel szemben. És az természetes, hogy aki 77 lánccal odakötötte magát a guglihoz, az nem fog váltani, egy épp most készülő, formálódó alternatívára. De nem mindenki ilyen.
-
Aki olyan helyről vesz zenét, hogy máshol nem tudja lejátszani csak a play musicból, azt átverték, mert nem a zenét vette meg hanem a hozzáférést. Én is vettem zenét netről, és bármikor le tudom játszani, bármilyen lejátszóval, offline is. Kimásolhatom cd-re, pendrive-ra. Viszont ha mindenhonnan letörölném akkor megint meg kellene vennem. De nem azért vettem meg, hogy letöröljem.
Azok a fizetős appok nem működnének aminek aminek a gugli a tulajdonosa. Amit külsős fejlesztő rak fel a play-re és megveszem, akkor nem a gugli tulajdonát veszem, az csak közvetítő, hanem a fejlesztőtől veszem meg, ezért guglifüggetlen telefonon is működnie kell. És működik is, az összes megvett appom frissül az aptoid-ról, és maradnak full verziósak. Olyan appot még nem vettem aminek a gugli a tulajdonosa. -
Ja, egy érdekesség. Valaki azon is problémázott, hogy a playen megvett dolgai kárbavesznének ha gugli nélküli telefont venne és újból meg kellene vennie azokat az appgalleryből. Kíváncsiságból töröltem a play-en megvett Sygic-et, és feltelepítettem az appgalleryből. Beírtam az aktiváló kódot és ugyanúgy működik, öröklicensz aktiválva, kiegészítőket is tudom használni, természetesen magyar nyelvű. Viszont az ikonja alatt akad pár csirkeláb
-
És a navigáció egy elég fontos pipa. Volt már aki azon élcelődött, hogy majd valami kínai navigáció lesz ráfaragva a Huaweire és az mennyire nem fog boldogulni itt Európában. Egyébként a Sygic is elérhető az appgalleryben.
Felhőbe mentés van, dokumentumok (drive) és fotók is, ez is pipa -
Te elhiszed, hogy eljön a lelki békéje ha a Huawei végleg megszűnik? Mert mi lesz akkor? Vele együtt megszűnik a kínai belpolitika? A kínai rendszer? A kínai külpolitika és a kínai hadsereg? Sőt, úgy an blok az egész Kína? Aztán csak egy fehér folt marad a helyén, amit majd lassan benő a demokrácia virágsszőnyege?
Vagy? Amint a Huawei már nem tényező, kikiáltják Washingtonban az új ellenséget, amely szintén kínai eredetű lesz. Trumpék nem fognak leállni, amíg nem kína lesz az 52.-ik állam. Sokan egyenlőségjelet tesznek a kínai állam és a Huawei közé, és naiv módon azt gondolják, hogy az összes többi kínai cég valami különleges anyagból van amire nincs hatása a kínai hatalomnak. Itt nem az a kérdés eltűnik-e végre a Huawei, hanem az a kérdés melyik cég lesz a következő célpont? Az amelyik az usa érdekek útjában lesz, és ilyen mindíg lesz. Ez egy hosszú sor és nincs vége...oroszok, tálibok, muszlimok, Irán, Huawei...Biztos lehetsz, hogy lesz következő, aki gonosz, az életedre tör, és az usának meg kell védenie téged. De alhatunk nyugodtan, mert az amerikai fegyverarzenálba az M16, atombomba, F-35, atomtengeralattjáró stb mellé odakerült a "nemkapszguglit", amitől a fél világ azonnal összefossa magát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nemzetközi helyzet ellenére a Huawei kitűnő évet zárt, a kialakult szituáció viszont tovább fokozódhat.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest