- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Google elég jól előkészíti a terepet a programozóknak most is, senkinek nem nulláról kellene indulnia, plusz ha pattansásos tinédzserek szuper ROM-okat csinálnak matekházi után, egy sémával rendelkező natúr felület, amit a gyártók testreszabhatnak, nem okozhat túl komoly fejtörtést egy kis cégnek sem.
Mind1, ne ragozzuk, a Google jó úton jár a kötelező KitKattal, mert az mégsem járja, h bemész a boltba, és Android 4.2-től 2.3-ig minden verzió van, míg 4.3 is alig, és amikor megelégeli a gyári ROMolgatást a Google, nem biztos, hogy érdekelni fogja őket a cégek anyagi helyzete.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Most is vannak dual-boot rendszerek (pl. Oppo N1) egyszerű ide-odaváltogatással, de az én megoldásom valahol egy ROM és egy launcher között volna, egy tiszta Android rendszer fut Google API-kal, és egy HTC arra tölti be saját UI és app csomagját, drivereit. Megoldható kis programozással, ha a Gugli áll a dolog mögött.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Azt hiszem nem értetted meg amit leírtam. Nem arról beszéltem, hogy mi van most, hanem hogy minek kellene lennie, ezért nevezzük a stock Androidra (mint egy Windows) húzott egyéni felületet "Viczének", egy launchernél bonyolultabb szoftvercsomagnak. Szóval egy stock Android rendszer kellene GEL Viczével, és hozzá olyan Viczét mellékelnek a gyártók olyan szoftverekkel, amit akarnak, mint ahogy te is bebootolhatsz egy tök más környezetet más felhasználóval Windows alatt. Ettől még egy Windows fut, értem?
-
Igen, és ez baj. Mindenki megcsinálja a saját szarját amitől lassú lesz a telefon és zabálja a ramot. Szerintem ezekben nagyon kevés a lényegi funkció, inkább csak eye-candy, vagy éppen még az se pl. a TW az a GB kinézet imitálása egy 4.0+ romon.
Más: A googlenak be kellene vezetnie az ellenőrzést a playre feltöltött appokra, annyi a szemét... És bevezetni, hogy a android:minSdkVersion="14" alatti appok feltölthetetlenségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged