Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
válasz
aprokaroka87 #67 üzenetére
Engem pont nem érdekelnek a programok által mért számok csak a használatnál észrevehető sebesség.
vicze1: Nem vagyok programozó viszont ha nem tudom, hogy mi az optimalizáció akkor, hogy lehet az hogy az Apple pl az iphne 4-ig visszamenőleg az összes telefonjára kiadta a legújabb ios7-et igaz i4 esetében apróbb módosítások kellenek a normális sebességhez de mégis a szoftver normálisan van optimalizálva a hw-re mert nem 1 atomerőmű ami benne van. Ellenpélda: Galaxy S szoftvere leragadt android 2.3.6-nál mert a Samsung azt mondta gyenge a hw a 4.0.3-ra? ugyan már.
-
borsodika
őstag
válasz
aprokaroka87 #59 üzenetére
Nem nem. A gond gyökeresen van mégpedig ott, hogy virtuálisan fut nem pedíg natívan mint a konkurensei wp és ios. Ha megnézed a konkurens gépeket fele olyan hw-el 10x gyorsabb tud lenni mint 1 papíron jobb teljesítményű androidos készülék. Ha ezen nem változtatnak márpedig nem nagy a valószínűsége akkor egyre erősebb és ezáltal méregdrága androidos készüléket kell megvenni, hogy legalább fele olyan gyors legyen mint a riválisai.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest