- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Te elhiszed, hogy eljön a lelki békéje ha a Huawei végleg megszűnik? Mert mi lesz akkor? Vele együtt megszűnik a kínai belpolitika? A kínai rendszer? A kínai külpolitika és a kínai hadsereg? Sőt, úgy an blok az egész Kína? Aztán csak egy fehér folt marad a helyén, amit majd lassan benő a demokrácia virágsszőnyege?
Vagy? Amint a Huawei már nem tényező, kikiáltják Washingtonban az új ellenséget, amely szintén kínai eredetű lesz. Trumpék nem fognak leállni, amíg nem kína lesz az 52.-ik állam. Sokan egyenlőségjelet tesznek a kínai állam és a Huawei közé, és naiv módon azt gondolják, hogy az összes többi kínai cég valami különleges anyagból van amire nincs hatása a kínai hatalomnak. Itt nem az a kérdés eltűnik-e végre a Huawei, hanem az a kérdés melyik cég lesz a következő célpont? Az amelyik az usa érdekek útjában lesz, és ilyen mindíg lesz. Ez egy hosszú sor és nincs vége...oroszok, tálibok, muszlimok, Irán, Huawei...Biztos lehetsz, hogy lesz következő, aki gonosz, az életedre tör, és az usának meg kell védenie téged. De alhatunk nyugodtan, mert az amerikai fegyverarzenálba az M16, atombomba, F-35, atomtengeralattjáró stb mellé odakerült a "nemkapszguglit", amitől a fél világ azonnal összefossa magát -
őstag
És a navigáció egy elég fontos pipa. Volt már aki azon élcelődött, hogy majd valami kínai navigáció lesz ráfaragva a Huaweire és az mennyire nem fog boldogulni itt Európában. Egyébként a Sygic is elérhető az appgalleryben.
Felhőbe mentés van, dokumentumok (drive) és fotók is, ez is pipa -
őstag
Ja, egy érdekesség. Valaki azon is problémázott, hogy a playen megvett dolgai kárbavesznének ha gugli nélküli telefont venne és újból meg kellene vennie azokat az appgalleryből. Kíváncsiságból töröltem a play-en megvett Sygic-et, és feltelepítettem az appgalleryből. Beírtam az aktiváló kódot és ugyanúgy működik, öröklicensz aktiválva, kiegészítőket is tudom használni, természetesen magyar nyelvű. Viszont az ikonja alatt akad pár csirkeláb
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Aki olyan helyről vesz zenét, hogy máshol nem tudja lejátszani csak a play musicból, azt átverték, mert nem a zenét vette meg hanem a hozzáférést. Én is vettem zenét netről, és bármikor le tudom játszani, bármilyen lejátszóval, offline is. Kimásolhatom cd-re, pendrive-ra. Viszont ha mindenhonnan letörölném akkor megint meg kellene vennem. De nem azért vettem meg, hogy letöröljem.
Azok a fizetős appok nem működnének aminek aminek a gugli a tulajdonosa. Amit külsős fejlesztő rak fel a play-re és megveszem, akkor nem a gugli tulajdonát veszem, az csak közvetítő, hanem a fejlesztőtől veszem meg, ezért guglifüggetlen telefonon is működnie kell. És működik is, az összes megvett appom frissül az aptoid-ról, és maradnak full verziósak. Olyan appot még nem vettem aminek a gugli a tulajdonosa.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mi történik most? Egy több mint tíz éve folyamatosan faragott és világszerte elterjedt mobil rendszer alapelemeiről kiderült, hogy nem free, noha eddig igyekeztek ezt sugalmazni, azért is terjedt el ennyire. A világ elhitte és elfogadta, használta, nem is igazán igyekeztek alternatívát csinálni. Aztán jött a pofáraesés, és most kényszerből, azonnal kell valamit összedobni a gugli rendszere ellen. Lehetőleg olyat, amiben van hosszabb távú, összetett fejlődési lehetőség, és nincs benne újabb gugli aknához hasonló buktató . Én nem neheztelek rájuk amiért FÉL év után ennyire jutottak egy 12 éve létező egyeduralkodó rendszerrel szemben. És az természetes, hogy aki 77 lánccal odakötötte magát a guglihoz, az nem fog váltani, egy épp most készülő, formálódó alternatívára. De nem mindenki ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest